Interesanti iepazīšanās sludinājumi - vīrieši meklē

Vecums: 39
Virietis ar augsta sajuta ,mekle sieviete no 25 līdz 37 gadi simpatiska skaistu bez berniem, ar savu nekustamu vaj dalju nekustamu ,ar dzivo diviem , palidzet nedaudz materiali ,ludzu nosutit savu foto uz e-pastu vel atrak vel labak atbilde garantets .

Vecums: 37
Sveiki Esmu parasts,vienkàrsh, neizgliitots ,zemàkàs shkiras iedziivotàjs
Personiigi nekur sabiedriibà neapgrozos, dziivoju riktiigi vientulu dziivi, draugu nav nekas vairs neintresé, atkariibu nekàdu nav, pats vairs nesaprotu ar ko lai nodarbojas Nu labi apzinos kàda ir tà dziive ir,nesaku ka gruuta, nu bet grozies kà gribi, gribot vai negribot tààpat pràts pievelk Sievieti, nu kautkà nekas neintresé, bet tomér Sieviete interesé

Vecums: 36 Aicinu sievieti dzīvot pie sevis mazā lauku istabiņā
siltumā, zem jumta.

Tipiskie brīvie vīrieši ap 40?

zum  Tie onkas meklē meitenes ar cerību varbūt ka vēl kaut reizī,ti kas sanāks...viņi nemeklē nopietnas attiecības, ja kāds gadās, tad materiālā ieinteresētība..

sally_  Nu SparcoEvo-ja tev ir smaids sejā par sievietēm, kurām nav kādu iemeslu dēļ bērnu iepr.attiecībās,bet viņas savos 40 vēlas tos (un tas arī fizioloģiski bieži ir iespējams!), tad tu esi pilnīgi biezādains un cinisks vecis!

limonija  Nate - arī 50+ tāda pati aina:D

adamsone  Izlasot nates postu atcerējos, ka ar vienu no oho uz randiņu tomēr esmu bijusi. Kāda pārbīļa pēc....
Ne jau tikai nejēdzīgas prasības anketā - nekad nesapratīšu kāpēc tik maz pašcieņas ir vīrietim lielos gados, lai uzskatītu, ka viņa vecā, slimā miesa, izdekorēta ar pagātnes slavas lauriem, ir pietiekoši kārdinoša seksam bez nosacījumiem. Nu sitiet mani nost, nesaprotu.

jozolsen  Viņi ir malači..MEKLĒ-tātad darbojas..Un cik ir kuri nemeklē??Mteriāli situēti, dažādi...un nemeklē..Tas pats par sievietēm..

SparcoEvo  sally zaķīt! Kur manā postā ir pieminētas sievietes? Būs jāmācās lasīt sirsniņ....

jozolsen  Sievietēm produktīvais vecums līdz 35 gadiem..Tā Māte daba un dakteri(profesionāļi) apstiprina...Savās nedomāšanas illūzijās,sapņos pat to vēlaties mainīt..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu