Kas ir svarīgāka, sievišķība vai uzticība?

Ja pieņemam, ka izvēlēties var vienu variantu.)

Puma  Muļķīgs jautājums - kāpēc izvēlēties vienu, ja dzīvē ir sastopams arī abas lietas vienkopus :)

bonacure  Tikpat labi pajautāt, kas ir labāk, ēst vai dzert?

Deisa  Vīrietim blakus vajag pirmkārt jau sievieti, citādi viņš varētu dzīvot ar saviem korišiem, bet tomēr nedzīvo. Tātad sievišķība. Taču uzticība - nu tas svarīgi tiem, kam dikti vajag to apziņu, ka viņš ir saimnieks sievietei un, ka nebūs jāaudzina sveši bērni.

eva_  Turklāt ne tikai 2 šīs lietas pieejamas vienkopus, bet vēl vesela buķete īpašību. Žēl,ka jaunā gadā tēmas nepaliek sakarīgākas, drīzāk regresē. :(

sju4  Piekrītu Pumai :)

dogville  Tik pat labi var jautaat,kas labaaks viirishkjiiba vai uzticiiba,,,varbuut esmu blondiine(nekaa personiiga),bet domaaju,ka shiis iipashiibas ir komplektaa:D

fargo  grūti ir iedomāties sievieti, kuras uzticība vīrietim būtu svarīga, bet kurai nemaz nav tā vīrieša acīs sievišķības.

SaintSin  Te pilns ar jautājumiem par izvēlēm, kas labāk, ja vispār... Ok, tā ir teoretizēšana, darbošanās ar "ideālo gāzi"... Bet reāli, tas, ko vajag ir HARMONIJA, bet savstarpējās proporcijas ir dikti individuālas. Un laimīgi ir tie cilvēki, kas spēj salāgot savas harmonijas vai vēl labāk - tās viena otru papildina.

skabarga  Uzticīgs ir tikai suns saimniekam (kaut gan arī tas ,ja vajadzība spiež noraujas no ķēdes un pazūd uz vairākām dienām) ,sieviete ir sievišķīga.Par to kas svarīgāks -katram sava svarīguma un vērtību skala.

fargo  "Sievišķība bez uzticības ir maucība... Uzticība bez sievišķības - kalpošana."
ja sieva nekalpo, nav spējīga kalpot vīram, tad tā ir slikta sieva. un citādi - ja vīrs nekalpo kopējai labklājībai, tad tads ir slikts vīrs. vīram ir vara pār visiem, bet tā nāk kopā arī ar atbildību par visiem, citiem ir vara pār kādu daļu no kopējā, bet arī atbildība tiem ir tikai pār kādu daļu. tas nav par to kā ir, tas ir par to, kā būt vajadzētu. sievišķīga sieviete ir uzticīga un uzticīga sieviete ir sievišķīga. vai visiem? bet viņai nav jābūt visiem sievišķīgai, jo uzverot sevi šādi, tā demostrētu savu pieejamību, bet viņai arī nav jabūt visiem uzticīgai, jo kālab gan? vispār seksualitātes ārišķīgai demonstrācijai nevajadzētu būt. bet ir. vai tā ir nesusi kaut ko labu? es nevaru iedomāties. vai nesusi kaut ko sliktu. es varu iedomāties daudz. un otrādi. vai vīra ne-atbildība par visiem ir devusi kaut ko labu - ne. vai vīra abildība pār visiem, kā tam vajadzētu būt, ir devusi labu? jā.
tā, tāda interesanta tēma, ja pavirpina. par saknēm.

SaintSin  Ak tā gan, uzticīgi tikai suņi, godīgi tikai muļķi... Utt... Un tā var karināt un karināt klāt akmeņus visam labajam, kas ir cilvēkos... Tas, ka ir gadījusies nelāgā pieredze, nebūt nenozīmē, ka viss var būt tikai slikti. Lai arī darvas karote sabojā mucu medus, tomēr ir arī mucas bez darvas. Vai vismaz jaunizsviesto medu jāuzmana un jālej tīrās.

gribu_miilu  Viennozīmīgi sievišķību. Tās mūsdienu sievietēs trūkst visvairāk.

eva_  Abas nosauktās īpašības ne korelē savā starpā, ne arī ir viena otru izslēdzošas. Tāpēc jautājums nav korekti (adekvāti) uzstādīts. Punkts.

gribu_miilu  Ko tik cilvēki neizdomā pie tik vienkārša jautājuma. Patīk gan sarežģīt dzīvi līdz pēdējam:D

slaida  ja za panimanije balsoju:))

adamsone  Ja kāds man pateiktu, kāda kuja pēc čeesmit sešu gadus veca sieviete ģenerē šito topiku....Uzmanību varētu pievērst ja nu vienīgi palīgskolas absolventi, bet manuprāt tik slikti mums vēl nav.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu