Vai Tu jūties dzīvē novērtēts/-ta?

2014.g. izskaņā- kāds tas tev ir bijis? Vai Tu jūties novērtēts/-ta darbā, sadzīvē un privātajā dzīvē? Kas Tevi ir iepriecējis (vai tracinājis) visvairāk? Un vai esi dzīvojis/-jusi pietaupot sevi arī pašam tuvākajam (nepārnākot mājās vien tikai ar pretenzijām uz visu jau gatavu) vai vismaz tā meklējumiem?

Ananda_A  Te laikam domāts citu cilvēku vērtējums. Reizēm pat par daudz tā vērtējuma. Vispār vērtēšana nav cilvēku darbs, ar to lai nodarbojas Dievs:)))

fargo  "Vispār vērtēšana nav cilvēku darbs..."
ir gan. tiesāšana nav. tu esi saprātīga būtne nevis kādas nejaušības untuma pēc. vai tu vari nonākt pie jebkuras! atziņas, ja tu atsakies vertēt? kā tev liekas, kāpec ir doti likumi? tie ir doti, lai būtu saskatāms pārkāpums. un tie tiek ierakstīti ne tikai akmens plāksnēs vai papirusā, ķīļrakstā vai alfabētā. tie ir ierakstīti sirdīs. tie ir universāli un zināmi. kāpēc tie tādi vispār ir? lai tie, kam vajag saprast, tie lai saprastu, lai tie, kas šaubas, zinātu. zinātu, ko? lai zinātu to, kas ir labi un kas ir slikti. kā lai labojas, ja nav piemēra, kā lai redz, ja nav gaismas. likums ir lāsts pārkāpējam, bet dzīvība taisnajam. bet pārkāpumu var labot. bet taisna nav it neviena. tādai vajadzētu būt apziņai. bet ja ne? ja nav? tāpēc...
"es esmu nevainīga!"
"Redzi, Es tevi saukšu pie atbildības tieši šo tavu vārdu dēļ, ka tu apgalvo: es neesmu grēkojusi!", saka tas Kungs.
tāpēc, vērtēšana mums ir pieejama, bet tiesāšanu ir atcēlis Dievs caur Kristu. nav tiesību notiesāt, ir tiesības saprast, spriest un ja vajag, pat ielikt cietumā pārkāpēju, zagli, slepkavu, krāpnieku. tas ir sods, kurš ja saprasts un apzinats var ļaut izprast noziegumu, kas var būt ceļš uz atgriešanos.

MrJones  Tur kur esmu, tur noveertee..pat diezgan labi....tomeer, nevarareetu teikt, ka tas ir viss uz ko esmu speejiigs (pashas augstaakaas virsotnes savaa karjeraa..vai privaatajaa dziivee...) ..lai gan, jaaatziist, nav pavisam vienaldziigi...ir tak patiikamaak, ka diena aizriteejusi labi, prieks pasham un citiem....bet taa....man liekas, pats sevi pietiekami objektiivi speeju veerteet...tad citu veerteejums neskiet primaarais.
Savaadaak ir, ja runaajam par attieciibaam...tas ir viens liels mudzheklis...dazhreiz paliek ari savi neatbildeeti jaut., bet tas taa....nevareetu teikt, ka gluzhi nenoveertee, taa ir taada mijiedarbiiba, kur tik pat no svara ari savs devums...hmm...iespeejams kaut kas nohaltuureets..! :)
Bet......pavisam iipashs staasts ir Oho randinji!! Cik nu vinju bijushi..(?) Nav daudz...baidos sameloties.....5-6...(???) ..tikai paaris bijushi taadi kraasaini, kurus laikam, nekad neaizmirsiishu. Tikai viens no tiem (pats pirmais) noveda pie attieciibaam (3 g. garumaa..) ..lai gan cik beediigi ari viss nebuutu, shai noveerteeshanas/nenoveerteeshanas kontekstaa, tam nav noziimes....pa starpam gan ir bijis taa...ka gluzhi skaidrs nekljuust, ko tas cilveeks ir vispaar gribeejis...itkaa sarakstee jau baigaa veeleeshanaas tikties, labi..satiekaas....nez, man jau skiet, no vienas kafijoshanas un pastaigaashanaas kopaa, nevar momenta iepaziit cilveeku(!) (manaa skatiijumaa)....tad luuk...neskaitot, to vienu, atlikusho randinju skaits, uz mani atsaucies ar miinusa ziimi. Pavisam neesmu paarliecinaats vai to ierindot, kategorijaa -´´nenoveerteets´´ (?)...Saakumaa taa gribeejaas domaat, jo pasham itkaa nebuutu bijis probleemu tikties veel kaadu reizi...un tad jau redzeetu, kas tur taalaak...bet taa jau laikam nav pienjemts! :) Taadaa zinjaa, tas bija neliels paarsteigums...cilveeks itkaa tai tikshanaas reizee neizraada nekaadus simptomus, ka kaut kas vareetu buut ne taa....gruuti buutu pateikt...?

MrJones  Veelaak, cik sapratu..galiigas auzas buut vareejushas sanaakt....vnk apjukushi cilveecinji, mekleejumos peec ´ plaakstera ´...bet tad veel biju sameeraa naivs....buutu vareejushas izmantot..a nefiga! :)))) Peec tam jau iestaajaas taads kaa pofigisms pret sho visu...bet vienu randinju, tomer, veel sadomaaju pameegjinaat..:).. tas jau bija UK...viss perfekti, jauna simpaatiska, viss savaas vietaas, muusdieniigi domaajosha meitene. Super! Negribeejaas baigi spiest uz attieciibaam...vnk., ´ atbrauc pie manis, apskatiisim Londonu, un taa....´, meiteens piekrita ar....neskautoties, jau uz taadu kaa pofigisma, iestaashanos, noskanjots biju sameeraa pozitiivi pret sho notikumu. Likaas, ir veerts meegjinaat...kaut ari nekas nesanaaks, vismaz guusim pozitiivus iespaidus! Njaa....peec tam jau taa neteiksi!! :)) Pasaakums izveidojaas vairaak taads, kolektiivs pasaakums...tai laikaa veel braalis piem manis dziivoja un veel paaris chomaki....ta fig snjim..vismaz netradicionaals randinjshs! Kaut ari saakumaa biju noskanjotsvisai disciplineeti pret sho notikumu, braucot atpakalj no stacijas viens choms bija pakjeeris pudeli liidz..un taa..pavisam nevainiigi saakumaa, bet saakaam kost! Likaas, meitene baigi shokeetaa nebija....liidz vakaram jau biju diezgan ´ labs ´ ....parunaajaamies parunaajaamies kaut ko un pa gultaam...lai ari vienaa....uzmaakties, itkaa jau nevareetu neuzmaakties...,bet njemot veeraa kondiiciju, sanaaca visai simboliski...sekss nebija! Naakamajaa dienaa, braucaam apskatiit Londonu...itkaa jau atzhirdzis....bet konkreeti, neatceros...panjeemu kaut ko uzlaapiitie vai ne...? Taa buutu mazaakaa beeda...bet pamaniiju, ka jaunaa daama ar mani nemaz nerunaa!! Luuk....tas gan nebija labs signals!!! :( Tad es veel pamaniiju, ka vinja vairaak bazaree ar braali un igauni...kaut kaa neeerti jutos, bet liidz beigaam tomeer izvilku.. Veelaak vinja veel saaka iiszinjas suutiit...braalim!!!!!

MrJones  :D :D :D Saakumaa, nezinaaju kaa uz to reagjeet.....peec tam jau biju pateiciigs...brachka vismaz izruchiija..! :) Mazliet zheel...meiteens taadu taalu celju meeroja..! :(
Ko..un kaa noveerteeja....nav pat jausmas???

Deisa  Par novērtējumu nebiju domājusi, tad jau laikam viss kārtībā. Tāds jautājums parasti paceļas, kad kaut kā pietrūkst. Par šo gadu varu būt pateicīga Dievam, cilvēkiem sev apkārt un jaunām atklāsmēm, taču pagaidām vēl apkopot nevaru, noteikti vēl nāks pārdomas par notikušo. Īstā novērtēšana jau nāk tikai ar laiku, kad vari atskatīties no malas ar skaidru prātu, jo, esot iekšā tagadnē, emocijas neļauj novērtēt adekvāti.

Lucy  Jā jūtos novērtēta,mīlēta,cienīta!
Iepriecina daudz kas, galvenais lai būtu dzīvesprieks,veselība un manējie visi arī veseli,laimīgi,priecīgi,parējais viss pupu mizas!!!

preilene  Jā, es jūtos novērtēta un apmierināta gan darba, gan privātajā dzīvē. Katram cilvēkam ir izvēle justies labi vai slikti (novērtētam/nenovērtētam, iepriecinātam/sarūgtinātam, mīlošam/nemīlošam) ikvienā situācijā. Es izvēlos justies labi :).

vellamaate  Man kā pensim...varu teik,ka viss OK! Meitas strādā,mazmeitas arī,bieži brauc ciemos. Šajā gadā,pie pirts ir tikts,ceļu nelielu stalli sporta zirgiem,savam priekam un blakus ienākums,kas kaulus nelauž,vēl dīķi un tā,katru gadu,kāds darbiņš klāt.....galvenais ir kustēt un nepukstēt,mācēt priecāties,kas ir un kas varētu būt. Vel mazi plāniņi...kur tālāk izlidot,kas tiek darīts katru gadu,bet ja kādreiz tas izpaliek....esmu kašķīga vecene:)
JAUKUS,ĢIMENISKUS JUMS VISIEM ZIEMASSVĒTKUS un sapņu,vēlmju piepildījumus jaunajā 2015 gadiņā! Uz prieksu kaziņas un..un....āzīši:)

Lylyy1964  Galvenais jau ir pašvērtējums,ja esi ar sevi apmierināts,tad arī pārējie novērtēs.Man patīk ,ka mani klienti mani novērtē un izsaka pateicību par manu darbu.Bet ,kā saka visiem nevari būt labs,tad jau tur kaut kas nav kārtībā.Vienmēr jau gadās kāds piparu grauds vai darvas piliens,ar to jāsamierinās.

limonija  Šajā gadā man viss ir gājis kā plānots un pat vēl labāk. Jūtos labi un par to, kā mani citi vērtē, daudz neštukoju(līdzīgi Deisai), tad jau, visticamāk, viss kārtībā. Esmu atrisinājusi(ar Dieva palīdzību) vairākus ļoti svarīgus jautājumus savā dzīvē(darbs, dzīvesvietas maiņa). Oho randiņi nav bijuši, bet tā ir mana izvēle uz tiem nedoties, aicinājumi ir bijuši:) Jaukus visiem Ziemassvētkus!

aija_e  Statistikai - gads kopumā ir ar pozitīvo zīmi. Es saņēmusi ļoti augstu novērtējumu attiecību jomā.

Savukārt gada nogalē ir milzīga vilsanās darba jomā un diemžēl tas kaut kā sasaucās ar valsti. Skarbi. Darbā saņemu pamatīgu algas samazinājumu, bet tas tika izdarīts pretlikumīgā veidā, izmantojot melus un manipulācijas, un tā ir valsts iestāde. Ja būtu privāta, goda vārds, būtu vieglāk.

Laily  Gribētos aizbēgt no visa un visiem. Tādas ir pašreizējās sajūtas. Lai gan kopumā apzinos, ka man apkārt ir lieliski cilvēki un savādāk arī visādā ziņā jūtos labi, bet, lai kaut kas mainītos, jāmainās pašai.

Pilskungs  Solveiga23 2018-01-05

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu