Kāpēc cilvēki meklē iepazīšanos internetā?

Esmu daudz ko šeit gada laikā "izkodis", par ko agrāk jausmas nebija. Palicis tikai viens neatbildēts jautājums: es tiešām saku no sirds: N E S A P R O T U, kāpēc! cilvēki, kuriem ir veselas kājas, rokas, spēja pārvietoties; ir arī kādi ienākumi, meklē iepazīšanos internetā (portālam šoreiz nav nozīmes)?

Hustler_  Un ko? Man tagad vazāties pa visādiem klubiem un kafūžiem cerībā atrast kaut ko?

edmunds  tad jau interneta veikalos tu arii neiepeercies, un sniega prognozi arii tikai pa radio klausies? oopis!

VECA_PIEPE  Mūsdienu tehnoloģijas piedāvā neizsmeļamas iespējas,...kāpēc gan tās neizmantot?

aija_e  Pavisam nesen ieliku seit tēmu ar jautājumu par reāliem iepazīsanās stāstiem ārpus neta, tādu praktiski nebija.

natashka  >Spec69
Neaiztieku aizņemtos vīriešus. Tas nekas, kā vecim interese par mani. Nevēlos otrai sievietei to, ko nevēlos pati.))

natashka  >Asa :
Netā nekādas iepazīšanās nenotiek, te ir tikai riešanās un sava viedokļa uzspiešana...
Tev vienkārši nepaveicās. Notiek arī jaukas lietas.

limonija  Neko jaunu jau nepateikšu - lemija(2015-01-25 00:22) viedoklis, arī natashka jau apmēram ir pateikušas visu par manējo situāciju - provincē praktiski iepazīšanās iespēju nav, jā, teorētiski varbūt - kāds vietējā tirgū mani uzrunās un pajautās, cik pulkstenis vai cikos atiet autobuss uz Brocēniem; es saņemšos, sākšu plikšķināt skropstas un likšu manīt, ka esmu bez partnera...:D:D:D

iga  Un Rīgā gan -to tik vien visi dara uz ielas(veikalā, transportā,kafejnīcā u.t.t.)-kā iepazīstas...:D Nesēžu parkā uz soliņa un negaidu,kad kāds garāmgājējs uzrunās,starp citu, tagad auksts-nosalt var tā gaidot...
Ja nopietni,ja būs lemts, arī te var iepazīties,ja nē, sēdi kaut caurām dienām ļaužu pārpilnās vietās un izslāpusi gaidi, un nekā...

aija_e  Cilvēki jau arī nelūkojas riņķī un neuzrunā viens otru, jo ir taču pieejams internets, kur to izdarīt ir daudz vienkārsāk.

VECA_PIEPE  Ja ir vēlme no tiesas iepazīties, tad cilvēks arī iepazīsies,...neatkarīgi no tā vai tas notiks netā, pie mājas atkritumu tvertnēm ar šmucspannīti rokā, bārā, veikalā vai autobusu pieturā,...tas notiks noteikti. To vajag gribēt, ne par gribēšanu tikai pļurkšķēt!

asa  natashka. Ļoti paveicies ir. Drausmīga pieredze atsķirt reālu sievieti no stūlbas pārgribejuša babuļa.
Tā ka OHO varu piemaksāt par skološanu

sju4  Manā gadījumā,viss ir ļoti vienkārši.dzīvoju mazpilsētā,visi normālie,sakarīgie vīrieši ir aizņemti..Un arī nav tādu klubiņu,kur nedēļas nogalēs varētu patīkami pavadīt laiku savu vienaudžu sabiedrībā..Un arī pati esmu tāda mazliet citādāk domājoša,patīk,ja pretī man ir cilvēks ar kuru var papļāpāt ne tikai par laiku :)Bet tādu Bauskā vēl neesmu satikusi.. :)Tad nu esmu atradusi alternatīvu,dejoju tautu dejas,bet tur tas pats visiem puišiem jau ir otras pusītes :)..Bet vismaz esmu sociāli aktīva :D un arī šeit esmu tikai tāpēc,lai būtu sociāli aktīva..ar vien bālāka kļūst cerība te sastapt savu otru pusiti .. :]

Sermule  Autor! Sāc ar sevi. Kāpēc Tu esi šeit?...

una32  ....esmu jau rakstījusi, mani uz ielas mēdz uzrunāt samērā bieži, bet, ja , piemēram piedāvā aizvest, tomēr nekāpju mašīnās un nekur nebraucu, jo tomēr, manuprāt , bīstami. Turklāt mūsu vīrieši uzrunā pārāk bieži iereibuši. Ārzemnieki ļoti aktīvi, bet manuprāt, tikai izklaides meklē, un, vienmēr sagadās, ka esmu tobrīd aizņemta un steidzos ...
Te ir ērti sarakstīties man izdevīgā laikā, un satikties tikai tad, kad ir laiks un vēlēšanās.

Birdwatcher  Braucot ar riteni var no smartfona sameklēt sev kompāniju ceļam.. kaut vai tapēc!

jadore  fargo (2015-01-25 00:05) viedoklis
nenoliedzami labāk ir būt kopā divatā, bet... ar savu cilvēku, nevis ar jebkuru

Par tēmu:
Priekš sevis esmu sapratusi, ka veiksmīga iepazīšanās internetā līdzinās 0 iespējām, tas nav šeit mērķis. Parunāties PA, kapēc ne?

KOMPETE  Tāpēc, ka, manā gadījumā, tas bija ļoti aizraujoši un rezultatīvi!

sju4  jadore gluži manas domas "nenoliedzami labāk ir būt kopā divatā, bet... ar savu cilvēku, nevis ar jebkuru".Bet vissarežģītākais ir saprast,kurš tad ir tas- savs cilvēks :)

fargo  jadore (2015-01-25 12:05) viedoklis

be open minded... jo tu nezini pat to, kas tevi sagaida aiz stūra un tūlīt - varbūt kravas auto tevi nobrauks, bet varbūt tur aiz stūra tevi gaida tavas dzīves nozīmīgais cilvēks. tad kā lai plāno lietas, pār kurām nav gandrīz nekādas varas? bet sava vara tomēr ir. "gandrīz" nav nejaušs vārds. ko cilvēks var darīt "savā pusē"? atkarībā no tā, kam tu tici, to vari saukt par providenci, nejaušību, likteni, bet ir lietas, kuras šie spēki dara neizbēgamas un ir lietas, pār kurām cilvēks saglabā savu persnosko spēju izvēlēties kā darīt.
un. ja daudz domā par lietām, kuras ir neizbēgamas, neietekmējamas, tas arī ļauj saskatīt lietas, kas ietekmējamas ir.
iedomājies iespējas, varbūtības. un oho vai kaut kas cits ir iespēja. un tikai tavā varā ir šo vienroci paraut, izmantot iespēju, paņemt varbūtību aiz kakla un pateikt to, ko tu gribi. un aiz kakla paņemtā varbūtība, varbūt... tā vietā lai tevi lamātu, ļoti iespējams, ka tev uzmaidīs. par atļaušanos. par to, ka tu nebūsi izturējusies kā atlūza, ka pa dzīves straumi plūstošs zars nekurienē ceļā uz neko.
mēs, cilvēki, esam... "intrisic". nebūt vieni. palūko uz lietām, kuras mēs radām. tās ir priekš citiem. māksla. dzeja. ticība. literatūra. atklājumi. tehniski novatorismi. tas taču nav priekš sevis. kāda no tā visa jēga, ja labāko, skaistāko, kas no tevis var nākt neizmanto citi?
mēs esam itkā ieprogrammēti uz... "šāri". :) būt nošārētiem. lai var lietot citi. tad mūsu radītām lietam parādās jēga, kuras nereti nav, ja tās neviens neizmanto.

natashka  > asa.
Drausmīga pieredze arī pieredze. Jā esi to ieguvis, tad nav tiesību teikt , ka internetā viss ir slikti. Jo tu paliki gudrāk, ar to pašu notikusi arī laba lieta))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu