Ko saka viņas?(25-35 gadīgas)

Tēma te visiem droši vien būs līdz ūkai:DPA nepārtraukti tiek uzvērts un atgādināts,ka nevienam vīrietim neinteresē tantuki(45+).Skaidri tiek deklarēts,ka vīrietim ap 50 esošam normālā fiziskajā un garīgajā kondīcijā interesē vien 25-35 gadīgas sievietes.Ko domā šī vecuma grupas sieviets.Vai viņām tiešām interesē 15-25 gadus vecāki kungi?Varētu jau turpināt tēmu un uzdot jautājumu:cik procenti vīrieši pēc 50 vispār ir jēdzīgā kondīcijā?Varbūt uz 25 gadīgajām arī tēmē tie 50 gadnieki,kuriem bagāžā ir slimību buķete,pamatīga riepa,pliks pakausis un aizdusa?

Ljekainiitis  Kad vidējā/ais statistiskais OHO-ietis sapratīs , ka ne viņa bizness ir ņemties ar to cik jaunas/jauni tiekas/kniebjas/precas/šķiras ar cik vecu ?
Pilns OHO ar +/- 40 gadigām OHOietēm, kas skaidrā textā meklē jaunākus. Un otrādi. Un citos virzienos. Ja vajag - značit vajag. Un ja meklā - tātad atrod. Un nevienai tantei/onkuliņam/jaunuvei/jaunēklim nav tur daļa. PUNKC.

jozolsen  Tu par seksu vai prihvatizējošo dzimumaktiņu??Ir kuras prot ,var, gūt,dot baudu...

jozolsen  Neba jau katra ,minētā vecumā grupā,grib atkal mesties atkarībā ....Tās pēc 40 cītīgi cenšas privatizēt dažādos veidos,jo labi saprot ka pieprasījums krītas un piedāvājums pārsniedz,konkurece..Un ar to seksi viņām 40 gadniecēm galīgi švaki,lielākoties prihvatizējoša dzimumaktiņu kopējas...Ar kotletēm te nelīdzēs...To dzimtcilvēku jau ir maz,kuri vēlas atdoties par kotletēm..

veejpuuta  Cik noprotu,autore uzsauc par tēmu:vienalga,cik labi Tu izskaties,jūties un kādā fiziskā kondīcijā esi,onkuļi visas sievietes bez izņēmuma,pēc 45,ierindo tantuku kategorijā?Skumji,bet fakts.

jozolsen  Man neliekas,es zinu

MrJones  Onkulji, aiz gara laika, nezin ko sadariit...taapeec, kjircina, ´ rausta aiz bizeem ´..un juus tik pavelkaties!!!!! :DD

P.S. Personiigi-nekaada sakara ar mineetajaam darbiibaam. Neatkariigaa noveerotaaja viedokljis.

jozolsen  Vīriešiem nav produktīvā vecuma.Ka tik stāv...40 gadnieku krīze,vemāmiņu izdomājums..Vecmāmiņu drāzt,perversi izklausā un vel neko neprot..Kāda stulbuma dēl manvecmāmiņas jādrāž,ja ir pietiekoši jaunākas...Mazohistus meklē...,vai nogurušos-slinkos.

Sermule  Manuprat 25 g tikai par naudu ar tiem 50g ,nu normalai sievietei( ap 25-30) nevajag tik vecu. Autorei! Galvu augsa, ir tik daudz jauni viriesi, kuri grib izklaideties ar musu vecuma sievietem...50g patiesam daudziem ta gribesana ir, bet varesana nav...protams, ir visadi cilveki un apstakli...

Tessa  neko jus nesaprotiet. kapec vecam onkam vajag jaunu sievu? tapec,ka vinjsh grib laika iet gulet-tad,kad vinja aizjoziis pa ballem. miers majas!! vai tad ar sava vecuma damu vares izguleties?!! tai tak sesku mociit vajadzes,a shamajam aizdusa.
bet ta-palaida dudinju tautas,duravas aizledza, gulj da bezd!! krasota,nu.

riks086  Viss kārtībā, temata virsuzdevums izpildīts - autorei izdevās pievērst sev uzmanību. Bildēs redzamais vizuālais tēls ir OK. Tikai šādam uzmanības pievēršanas vaidam ir viens trūkums - neizbēgami jāpalaiž putni no būrīša palidināties. Protams, viņi salido atpakaļ, bet visi jau redzēja, no kura būrīša izlidoja.... un tas, ka būrītis itin smuks, vēl neko nenozīmē - putni, reiz iemājojuši, tur atgriezīsies vienmēr...

riks086  -> Maira66 2014-12-28 17:22 .... pilnīgi piekrītu - patiesi laimīgie un harmoniskie šeit nestaigā.

Simfonija  Cits te 50 vāvuļo, ka spējot kalnus gāzt. Liekot atrādīties .....pazūd dillēs. Domājams te ir vieta, kur sevi pārtaisīt par Banderām un citie čipdeiļiem.:)))Jo lielāks bļāvējs,jo mazāks darītājs:))))))

toronto1967  Viņas (25-35 gadīgas) parasti saka - dziļāk, stiprāk, vēl, lūdzu vēl ...

Briliant  Kaut arī nepiederu vecuma grupai 25- 35, teikšu, ka zinu pietiekami daudz pārus, kurās vīrietim otrajās vai trešajām laulībās ir vismaz 15 gadus jaunāka sieva, vīrieši izskatās labi un sievietes arī ir apmierinātas, zinu arī pārus, kur sievietei tikko pāri 40 ir viens vai divi bērni un vīrietis zem septiņdesmit ...tās vairs laimē nestaro, bet iespējams, ka bija kopā labi gadi un neko nenožēlo:). Nezinu, vai mums vajadzētu domāt, ko domā 25-35 gadīgas sievietes....

wolands  Gan jau, ka katra pavelkas uz citu pievienoto vērtību. Tāpat kā tie jaunie čaļi ar vecākajām dāmām. Štruntīgi ir, ja gadi ir. bet pievienotās vērtības nav :( Atliek iespringt, kāpēc tie 50 gadnieki ar pievienotajām vērtībām neparko negrib tos 50 gadniekus bez nekādiem bonusiem.
Bet jā, prasības ar gadiem aug, iespējas samazinās. Tas abiem dzimumiem, ja kas ;)
Un vēl, tie 50 gadnieki (atkal abu dzimumu) bieži ir tiešām pašpietiekami, kāpēc viņiem mocīties pieslīpēties kopdzīvei ar kādu citu? Sevišķi, ja tas nav princis baltā zirgā vai princese no modeļu žurnāla? Tas tads novērojums no brīvo paziņu loka ... :)

Solda  Man ir riepa... Bet nav slimību buķetes. Toties ir 11 gadus jaunāks vīrs. :D JJa nopietni - vienkārša bioloģija. Seksuālās šķēres. Sievietēm virs 35 ir nepieciesams jaunaks partneris. Interesentiem lūkot google.lv! :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu