Ko dariet, ja kāds neapstiprina draugos vai pat izdzēš?

Vai nesveicinieties vairs? Prasiet atbildi? Vai graužat sevi pašpārmetunos, ka neesiet gana labs, ka cilvēks kaunās no jums?

dacika  Nekad neesmu bijusi tajā lielajā bērnudārzā un nebūšu! Konkr.tēma tikai pastiprina nevēlmi tajā iestāties.

Ananda_A  Es arī ik pa laikam izdzēšu formālos draugus. Ja uzlūdz draugos, bet nekāda interešu kopība neveidojas, izdzēšu. Reizēm vnk tāpat, bez iemesla, jo nav iemesla atstāt. Reizēm tāpēc, ka viņu dienasgrāmatas tā piesārņo manu telpu, ka kļūst par nastu, jo mani neinteresē to saturs. Pret pašu indivīdu nav nekādu pretenziju un tajā nav jēgas iedziļināties.

sakuri  priecājies par to ...tās ir tikai virtuālas lietas ,kurām ar reālo dzīvi maz sakara

Stipra_meitene  Neko nedaru...Ar smaidu dzīvoju tālāk! :)

kwinta  Esmu dažus izdzēsusi, jo nemitīgi liek albūmos kādus debilus video.

Deisa  Hmm, nav nevienam uzaicinājums sūtīts, kas neapstiprinātu vai dzēstu, pati gan esmu ņipra uz uzaicinājumu ignorēšanu no visādiem Abnu Hali utml. Uz ielas toč ar viņiem nesveicinos!

Buusjaulabi  Wtf, muusdienaas laikam citu probleemu vairs nav!?Tavaa gadijumaa,domaaju, darbs policijai,lai rosina kriminallietu-ssitaas lietas taa nevar atstaat-sodien no draugiem izdzees-riit Dzimteni nodos!!!noteikti ieposto sso teemu vismaz kaados 10 popularos saitos-domaaju uz so (nebaidos ssii vaarda-GlobaaloProbleemu)atsauksies tuukstossi nevienaldziigo...aitu kaa tu. Pi...sec, kur pasaule ripo!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu