Kontracepcijas līkločos- par to, kā tā maina attiecības

Vai partnerim pieņemamie kontracepcijas veidi maina jūsu uzvedību attiecībās? Piemēram, viņa nav gribējusi lietot tabletes, bet viņš nelabprāt izvēlas prezervatīvu, un par citiem veidiem ir bijusi nepietiekama informācija, bet tad sieviete, kura ir baidījusies no visādām organisma pretreakcijām, mūsdienās uzzin par tādu brīnumu, kā spirāli ar sudraba vai zelta pārklājumu ( http://lv.wikipedia.org/wiki/Kontracepcijas_spirāle ), kas neizsauc alerģiskas reakcijas. Kad tā ievietota un fobijas palikt stāvoklī kopā ar agrāko biklumu atkāpušās, sieviete pusmūžā kā no saites noraujās, un tai sagribās pamēģināt te ar vienu, te ar otru, jo par sekām taču vairs škietami nav jāuztraucās

neko  hmm.. nu tā garām ejot; no kurienes tautai tāda drošības sajūta ka tā gumija patiešām izturēs? viņas tak plīst 50/50 gadījumos. Labi, iespējam pārspīlēju bet 1/3 gadījumu viņi patiešām neiztur. Man domāt tā tāda izklaide asu izjūtu cienītājiem.. izturēs/neizturēs.:)

Vucis  Nu var jau uzvilkt 3 gumijas. Viegli nebūs, bet 3kārša aizsardzība ir tā vērta :P

Prieks par tēmas autoru, ka viņš beidzot uzzinājis par tādu kontracepcijas veidu kā spirāle. Ar to arī apsveicu! Bet tā kā viņš nav sieviete, tad visdrīzāk pat nenojauš, ka ir sievietes, kas nekad mūžā nedrīxtēs izmantot šādu metodi, arī tad, ja tas daikts būtu no briljanta. Tā, ka velc vien 3 gumijas uz desas un priecājies, ka viena tava problēma, STS, ar to tiks arī atrisināta.

adamsone  Sievietes pusmūžā nenoraujas no saites, iedomājoties tādus nūģus kā tu. Neceri.

tool  Ir viena baigi labā mob. telefona aplikācija. Vīrieša kalendārs. Var savadīt iekšā visu savu meiteņu ciklu sākumus un garumus (pirms tam gan jāpacenšās pie šīs infas tikt klāt tieša jautājuma, vai neuzbāzīgu novērojumu ceļā) un viss!!! Tu esi uzmanīgs, mīlošs un saprotošs!!!:)
Viena neertība - tā aplikācija ir spāniski, bet, pats biju pārsteigts, nedaudz iespringstot, visu var saprast bez tulkošanas.

Elfeja  hmmm... pusmūžā? :D

ir sievietes, kas pamanās ar visām tabletēm, spirālēm un kalendāriem palikt stāvoklī, kad nevajag :D

ir , kas nevar palikt stāvoklī darot visu un vēl vairāk, lai tikai tiktu pie bērna.

Katrai individuāli ;)

nekad neesmu sapratusi, kur vecim rodas problēma izmantot prezervatīvu.

Eleste  Deisa - spiraales dazhaas valstiis pat paarspeej tabletes, luudzu ar dezinformaaciju nedaliities. Taapat arii spiraales ir pieejamas ar hormoniem un BEZ (copper), ko arii ljoti aktiivi "liek iekshaa"!

Kaa jau teica, saak ar prezervatiiviem un tad tad jau domaa ko dariit, lai no tiem atkratiitos. Attieciibas nemainaas, mainaas tikai sekss pat par sevi - lielaaka briiviiba un spontanitaate.

adamsone  Man gan šķiet, ka esmu pārbronzojusies nevis pārakmeņojusies.:D:D
Vecis, kas publiski spriedelē par sieviešu kontracepciju, pats nespēdams ne pie kādas sievietes tikt, acīmredzot ir viens no tiem dzīvajiem miroņiem, par kuriet te nesen spriedelēja....

Deisa  Par bezhormonu spirālēm - zinu, ka tādas ir vispār. Pašai bija, kad biju precējusies, bet tagad, kad pirms gada konsultējos gan aptiekā, gan pie ginekologa, runāja tikai par hormonālajām. Aptiekā prasīju vai nav parastās, bez hormoniem, raustīja plecus un teica, ka vispār jau vajag recepti, bet daktere arī izlikās par nehormonālo brīnāmies, tādas viņa neizrakstot, varot tikai hormonālo izrakstīt. It kā jau saprotams - hormonālās labu naudiņu maksā, bet parastās - kapeikas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu