Attiecības ar mazizglītotiem rupekļiem

Kas ir tās sievietes, kas parakstās dzīvot kopā ar vīriešiem, kas runā "bļēē", "kurš kuru appisa" un tamlīdzīgi? Un neatšķir, kad augsts raksta ar k vai g? Bet paši vīrieši kā bildes - stalti un izskatīgi. Kas tomēr sievietēm ir primārais, izvēloties vīrieti? Vai katrai savs vai ir kādas kopīgas tendences?

salvis73  Ja uzturu var bagātināt,lai labāka veselība,kāpēc gan ne valodu,ja kaut kas pietrūkst tai valodai,ka tevi jupis :)

jadore  Torpedo, tu jau pats teici, ka sievietēm patīk sliktie zēni...
Par tēmu:
Jauniešiem varbūt tas skaitās stilīgi:(, paej tuvumā, kad divi pusaudži sarunājas:(, cerams, ka viņi no rupjībām izaug.
Pieaugušām sievietēm katrai savs. Atkarīgs no katras sievietes pieredzes.
Kopumā jo augstāks vīrietim testosterona līmenis, jo biežāk viņš ir tendēts uz aizkaitināmību. Ja viņš rupji runā, tad biežāk ´´pasprūk´´. Ja vīrietis ir visādi citādi piemērots, bet reizēm rupji runā... iespējams, to var ´´nedzirdēt´´.

jadore  p.s. patīkamas emocijas rupjības neizraisa, var ´´nedzirdēt´´, ja tas tiešām ir reti un atbilstošā situācijā.

riks086  Domāju, ka gan man, gan Tev patiesībā ir nospļauties, kāpēc šīs sievietes dzīvo kopā ar rupekļiem.... jo es, piemēram, ne uz vienu no šīm sievietēm nepretendēju. Gan jau ka viņām arī tā valoda ir piesārņota ar barbarismiem/rusicismiem/anglicismiem...
P.S. Protams, arī es, kad krītu uz slidenas ietves, nesaku "ak!", "vai!", "ups!" utt. :)))))))) ...padomju laika jaunība savas pēdas ir neizbēgami atstājusi :)))))))

zebra27  VUCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- kožļēne TEV!m ar garo ēēēēē!!!!!!!!!!

slaida  ari tava vecuma ir kretini,rupekļi un ir sievietes kuram nav savrigi,ka runa,galvenais lai cirtiens ir dzils un specigs:))

Ananda_A  Nezinu, nav ar tādiem un tādām nekādas darīšanas. Droši vien, tāds tādu atrod!:(((

iga  Nu, tie tevis minētie "staltie un izskatīgie" pārsvarā staigā treniņbiksēs un zelta ķēdēs...

jozolsen  Nu ko Tu satraucies Jaunajā Gadā..!!Meklē iespējas šogad mainīties ,lai pievērstu vairāk sieviešu uzmanību?
Man gan nesatrauc kādai kurš patīk..Ir taču tāda izvēle..

madlein  Nevienmēr cilvēks kurš lamājas darbā, tā runā savā ģimenē! Nevienmēr cilvēks kurš nav beidzis augstskolu, rupji lamājas! Bieža ietekme nāk no apkārtējās vides, kurā cilvēks pavada daudz laika. Kāpēc rakstu cilvēks? Tāpēc ka nepiekrītu, kad lamājas tikai vīrieši... reizēm sievietes ir "pārākas" par vīriešiem...
Un katram ir brīva izvēle, dzīvot ar tādu vai savādāku.

MrJones  Nekas traks....visi tak esam ceelushies no peertikjiem!! :)))

jozolsen  Es jau arī protu un esmu lietojis trīs un četros stāvos..Ir kontingents (vīriešu), kuri savādāk nedzird un nesaprot..
Par sieviešu uzmanības trūkumu nesūdzos

Vilcene_Shanda  Nezinu, kā lamājas pērtiķi (:D), bet tiem, kas inteliģenti tiecas savas izteikti negatīvās emocijas paust verbāli un atbilstoši LV teritorijā apdzīvotajai tautībai, kas saucas latvieši, varu pačukstēt, ka, latviešu valodā skarbākais nīstamā pretinieka apzīmējums ir "Zaļās muižas akā di...sējs."

Cik lēnprātīgam jābūt, lai savas pārākās inteliģences izvirduma uzplūdos runātu tik gari?:D:D:P

Ir daži izteikumi, kas piedodami visiem, bet ir tādi, ko nepiedosi un nepieņemsi nevienam. Un ne jau izglītība to nosaka, bet pielietošanas zemteksts, konteksts un situācija. Zinu pietiekami daudzas sievietes, kurām vārda "drā..nās" klātbūtne vīrieša leksikonā momentā liek aizcirst visas sākotnēji rožainās durvis.

planerdelta  Nevienu taadu nezinu.

Deisa  Es arī nezinu sievietes, kas ar tādiem rupekļiem saietos. Laikam jau pievelkas tie, kam jāpievelkas, izvēlas to, kā pietrūkst, bet ja pietrūkst dikti, tad to, kas pagadās.

Haide  gribētu iebilst... un kā vēl sabiedrībā, gan sievietes un vīrieši šķiro kāda izglītība, kāds ieņemamais amats, kas tavi vecāki un vecvecāki, un cik liels maks, un tad arī pievieno izskatu, katra prātu utml...

Lucy  Dzīvē satikti visādi,parasti cilvēki izvēlās sev līdzīgos.
Komunicējot aci pret aci ar tādu,viņš kļūst daudzmaz pieklājīgs,tas tik tā barā bravūra.
Ja par oho runājot,tad labāk komunicēt ar rupekli/vīrieti/nekā ar nerviem slimu cilvēku kurš patsstavīgi piesauc dievu un nav mierā ar citu cilvēku viedokli.

Deisa  Lucy - tas, kas Dievu piesauc nepatstāvīgi, bet tikai bara ietekmē, domājams būtu saucams par aunu. :D
Re, ka ir arī sievietes, kas neatšķir patstāvīgs un pastāvīgs. Arī tādas kāds izvēlas. :D

Lucy  desa nu pastaiga vēl ar duncīti no muguras,tev tas jau vakar labi izdevās un šodien diena turpinās ar to pašu.
Dabā vajag dažadību rupekļus,lišķus un dupā līdējus ar:DDDDDDDDD

psychobitch  katrai savs..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu