Jautājums tiem, kam apnikusi "grābekļa"metode...

Ja līdzšinējā partnera meklēšana nav devusi rezultātu, varbūt jāmaina metode? Šejienieši vadās pēc anketām un tajās savukārt dominē vizuālā informācija un svars. Personības dvēseles pievilcība tiek atmesta vai pat izsmieta. Tātad uz to ar nav ko tēmēt.
Jautājums: Pēc kādiem kritērijiem izvēlētos partneri, ja būtu zudusi redze? Lai šo nelaimi nepiesauktu, pieņemam, ka ir aizsietas acis.
Bez tam zinātnieki sola, 2025. gadā novecošana būs uzvarēta. Tātad gadi 10-20 uz priekšu atpakaļ nebūs nekas. Visi būs skaisti un veseli.
Kā tad izvēlēsies partneri? Varbūt var trenēties jau tagad? Tātad, ja acis aizsietas, pēc kā tad izvēlētos partneri? Vai ir kāda cita pieredze uz šo dienu?

planerdelta  Ir cita pieredze: partneri (un visu paareejo) ne reizi neesmu iedomaajies mekleet interneta portaalos. Uzskatu to par vairaak nekaa muljkjiibu.

selva  Bet....vientulības mīnuss ir tas,ka ar laiku no tās sāc gūt baudu......

jozolsen  Vecam cilvēkam esot daudz kas kopīgs ar mazu bērnu..Bērrnība atgriežas jau ...Gribās spēlēt aklās vistiņas..Tās jau uz tausti...

janisb  Ja pazustu redze, tad izvēlētos suni.
Bet seksim lai tie pupi taustot būtu patīkami un caumurs nepārāk izļurkāts...

sju4  Torpedo..ar cilvēka smaržu biju domājusi...cilvēka smaržu :)..Katrā ziņā mani vairāk ieinteresētu tāda cilvēka smarža,kurš regulāri apmeklē dušu un lieto savas mīļākās smaržas..Smaržas arī izsaka cilvēka raksturu..Un atbaidītu cilvēks ,kurš smaržo pēc cigaretēm,alus,iesvīdušām padusēm un netīrām zeķēm... :))

Cafe_Noir  es arī tagad nevērtēju pēc izskata. kritērijs - runas veids, runas kultūra. izteiktās vērtības sacītajā

VIZUAALAAmaaksla  ~~turpēdiņām piestavētu kāda lauku veikaliņakasieru konkursā izgrāķēta būtne, tur pat zirgasti varētu savīkšīt, ja pacenstos. Ja labi uzkrāso, saģērbj, tur pie rokas, iemāca apakšžokli saturēt, tad jau - līdz lielveikalam var kopā aizstaigāt. A pa dīvānu dzenāt var labāk bez kaujas krāsojuma, ekonomiskāk arī.

VIZUAALAAmaaksla  tēmu jau aizmirsu, kamēr izlasīju palagu:)

preilene  Pēc smaržas, taustes un partnera balss.

Deisa  Ja grābeklis apnicis, jāzveļ ar lāpstu un jāņem tāds ar šarmu. :)

adamsone  Ar aizsietām acīm nekas nesanāks, jo bez acu kontakta nekā....

garinsh207  ne jau cilveki izvelas tos partnerus,lai gan shamie taa grib domat-izvleas,bet karmas iet pa oreiksu un saved kopaa tos,kuri ir jasaved kopaa,lai dabutu ar grabekli vai arii retos ,gadijumos,butu labi abiem:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu