Kāpec šeit ilgstoši ir forši, sakarīgi cilvēki?

Nedomāju, ka ilgstoša šeit uzturēšnās ir rādīājs.

hefny  dzīve ir jādzīvo, jādzīvo ar interese, azartisk,aizrautīgi,dzīve ir jābauda/nevis jāsamierinās ,jāmoca dzīve uttt/.
jā, ar vello es arī barucu. un?
un ar slepēm arī.
un visādi citādi -arī,-un????

bonacure  kokote, tak neķer kreņķi, viņa vakar tā pavairāk bija ieņēmusi "acu gaišumam", gribējās turpinājumu, lika tēmu pēc tēmas/par cik bija galīgi šķērsām uzrakstītas,modes tās izdzēsa/, bet sakarīgie veči nepieteicās.Šodien izgulēsies un būs miers.

pumpa  Jautriibas peec te tikai vien tuseeju.
Kad nav ko dariit, tad sseit miitossaas aitas paccakareet ir bauda.
Nepar ko citreiz sataisa taadus skandaalus ka normaaliem cilveekiem nenosmieties.

zebrus  Es esmu foršs un sakarīgs!

jozolsen  Oho atkarība..Šeit tači ir tik foršs kumpalu (lietotu) lielvekals.Katrs it kā ar savu vēsturi,kuras ir tik banāli vienveidīgi līdzīgas..Ik pa brižam pievedums un nāk apritē..Palietojās un atkal apritē..
Visus šeit dzen dzimumdziņa-interesēšanās par pretējo dzimumu-vairošanās instikts-fiziskā nepieciešamība..Monogāmija ir jau tikai idealoģijā,realitātē viņa nepastāv..
Šeit ir forši,esmu izzinājis daudz ko jaunu un arī patīkamu..Es tak nav mazohists,lai atteiktos no patīkamā..

jadore  Šeit ir virtuāla realitāte. Cilvēks tiek izpētīts kā ar palielināmo stiklu un šķietama izvēle ir milzīga. Viena/s labāks par otru. Un nākamais iespējamā/ais vēl labāks. Kā veikalā staigā gar plauktiem, bet īstenībā neko īsti nevajag. Tiem, kuriem vajag, domāju, ka tie atrod un aiziet no šejienes.... Priekš sevis es jau pasen esmu sapratusi, ka negribētu iepazīties internetā. Šeit ir labi pakavēt laiku, reizēm izsmieties, reizēm padiskutēt, izteikt savas domas, vienīgi žēl, ka laiks ir vienīgais resurss, kurš nav atgūstams:(

garinsh207  tiem,kuriem vajag,tir atrod un aiziet...kaa tad:) tie, kuri meklee parasti atrod problemas,ciehanas un senes un ne jau tikai sheit,arii tur araa,un atkal atgriezhas te,mekeltajiem pae lidzekals,kas visu dod,nekur nav labi. ne sheit,ne tur araa:)

Deisa  to garinsh207 (2014-12-18 12:17) viedoklis - tāpēc esi atpakaļ? Man gan likās, ka Tev problēmu nav, bet pazudi un nu esi šeit atkal ar tekstu - >parasti atrod problemas,ciehanas un senes un ne jau tikai sheit,arii tur araa,un atkal atgriezhas te< Vai tiešām Tev tas šķiet tik parasti? Man tādi problemātiskie liekas tikai daži, bet tas laikam aiz nebūšanas starp parastajiem. :D

garinsh207  nevienu mirkli nebiju pazudis,visu laiku biju te,vnk sank pie kompja but:)

Nimfete_  Nu nepiederu pie cilvēkiem, kas šeit ir ilgstoši, drīz būs gads kā šeit, bet par garlaicību te nevar sūdzēties - nekāda vaina! :)

jadore  2014-12-18 :D, vai tad nebūs neviens laimīgais :)... noteikti būs... es ticu, ka pārsvarā cilvēki dzīvo laimīgu dzīvi pa vienam vai divatā, vai ģimenē:).

garinsh207  :)laimigu divi...skirshanas % ir vairak kaa puse,pasaulee alkohiola,narkotiku,antidepresantu paterinsh pieaaug gana lielos tempso,vietulo,nelaimigo cilveku skaits pieaug,sikologi skaits pieaug.nekas neliecina ,ka cilvece paliek laimigaka,taisni otradi

DanaL  Mēs katrs sevi uzskatam par foršiem un sakarīgiem ... Nu varbūt ne vienmēr.
Kad parādīsies kāds forums nesakarīgiem draņķiem, varam pārcelties arī uz turieni.

Mobb_D  Atbildi sniedza Lucy kundze
-Te netikai cilvēki iepazīstās,te daļa vnk ampelējās,kacinās,īsina laiku darba laikā!-
Kavalieri konkrēti grib iepazīties un satikties , ar vēlmju spektru no seksa šovakar līdz meklēju_sievu,
savukārt lēdijas grib kacināties, ķircināties un gadu desmitiem ilgi chatot drošā komforta zonā.

Puspuukjis  Stereotipiska domāšana :) Te ir visādi, gan forši, gan neforši, kā dzīvē. Un kāpēc tad dzīvē daudzi forši cilvēki ir vieni?
P.s. kā arī - kāpēc domā, ka visi te tā vien vēlas kā atrast vēl kādu? Pārāk nopietni uztver internetu.

elf7  Seit dazreiz iekliist arii forsi cilveeki ... , bet aatri pazuud, ir arii forsi cilveeki, bet ar neta atkariibu, taapeec seez arii seit, paareejie katrs ar savu specifisku probleemu ... . Un taas ir ljoti daudz ... , nav laika, nav naudas, ir gimene ... tas mazaakais, jo to var visu risinaat ... , sliktaak ir ja ljoti liikas kaajas, skiibi un dzelteni zobi, mazs vai paaraak gars augums, paaraak mazs vai liels svars, vai vnk. No dabas negliiti un neseksuaali, intelekts 0 liimenii vai izteiktas psihiskas novirzes, neaugliiba, vecums vairs neatbilst videejam standartam un veel viss kas cits ... , tad nu virtuaali apmierinaas

straigers  trūkuma cietēji.
azbildinās ar teicieniem,-jautri-

agents  Piekrītu elf7

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu