Nerunāšana kā sods

Tā kā mēdzu pamatīgi un uz mūžu apvainoties, tad kā lielāko sodu izvēlos nerunāšanu un nesveicināšanos. Ar tēvu jau nerunāju 13 gadus, ar māsu un viņas bērnu jau 4 gadus. Skatos, kā viņi no tā mocās un pats sajūtos labi! Manuprāt viņiem vairs nav izredzes ar mani salabt, taču izskatās, ka, pat ja viņi gribētu, viņi nezinātu kā to izdarīt!

Ladybug123      TU nekad neesi iedomājies, cik atviegloti Tu pats jutos, ja piedotu???!!! Ja aizvainojumu "mestu" pie malas????

kudala      eu, super!!!! ka mums te visiem kopigi autoru aizvainot , lai vins ar mums te vairs nerunaatu??? a??

dafnids      Sākumā likās normāls cilvēks... katram taču var būt ka kādai (dažām) problēmai... bet klau, Tev taču viņu ir kā sunim blusu...? Kā kaut ko tādu var vispār dabūt gatavu???

p_p      kudala, da mēs te cenšamies zilas palikdamas, bet šis kā neapvainojas, tā neapvainojas...

Ananda_A      Ar ko mēs sliktāki par taviem radiem? (lepni izriežu krūtis), pat apvainoties uz mums nespēj, pankūka!:(((

kudala      zebri!!! ljoti gribam, nu taaa gribam , ka vairs nevar izturet:)

Deisa      Njā, uzticīgs suns spēj piedot saimniekam, ja viņu sper, bet bērns, kura vecāki atklāti pauž, ka nav mīlēts, nespēj, jo viņam trūkst mīlestības. Grūti cilvēkiem, bez mīlestības vēl dusmīgāki kā suņi.

Riekstkode      Es tīri labi saprotu autoru,ko varu ieteikt sāc neatlaidīgi kāpt pāri savam ego, nebojā savu veselību. Jaunavas tādas ir, grib lai visi danco riņķī, jā viņas ir lielie vientuļnieki ,un ir mierā ar šo stāvokli.

Eleste      zebrus - lai arī ko tu šeit teiktu, vismaz viens cilvēks gribēs tevi apvainot :) tā riktīgi personiski.
nerunāšana ir nedaudz dīvaina arī manā skatijumā - es droši vien pati neizturētu ilgi un kautkā mēginātu to sāpi izrunāt, lai abas puses varētu saprast kas un kāpēc - un ja tas nenes augļus, tad neko, tad klusēšana turpinās.

esmucitta      dumji ir tā rīkoties

Ananda_A      Autors man uzrakstīja 2 vēstules, uz kurām es no tīras sirds atbildēju. Beidzu ar lūgumu 1. vēstulē, lai man piedod, ka esmu tāda, kāda esmu. Nepiedeva. Otrā vēstulē lūdzu, lai piedod, ka man galva kantaina. Atkal nepiedeva! Tātad viņam nav svarīgi kādam piedot elementāras lietas. Ja jau apvainošanās ir sievišķīga īpašība, varbūt viņš šādi cenšas pievērst vīriešu geju uzmanību sev???

Nimfete_      Nu es pat neteiktu, ka nerunāšana ir tieši nevīrišķības pazīme. Pazīstu 2 jaunus vīriešus, kuriem ir šāda iezīme -vispār nesarunāties un neko nerisināt. Visādā ziņā abi ir vīrišķīgi puiši, bet nu tā nerunāšana, tas protams, grauj visu. Nevaru spriest, vai tas turpinātos gadiem, jo attiecības ir beigušās.

Torpedo      Nerunāšana ir viena no atkarībām, kas, jo biežāk prakstizēta, jo vairāk sevī ievelk. Un jo ilgāk tā nerunāšana turpinās, jo grūtāk atšākt runāt, kaut strīda iemeslu jau pat tikpat kā neviens neatceras. Tāpēc vajag to klus´´ešanu patraukt jo ātŗāk, jo labāk, jo vēlāk aiziet kkāds širmis ciet un vispār vairs nav iespējams. Nezinu, kas tas par cilvēka psihes triku

selnija_      Nerunāšana kā sods ir muļķiģi , bērnudārzs kaut kāds. Viss ir savstarpēji jāizrunā, jo tā smagā enerģētika traumēs veselību, jo ilgāk, jo vairāk. Dzīvē notiek arī tā, ka neizrunātie konflikti cilvēkus šķir uz mūžu tāpēc, ka viens aiziet viņsaulē. Lūk tad viens nerunātājs paliek viens pats ar savu sāpi. Tāds fināls der?

fargo      domāju, ka problēma ir izdomāta, tāpat kā iepriekšējās. vairākas autora teksta vietas atgādinā peldētnepratēja "šedevrus". uzmanības deficīts, vēlme parunāties? varbūt.

piespēlēšu. un ko tādu izdarīja tēvs, lai ar viņu nerunātu atlikušo mūžu? un māsa? un māsas bērns kādu noziegumu pret autoru veica?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu