Sievietes tarakaani

Par smarzhu un garshu, cik noprotu, buusiet tikushi skaidriibaa...? Padalaties, luudzu, pieredzee...kaa sastaav ar tarakaaniem?!! Vai tos iespeejams, taa vnk pienjemt..? Vai ari...vairumaa gadiijumu, tas kljuust par shkjirshanaas iemeslu?

oliive  Hmm, un kur tā pārliecība, ka visi vīrieši skatās no tā viena leņķa? Redz, tur jau tā atšķirība, ka no viena leņķa skatoties uz to sievieti, nekādus tarakānus neredz vai draudzīgi salaiž kopā ar savējiem, bet cits uz to pašu sievieti skatoties no cita leņķa būtu pārliecināts, ka tarakāni ir traki un nesaprotami. Zebra tik lieliski un saprotami visu pateica, ka labāk pat šķiet, ka nevar.

oliive  Mr.Jones, vai obligāti jābūt vīrietim, lai par kko spriestu, jeb Tu šobrīd rādi savus tarakānus un tādā veidā mēģini izvilkt manējos? :D Domā plašāk, un varbūt pamēģini to darīt ne kā vīrietis, bet kā cilvēks ;)

solveiga23  Un,jo cilvēks vecāks,jo viņa tarakani izcilāki,strīpaināki,ar vairākām uztveres antenām,vienvārdsakot-īpaša zorte.

jozolsen  Viss kam nepiekrīt sieviete vīrietim ir dzimuma diskriminācija! Visa problēma ir CILVĒKĀ.Kad sapratīs ka ir vīrieši un sievietes un nav cilvēka,tad daudzi tarakāni izzūd.

aija_e  Izzūd tarakāni, iespējams, vietā nāk citi :) Izzūd, ja kādu būtisku iemeslu dēļ minās cilvēķs, bet tas nav tā - grāmatu izlasīju,izdomāju, ka tā nav labi utt.

Torpedo  Sievietēm visticamāk tie tarakāni izaug no aizspriedumiem vai kompleksiem, ko kāds (konkrēts cilvēks) padomās, ja es tā vai šitā

leone  Kamēr vēderā taureņi,tikmēr tarakānus vienkārši nepamana(vai arī uzskata par rozīnītēm).Kad taureņu vairs nav,ierauga tarakānus,un vēl utis arī sāk meklēt.Un atrod,protams.Tāda tā cilvēciskā entomoloģija.Kas tālāk,tas katra paša ziņā.Atšķirībā no entomoloģijas parastās,vienotu un populāru recepšu nav.

Vucis  Katram ir savi tarakāni, gan vīriešiem, gan sievietēm. Bet, ja 2 cilvēkiem izdodas izvedot tarajānu jaukto kori un viņi māk savaldīt savus tarakānus, kad tas nepieciešams, tad viss ir bunbās.

Galvenais, ir sākt AR SEVI, nevis baxtīt ar pirxtu uz otru. Ja vari likt roku uz sirds un apgalvot, ka esi darījis patiešām visu, kas tavos spēkos, un nekas nav mainījies uz labo pusi, tad jā - jums nav pa ceļam.

zebra27  Zebra izlaiž savus strīpainos vēlreiz!
!ja jau vīrietis nesaprot sievietes teikumu trīs piegājienos, tad skaidrs, ka viņam atkal rēgojas olas...gar brunču malu... ?
V īrietim būtu jāpieņem iespēja, ka IR kāds cits vīrietis ar LIELĀKĀM olām, kas saprot tos teikumus. Un zebras tarakāni nemaz nešķiet stŗīpaini. Misteram DžOOO ir, kur augt, kur tiekties. To arī Saulgriežos novēlu!
Novelu pacelt acis augstāk par savu bikšupriekšu. Atklājumi garantēti.
P.S.To gan var tikai paēdis. Sk. Maslova piramīdu.

art_deco  inito4ka (2014-12-20 22:29) viedoklis ..... jā. Tieši tā ....ja tarakāni sapas,tad viss ok :))) +1

Galvenais, lai labi krustojas + 1

zebra27  Mister, Jūsu nelaime, ka personiski visu uz sevi projicējiet:) Zebra runā ar PA personažu. Ar prātiņu viņai viss kartībā. Vienīgais, ko dzird no Jums--nerunā pretī, nerunā pretī, domā kā es. Tad tiešām tēmas autoram jāmeklē pelēku, neizteiksmīgu būrīti, kur pat tarakāni nemīt.
Gan jau Misters par sieviešu tarakāniem sauc arī "pastāvēšānu pie saviem ratiem".
Sapratu, ka izteikties ar savu krāsaino domu ir nepieklājīgi.
Strīpainie- mājā!

SaintSin  Kas vienam tarakāni, tas citam - kas piesaistošs.
Bet, ja vispār bez tarakāniem, tad vai nu jau ar tārpiem vai balzamēts... (atvainojos tiem, kas pašlaik ēda ko garšīgu...)

piparbecinja  Atkarīgs no tarakānu tipa, resnuma, svara.

piparbecinja  Vispār jau forši, ja abu tarakāni, ka teica Vucis, var izveidot jaukto kori. Varetu iet diezgan jautri.

Deisa  Tiem prusakiem pārāk liela uzmanība tiek pievērsta. Nu ko tad viņi tādu dara? Tie pārtiek no atliekām. Ja viss sakopts un pa galdu drupačas nemētājas, tad viņiem nav no kā pārtikt, savukārt, ja liekas, ka tarakānu par daudz, tad vajag piedomāt, kāpēc tik daudz šie sabaroti, kur viņu iztikas avots, vienvārdsakot - kāpēc ES baroju tarakānus? Ar blusām būtu trakāk - tās kož. Arī putni var būt bīstami, ja sāk knābt.

Lucy  Tāpēc jau citi precās un šķirās,ka tie tarakāni neiet kopā,tāpēc vajag vispirms izprast vai tie tarakāni netaisīs vulkāna izvirdumus,parliecināties,izprast to otru un tikai tad mīt gredzenus.

Ananda_A  Būtībā vajadzētu izsvērt priekš sevis; kas svarīgāks- tā sieviete vai viņas tarakāni. Ja skaidri redzams, ka situāciju regulē ne pati sieviete, bet ŠIE, īsts vīrietis palīdzēs viņai ŠOS savaldīt. Taču notiek pavisam savādāk, vīrietis nevis palīdz sievietei, bet metas mukt un dodas pie nākamās. Rezultātā no visām savācis tādu ŠO kolekciju-zoodārzu, ka vairs pat alkoholā ŠOS nevar noslīcināt. Viņš ar šo kolekciju ir kļuvis sabiedrībai bīstams un attiecībām nederīgs. Tāpēc bomzīši tā smird...tarākānu barotne, ne vairs cilvēks!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu