Norvēģija = bērnu masveidīga atņemšana, pedofīlijas legalizēšana un citas šausmas... Patiesība????

Norvēģijā strādājošie, pastāstiet, vai tā ir īstenība? Grūti noticēt, šausmīgi paliek, nespēju attapties no šoka...

https://www.youtube.com/watch?v=p6x9NIioVEc#t=36

fargo      "I am a young Norwegian woman, living in Oslo, and this is how everyday life is for the female indigenous population: I walk down the street every morning to the metro station, and in the morning rush I always get sly glances, "kissing notions" and sleasy comments thrown my way, and they come from – without any exception – from our "cultural enrichers". Sexual harassment has become a part of everyday life here in Oslo, and I would never dream of going home alone after dark in this city. That is an invitation for rape. Once upon a time a woman could walk home at any time of the day or night, and she would be completely safe. But that is a long, long time ago. Now we have gang fights, cars set on fire, threats against Jews and rape."
zviedrijā ir vēl sliktāk, lielbritānijā? lūdzu >

http://www.express.co.uk/comment/columnists/leo-mckinstry/504104/Leo-McKinstry-Multiculturalism-to-b
lame-for-Rotherham-abuse

un tas pat nav par pieaugušām sievietēm, tas ir par faktiski vēl berniem, 12 gadi.
tik daudz, kas tiek slēpts, lai saglabātu šo iluzoro sociālās labklājības halucināciju, ka par pedofīliju, es domāju, mēs nezinām faktiski neko. un nevis tāpēc, ka tās nav. tie cilvēki, kas savus bērnus-zenus būdami pie veselā saprāta pārģēbj meiteņu drēbēs, liek dzīvot meiteņu dzīvi un tas viss ir ar valsts-utopijas ziņu... man grūti iedomāties, kas viņiem vēl zem šībera var darīties.
2014-12-10

Aigars53      Vai to saveda tä mazä zemüdene... 2014-12-10

Samila      tā izskatās... kaut gan šizofrēnija neesot lipīga, bet ģenētiska ;) 2014-12-10

adamsone      Sieviešu drošība pilsētās ir kā nu kur un kuros laikos un kādām sievietēm.Kad biju padsmitgadīga, tad bija jāuzmanās, tepat, dzimtajā Rīgā. Kaut kā pašsaprotami bija skaidrs, ka pa tumsu vienai nav apkārt jāstaigā, iedzērušu vīriešu bariņiem jāmet apkārt līkums un tā tālāk.Neviens tur neredzēja neko dramatisku.
Par norvēģiem ir arī latviešu žurnālistes stāsts ( grāmata), sazin kāpēc feisbukā tas atkal parādījies, lai gan stāsts ir pasens. Tā gadās, ja apprec no tālienes, uz virspusēju iespaidu pamata. Tai miestā, kur vīrietis dzīvoja, visi it kā ir zinājuši, ka viņš ir tāds palaidies lopiņš.
Par pirmsrevolūcijas laiku krievu zemnieku kopienām bija līdzīgi stāsti un vispār tādu stāstu laikam ir daudz, bet ne visi nonāk atklātībā.
Nevajadzētu krist histērijā.
2014-12-10

WYWH      katrai valstij, katrai tautai ir savas problēmas. bet nu šeit paņemti kādi tendenciozi vienas personas viedokļi (ieskaitot Fargo citātu) un pasniegti kā kāda absolūta patiesība 2014-12-10

elf7      Man jau arī sāk likties , ka Arābam būs taisnība ! 2014-12-11

gunda10      PSRS 20 g. gribeja visus bernus audzinat bernu namos , vareja kaut vai likt tos bernus uz kaut nepamatotu aizdomu pamata internatskolas , izaudzetu tapat norvegus , ko tie berni daris pec 18. , bez radiem ne jau matreali . 2014-12-14

gunda10      Atras uzkodas un margarins padarijusas norvegus slimus , pret islamu tas nelidzes / 2014-12-14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu