Vai ir verts dzemdet prieks sevis?

Nevaru atzities savam tagadejam draugam, ka viss, ko es veletos ir bernins, jo vinam jau ir divi pieaugusi berni...varbut pamest vinu un dzivot vienai un dzemdet ka sievietes un mana mamma saka, no jebkura.. BET TIKAI SEV..

Aludzinis  Ja nevar "saštukot" kopā, tad labāk jau dzemdēt sev, nekā dzīvot vienai kā sētas mieram. ;)

Tinte  Ja ir veelme peec beerniem, tad nav ko piities ar padziivojushiem vechiem, kuri beernus neveelas.
Un par taadaam lietaam ir jaavienojas jau "krastaa", lai nepaliktu pie sasistas siles. Jaunaaka jau Tu nepaliec.

jokapec  Jā, piedzemdē sev vīrieša aizvietotāju...slimīga domāšana.

bziks  Šādām personām ar tik spēcīgu prātu es aizliegtu bērnus kā šķiru

Ananda_A  Kas vispār notiek cilvēku galvās? Ja sevī esošo tukšumu cenšas aizpildīt ar bērnu, tad kāda būs tam bērnam dzīve... Ja piedzims puika, tad vispār vēl viena pataloģija tiks izaudzēta. Kaut gan meitene arī laimīga nevar izaugt bez tēva mīlestības. Kaut kāds murgs, kur sievietēm tādas domas rodas!

Lucy  piekrītu Ananda_A (2015-03-05 08:32) viedoklim,bet no otras puses,ja neviens neprec,ko tad?
Šinī jautājumā torpeda jums visu labi izklāstītu,žēl,ka puikam bans:))

Nensi10  Dziļi sirdī,Tu noteikti sen jau zini atbildi un pati visu esi izlēmusi!
Tu vnk. gribi vēl no kāda gūt pati - savām domām , lēmumam - apstiprinājumu.
....bet šeit, to Tu nesaņemsi, jo cik cilvēku, tik viedokļu un katrs ieteiks vien raugoties no savas dzīves pieredzes.
Atceries, ka šī ir - TAVA DZĪVE un Tavs laiks - šeit un tagad! IEKLAUSIES SAVĀ SIRDĪ!

Samurs  Nensi, vai pareizi saprotu, ka tu atbalstītu lēmumu dzemdēt sev rotaļlietu? Ja jau tagad tā, nospļaujoties uz bērna nākotni, viņu rada, tad ko darīs, kad viņš apniks? Vai arī pārlutinās?
Jā, dzīvē gadās situācijas, ka jāizaudzina vienam, bet uzreiz "noslaktēt" tēvu - iekodēt nākotni.

Nensi10  Samur! Es vēlreiz saku - katrs spriež pēc saviem subjektīvajiem uzskatiem un tie nav un nevar būt noteicošais faktors, lai kāds cits pieņemtu savā dzīvē tik svarīgu lēmumu.
Tev, spriežot pēc ieraksta anketā, pilnvērtīgai dzīvei pietiek ar to, ka izsaki garāmejošai sievietei komplimentus, jo lai iepazītos, veidotu attiecības... savos 42-it divos gados, jau šķieti tam par vecu. Tev nav bērnu, tātad, ko vari spriest , par vecāku atbildību, spēju audzināt?
Kādēļ esi iedomājies, ka vientuļas sievietes bērnus uztver kā - rotaļlietas, nespējot tos uzaudzināt, par pilnvērtīgiem sab. locekļiem? Kādēļ, lai bērnam būtu slikta nākotne? Kas teicis, ka nākotnē sieviete ar bērnu nevar satikt savu īsto vīrieti un izveidot pilnvērtīgu ģimeni? Kur ir garants, ka pilnā ģimenē uzaugs laimīgs bērns?
Var jau gudri runāt un spriest, kad runa iet par - svešu dzīvi, bet realitātē, mums katram pašam vien ir jādzīvo tā - savējā.

Angel3  No sākuma pasaki vīrietim ko vēlies, un tad jau redzēsi, kas un kā būs:)

bruce  protams ir vērts.
Ja es nebūtu tik ļoti apzinīgs, tad palīdzētu Tev ar sēklas materiālu.

Samurs  Nensi, es noteikti neesmu no tiem, kas tikai tādēļ, ka pašam var atrast skabargas (varbūt pat baļķus - cik tuvu skatās), izlikšos nemanām citu baļķus (ja tie baļķi patiešām ir). Un rēķinos, ka man var norādīt uz manējiem.
Protams, lai radītu bērnu pietiek ar mēģeni vai "da jebkuru". Un pēc tam pat rūpēties. Bet lelli taču arī var i izdrāzt(no koka, piem.), i uzpucēt. Un turēt smuku gadiem. Analoģiju pietiekoši.
Un kad paaugsies - kāda būs atbilde uz loģiskajiem jautājumiem "kur, kas ir mans tēvs?". Atbilde būs godīga - "nepratu sakārtot savu dzīvi, dabūju tevi kā pratu" vai būs meli? Dzīvē jau tā pietiek problēmu, kādēļ tās radīt mākslīgi un vēl saviem bērniem?
P.S. Redz, anketās tomēr ieskatās :) Es gan nekur nesaku, ka mana dzīve ir pilnvērtīga. Es tikai esmu pieņēmis realitāti un dažu lietu loģiku. Kaut vai tas, ka bērniem jādzimst jaunākiem vecākiem, lai viņiem ir tēvi un mātes nevis bezmaz uzreiz vectēvi un vecmāmiņas.

Zeltiite  Pilna ģimene vai tēvs, kas grib bērnu, nav garants, bet iespēja, kuru Tu atņem savam bērnam pašā saknē. Un pati vien esi atbildīga - ka gribi to, ko nevari dabūt, vai vēl ļaunāk, esi jau gatava samierināties ar jebko, nevis attīstīties, lai būtu ilgākā laika periodā iekārojama tiem, kas interesē Tevi. Starp citu, arī pilna ģimene vai gribēta paternitāte tāpat ir jākopj un jaatīsta šīs attiecības visa mūža garumā un visiem iesaistītajiem. Tā ka nepiekrītu par pilnvērtīgām tēva aizstājējām ;D

puffff  domaju,ka nav verts...vienigi ja apzinies,,,ko un cik tu esi speciga viena,,,

Sermule  Kādas muļķības autore raksta. Vai bērns ir kāda egoistiska prece? Bērnam ir vajadzīgs arī tēvs!!!

Laily  Man neizklausās slikta doma. :)
Taču sākumā - vai vīrietim esi jautājusi un teikusi, ka vēlies bērnu? Ja viņš nevēlas. tad cita lieta un var domāt arī par šķiršanos, taču pašreiz izklausās, ka pati esi izdomājusi, ka vīrietis nevēlās bērnus, jo pašam jau ir savi. (Atvainojos, nelasīju komentārus, ja nu uz tml jautājumu jau tika atbildēts).

ssuka12  Taisi. centies. dzemdē. punkc! padomdevēji Tev liks izlocīties nez cik reižu uz augšu, pa labi un tā tālāk...bērns būs Tavs un punkc. Bez bērniem būs sūdīgāk. Tici. Punkc.

Geisha  Bērnam ir vajadzīgs tēvs. Padomā par bērnu. Bērns nav spēļmantiņa. Pa bieti gribas iekraut šitām mātītēm. Egoiste. Gribu bērnu. Un ko darīsi tad kad pārgribēsies? Tad atkal būs - visi vīrieši ir slikti? Vai vari iedot to ko bērnam dod vīrietis - tēvs? Vari iedot tēva mīlestību? Tad neapzodz bērnu. Suni labāk nopērc.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu