Vai plānojat seksuāli aktivizēties 45-60 gadu vecumā?

Nav noslēpums, ka tad, kad tuvumā ir bērni, pārim ir mazāk iespēju seksam. Bet neizbēgami nāks tas 45-60 gadu vecumposms, kad bērni vairs nedzīvos gluži blakus. Tad būs iespējas papisties arī pa dienu kaut vai dienas vidū. Kā ir ar sievietēm - vai 45-60 gadu vecumā viņas VĒL GRIB ???

ewitta      Tautas sakāmvārdi jau nav vulgāri!
Aber viens pluss tomēr ir autoram - ar tādu nelielu augumiņu var palīst zem sievas brunčiem un gndr nemaz nav jāpieliecas! Kārumnieks ;d

neko      nē neplānoju - tā kā ļoti daudz aktivitātes ir bijuša periodā 20-40 , tad ļoti ceru uz pelnītu atpūtu.

mjamma      Uzraksti vel ko aizraujošu cukurvirieti;) kaut ko lìdzìgu, Ko par èst gatavošanu pie plìts:)

saules_zakjis      Ja bērnus vairs nevajag - nav ko drāzties.
Ej uz sporta zāli vai ko tmldz un būs daudz lielāks efekts.

slaida      jaatkartojas vien bus,ka sievietes kapu varti vienmer bus vala,bet tavs mironis necelsies,bet tas tā,bet ir jautajums administracijai?
VAI TIESAM JUMS SIS SLIMAIS NEADEKVATAIS CILVEKS SE VAJADZIGS?

Borizo      Ziepniekkalna sindroms........derevņa kuda jediš!

dzzekiss      Slaida- Tev viņš noteikti vajadzīgs, tāpat kā kaislītēm, mjammām un tamlīdzīgām.Kur citur jūs parādītu savas prāta spējas.

Deisa      Nesen lasīju rakstu, ka cilvēki pensijas vecumā pat vairāk seksojot kā brieduma gados. Tas pie nosacījuma, ja viņi piekopj garlaicīgu dzīvesveidu. Ja ir garlaicīgi, tad tiešām, ko gan citu darīt, ja ne kults sviestu virtuālajā vidē vai seskot grupās, līdz onkuliņi apmirst ar sirdstrieku.

Deisa      Pati neplānoju tik tālu, bet ceru, ka sekss nebūs mana iespaidīgākā pensijas vecuma izklaide.

eva_      Gribētos te atgādināt jau 2 reiz citēto metafotu par kapu vārtiem un mironi.. Pārāk bieži dzirdēts par daudzu LV vīriešu makten "lielajām" spējām pēc 50 g vecuma, tāpēc mazā dīvainīša uzdotais jautājums varētu priekš daudziem stiprā dzimuma pārstāvjiem izrādīties tīri teorētisks, un teorija no prakses mēdz atšķirties. Galvenais -turpināt smēķēt, gulēt dīvānā, skatīties tv pie alus pudeles vai prātot. Ļoti daudz prātot. ;)))

Cafe_Noir      viņas ne tikai grib, bet arī var! atšķirībā no vīriešiem, lai ar ko viņi nodarbotos.

Ananda_A      Kult sviestu!+++Deisa, Tu esi nepārspējama!:DDD
Autoram varu garantēt; ja paliks uzticīgs sievai un turpinās skriet, nevis lakstosies ap svešām madāmām, potence saglabāsies līdz 108 gadiem! 100% garantija! Nav ko šaut dzīvības sulu pa labi un kreisi!:)))

lazdarr      ..furnitūra jau šo visu ir iztirzājusi, kapē viņu negrib. Varu iedomāties. Tagad cukermans pamodies un gals saniezējies...

zebrus      Esmu sasniedzis 45 gadu vecumu un esmu pieņēmis stingru lēmumu seksuāli aktivizēties (seksa nav bijis jau pēdējos pāris gadus). Bet man partneri vajag 30 - 40 posmā, nevis 45 - 60!

Nimfete_      Nu Tev personīgi, autor, tad ir izredzes. Ja vien visu mūžu skriesi. Jo kā apliecinājuši pētījumi, skriešana patiešām ļoti uzlabojot potenci. Ja kāds to vēl nezin. Protams, ka der arī citi sporta veidi, kur daudz jāskraida (futbols, basketbols), bet tad labāk to darīt svaigā gaisā.

neiet      Cik neglītai jābūt lai liktos gultā ar 45 gadīgu večuku/ zebrusu/

bucca      Nesen pašam bija 40 + gadi (tagad 29???)un biji "salaulājies" ar māti. Tad abi satraucaties par kaimiņieni, kurai (50 gadi) sex bija. Tātad grib un var!!!

Gaidu      interesanti,kāpēc no 45-60? Vē 48 gados sievietēm dzimst bērni.Ar tiem puišiem(50-...) tā grūtāk....
gribēšana ir ļoti liela,bet lai tiktu pie varēšanas sievietei ir ļoti jāpiepūlas.Labi,ja vēl var ko glābt.90%šeit ir precēti,kuri mājās neko nespēj,bet sievai nav laika(vēlēšanās),pacietības,izpildīt viņa fantāzijas(varbūt arī savējās).Tad viņš ieliek reklāmu,bet brīnumi nenotiek,vienīgi te viņš zina,ka lr situācijas noteicējs un rezultāts būs.
Tā kā sieviete vēl 60 gados griboša,varoša,bet vīrietis(pārsvarā) gribošs,bet.....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu