Kas vīriešiem traucē sievietē redzēt cilvēku un personību?

Nesaprotu, kaut kādas klapes aizkrīt kā ierauga sievietes ķermeni vai kas?
Nu ja ļoti skaista, vēl saprastu; zaudē galvu, vajag dabūt uz sitiena savā īpašumā...
Bet vecas un nesmukas tak varētu uzskatīt par cilvēkiem. Šoreiz runa tieši par oho kungiem. Reālajā dzīvē tik drūmi nav:DDD

riks086      Šoreiz būšu tiešs kā torpēda (gan tā no zemūdenes, gan tas OHO provokators). Personības šarmu un sievišķību man visvairāk traucē saskatīt zemādas tauku slānis. Jo plānāks, jo labāk saskatu, jo biezāks, jo sliktāk... lai būtu viss skaidrs - gadu skaits nepavsam netraucē.

erucanob      AivarsN,ne tikai vīriešiem,man arī pirmajā minūtē viss ir skaidrs. Ananda,šis te "Bet vecas un nesmukas " domāji sevi vai ir informācija,ka kāds iekāro citas vecās un nesmukās?Tad jau labi,ka arī tās ne visai grib iegūt savā īpašumā.Dabūs un tad gan jau arī skaisto dvēseli,intelektu,personību un citus labumus atklās.

lauvene16      Ja pirmajā reizē iegūs,diez vai citas sekos.Vai arī es kļūdos un dzīvoju ne tajā gadsimtā?

VECA_PIEPE      Kas vīriešiem traucē sievietē redzēt cilvēku un personību? (c)

...un Tevi no tiesas satrauc šo vīriešu problēmas?,...citu vīriešu Tavā redzeslokā nav?

MrJones      lauvene16 , laikam jau dziivo gan citaa gadsimtaa! Ieguus/neieguus, muusdienaas veel neko nenoziimee..ir pietiekami daudz citu kriteeriju, peec kuriem veerteet.

Jaapiekriit vien PornStar, teiktajam... Personiibu traucee saskatiit, taas totals iztruukums! Atsevishkjos gadiijumos ari pashu glupums...bet tas nav vairaakumaa..

KlusumsL5      Sievietes patērētājas alkas..

neko      Runā jau ka, skaistums "nākot no iekšām", tikai.. ne vienmēr. Reizumis no turienes nāk kas pavisam cits. Ja rodas jautājumi kas vēl tieši; lūgtum palasīt iepriekšējas tēmas:)

erucanob      Riks086,zini ka saka-nepārmet sievietei kilogramus,viņa nepiesiesies taviem centimetriem.
Tu pats tāds kārns,tādiem parasti apalītes patīkot,pretenzijas parasti ir vīriešiem-pončikiem.

lazdarr      ..skatos, skatos..tā i neieskatos Ananda_A

riks086      1)-> erucanob 2014-11-23 18:14
Es jau nepārmetu (turklāt nav runa par kilogramem, bet taukiem - divas dažādas lietas :), es jau tikai saku, ka tauki traucē saskatīt :))))))))) "Skeneris" nevelk cauri :)))))))))))
2) -> Ananda_A 2014-11-23 18:09
Man jau gan likās, ka jautājums ir par personības saskatīšanu tai sievietē, kura mani interesē visupirmām kārtām kā sieviete vīrietim; tās sievietes, kuras mani šai aspektā neinteresē, vērtēju tikai un vienīgi kā personības :)
3) ...un vienmēr ir izņēmumi - vakar "kreklos" metos dejā ar sievieti, kura šai ziņā bija pilnīgs pretstats mani gaumei; tiesa gan, viņai bija simpātiska seja, pati ļoti sakopta, stilīga, dejot ar viņu, neraugoties viņas gabarītiem, bija viegli un patīkami :)

gaisma35      Dažiem sievietē saskatīt, ko īpašu traucē viņu biezais zemādas slānis - smadzenēs, uzskatos, pieņēmumos?Sliktam dejotājam pat pašu kājas traucē.Ja neizdodas saskaņa attiecībās, tad pēkšņi liekais svars ir pirmais sitamais, lūk būtu 50 vai 60 kg, tad gan viss sanāktu!Ak, vai un man ir tik slaida dvēsele, dažreiz miesa tai netiek līdzi...

garinsh207      :)Ananda,bet taa arii dara tie,kuri ir personibas. tadi ar cienu izturas viens pret otru.

riks086      -> Ananda_A 2014-11-23 19:16
Nu jā, protams, ja ir stāsts par saskarsmi (KĀ pateikt saturiski nepatīkamu vēstījumu), protams, Tev ir taisnība :) To var izdarīt (un ņemot vērā nepatīkamo saturu, es teiktu, ir pat jādara), lai mazinātu vēstījuma satura iespaidu...
Arī es pirms dažām dienām šeit saņēmu atraidījumu cita faktora (gadu skaita) dēļ, bet tas bija noformulēts absolūti korekti. Nekādu pretenziju.

Formula      Jo primitīvāks vīrietis savā attīstībā, jo līdzīgāka sieviete viņu interesēs!

velies      vīriešiem traucē sievietē redzēt cilvēku un personību pretskats! Sajá gadíjuma sieviete, kas pretí stáv....:D
Tautas valodá sakot: ir uz ko celás un ir uz ko vienkársi nestáv....

jozolsen      Vīrietim ir divi instinkti..Pasšaglabāšanās un vairošanās..Tā Māte daba noteikusi un ielikusi viņā dažādus pasākumus tam..Dzimumatšķirības...Paaugstināts testoterona līmenis,ieraugot skaistu sievieti paaugstinās kortizols,adrenalīns un utt.....inkēvičs ir cilvēks,es vīrietis..Un pasauli redzu vīrieša acīm,,

piparbecinja      Patika vīriešu viedokļi :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu