plusi un mīnusi vecām un jaunām

Kādi ir plusi un mīnusi 18 gadīgām un 40+? Par sava vecuma protams nemaz nedomāju, tur nav plusu.

riks086  Plusi un mīnusi ir konkrētām sievietēm, nevis vecām vai jaunām. Gadu skaitam nav nozīmes. Zinu sievietes 40+, kurām ķermenis ir krietni labākā formā nekā ļoti daudzām, kuras tikko saniegušas 20. Un ir sievietes ap 30, kuras savā garīgajā (intelekts, emocionālā pasaule) attīstībā ir krietni vien nobriedušākas nekā tās, kurām jau tuvojas 50.

Roziite24  Juhuu,ciniku klubins zvadz arii sveetkos!

planerdelta  18 gadiigai nav plusu (par attieciibaam runaajot), 40-50 gadiigai vareetu buut "plusi" ar sava vecuma viirieti. Viss atkariigs no abu veelmeem un saskanjas.
Man ir 30, vai tieshaam peec 10 gadiem Tu mani sauksi par "vecu viiru"?! :) Kaut kadi miitismi un absurdi.

kukla  Ir jau labi jozolsen kritizēt sievietes 40+,neko nav iemācījušās,nav pieprasījuma,pārsvarā tā izsakās vīrieši,kuri paši gultā ir nekādi.

piparbecinja  Mja, sievietes saīdzināt ar sūdu ķerrām - tas ir kas jauns :D

marekst  Kukla, kapec izsakies ta it ka butu visus viriesus parbaudijusi vai vismaz tik daudz lai ievaktu ticamu statistiku? :D

kukla  Un to man pārmet cilvēks,kurš pats nav spējīgs juridiski sakārtot savas attiecības,man šermuļi metas no rakstītā anketās,precējies,nedzīvojam kopā,šis akmens marekst dārziņā,laba statistika,ne???

Deisa  Jaunajām pluss ir jauna, svaiga miesa, kā arī atvērtība pret jaunu pieredzi, taču mīnuss - zināšanu un pieredzes trūkums. Vecākajām savukārt ir mīnuss tai miesai un elastīgumam, taču pluss ir pieredzei un zināšanām. Tiesa, negatīva pieredze un ieciklēšanās uz to, drīzāk būs mīnuss, ne pluss un tāpēc nereti tās 40+ gadīgās tiek norakstītas. To pašu var attiecināt arī uz vīriešiem, ja kas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu