Attiecības ar feministi

Jautājums vīriešiem: jūs veidotu nopietnas attiecības ar skaistu sievieti, bet kas aktīvi darbotos feministu kustībā? Kā tas varētu atsaukties uz attiecībām ar vīrieti?
Varbūt, arī vīriešiem ir tāda viņu tiesību aizstāvības kustība? Kā tā saucas? Kāds nav dzirdējis?

liivs  "Kā tas varētu atsaukties uz attiecībām ar vīrieti?" - nekā, lai ar cik lielu pārliecību ko viņas runātu par venlīdzību un "es pati visu varu", vienalga sieviete meklē vīrieti, kas labi dara vīriešu lietas , lai pati varētu labi darit sieviešu lietas - pat ja viena daļa pašas to neapzinās.
Bet ja femniste viņa ir dēļ pašas augstprātības, tad kādas tur attiecības?

gunda10  Tada kustiba bija 20 gs. sakuma , daziem Aspazija nepatik . Lietiskas sievietes nopelna vairak .

limonija  Jautājums autoram - Tu saņem vēstulīti ar piedāvājumu uzsākt attiecības ar jauku, kalsnu meitēnu(zirgaste arī šai ir, viss, kā pieklājas), bet viens noteikums - viņa ir feministe un nedomā no saviem uzskatiem ateikties...:D Ko darīsi šajā situācijā?;)

limonija  Atteikties, saprotams, kur tas burts man izmuka....:D

piparbecinja  Zini, kāpēc nav tādas vīriesu kustības? Jo vīrieši parasti zin savas tiesības un neļauj sievietēm tās atņemt. Ja ļauj, tad jādodas pie sihterapeita.

elf7  Zetons Fargo !
Drosi vien vajadzeetu kaadu balanseejosu preteeju viedokli liidzsvaram, bet tos drosi vien vareetu mekleet Kamasutraa, islaama ticiibaa un liidziigaas vietaas uz zemes.
Jebkuraa gadiijumaa neko tik debiilu, kaa mineets Fargo piemeeros izlasiit veel nav izdevies ... .

gunda10  Telo ,, gudrus,, var padomat ka dazi te staiga pa klubiem , iespaids , ka Tvaika iela pieslegts internets , kur ta viniem ir tas jaunas , neemncipetas draudzenes .

Lucy  Tev pat derētu feministe,jo viņai nav laika skatīties TV seriālus un noteikti nav laika brīvdienās te bakstīties pa netu.
Cits jautājums vai viņai tāds degradējies vecis būs vajdzīgs,noteikti nē.

kokote  Autoram no sievietēm vajadzētu turēties pa gabalu, jo viņaprāt tā neko citu, kā tikai "apbižot" neprot.
Starp citu par feministēm. Kādu laiku atpakaļ izlasīju vienu pētījumu par 20.gs. feministēm un no tā brīža izvairos sevi tām piedēvēt. Nez vai LV vispār ir tādas reālas feminises, kādas Skandināvijā- tā, ka priecājies, jo neticu, ka esi kaut vienu reālu saticis.
Bet, ja runā par līdztiesību, tad normāla sevis cienoša sieviete akceptēs sev blakus tikai pašapzinīgu sevi un viņu cienošu vīrieti, a ja Tev vajag kājslauķi, tad varbūt ērtāk to iegādāties iekš Depo?

fargo  elf7 (2014-12-15 08:49) viedoklis

ļoti daudziem cilvēkiem nav īsti priekštata ar kādu ideoloģiju viņiem, patiesībā, ir darīšana.

Vucis  Lasu un smīkņāju: vai kāds varētu pa punktiem izstāstīt, kas tiek saprasts ar vārdu "feministe"?

Ananda_A  Maskulīnisms- tikai muskuļi bez smadzenēm? Pērtiķis ar granātu? Jā! Ja šos salaistu kopā, feministes ar maskulīniem, jauns seriāls uz līdzenas vietas. Raksti, Torpedo, par šo tēmu romānu! Būsi slavens!:)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu