Jauns, pievilcīgs un brīvs vīrietis ir retums?

Vēlos sastapt foršu puisi, ar kuru izveidot attiecības un pēc tam ģimeni. Bet man uzmanību nepievērš tādi. Uzmanības apliecinājumi un ielūgumi uz randiņiem seko no vizuāli nepievilcīgiem, precētiem, aizņemtiem, 40 gadīgiem vīriešiem. Nu kas tas ir :D Protams, es viņus atšuju. Un tad par mani saka, ka esmu baigi izvēlīga. Kāda tur izvēlīgā, ka pat nevienas sakarīgas kandidatūras nav bijis.

Vai tiešām jauns, pievilcīgs un brīvs vīrietis ir retums?

meisje  a man nepatik diez ko jaunaki, ja tev patik, tad ir visas iespejas pievilinat..ieliec sludinajumu, ka tikai tadi patik, vinigi prieks viniem jabut nedaudz vairak atraisitakai, jautrakai, interesantakai un jaiemaca viss...khm.

jollyroger  http://coub.com/view/5lnqa

chaachaa  pameklē googlē tādu attēlu: waiting for perfect man. :) sapratīsi, kur vēži ziemo. :)

erucanob  Man nāk piedāvājumi no jauniem/33-37/......bet precētiem, vai dzīvojošiem ar brūtēm un meklējošiem seksu, galvenokārt pusdienlaikā, vēlams pie manis mājās.

draboss  "erucanob (2015-03-27 16:43) viedoklis 0 0 Man nāk piedāvājumi no jauniem/33-37/......bet precētiem, vai dzīvojošiem ar brūtēm un meklējošiem seksu, galvenokārt pusdienlaikā, vēlams pie manis mājās."

Tu viņiem ļoti patīc, ja reiz gatavi skriet pēc seska uz Varakļāniem

dzjuuda  Protams, ka tas IR retums! Arī es esmu retums, vēl vairāk - esmu īsts atradums - esmu vispār tāda vienīgā!!! Tāpat kā jebkurš cits cilvēks! Pozitīvi ir tas, ka zini, ko gribi (ar nosacījumu, ka gribi).

erucanob  draboss.
Ir varianti.
Daži nemaz anketu neskatās, onlainē ir un pārējais pofig.
Ir tādi, kuri netic un jautā, vai tiešām es no Varakļāniem.
Ir arī aizņemtie no tuvākās Varakļānu apkārtnes-Preiļi, Madona,Gulbene, Balvi.

psychobitch  kā nav!? ir... pirmais savu viedokli ir izteicis :D ..vai tad nav vēl uzrakstījis nevienu rindiņu?

dacika  Bildes pusīte. Un ja vēl autores. Skopi gan! ;)

Freja4  Nu nevarētu tā teikt, šodien pat 2 satiku, forši, gudri, erudīti, bet diez vai šeitan viņi dzīvo...

slaida  ar tādu ievietotu bildi,tik onkulini vien uzmaksies:)))

aija_e  Lūk atbilde 40+ gadniekiem - meiča zem 30 saka, ka jūs esot prieks viņas garām ;)

Mavam izrādās jau 28 gadus vecas beibes nav tā vērtas, nu jā, gadi iet, likmes aug :)

Bet autorei ieteiktu pamēģināt otrapuse.lv, ma liekas, ka jauniesu vidū tas portāls ir populārāks.

adamsone  Nākas atkārtoties - jaunās sievietes, kuras šeit meklējas, ir vai nu smukas un dumjas vai cik necik prātā, bet neglītas. Gan vienas gan otras mēdz krist visiem uz nerva ar savām vaimanām.
Saskaņo prasības ar piedāvājumu un, var gadīties, ka viegli nodzerstījies 40-gadnieks būs pilnīgi atbilstošs. Katrā gadījumā mavsis pieietams būs vienmēr, tā ka maza rezervīte ir.;)

100sun  Būtu jocīgi, ja portālā, kurā online ir tāds cipars ar cilvēkiem, nebūtu pievilcīgu kandidatūru:)

Gribeji_jaugan  Retums ir pivilcīgs, brīvs bet jau gados vīrietis. Aprakasti konkrēti, kas ir sakarīga kandidatūra priekš Tevis un tad ļauj brīvi spriest, vai spēsi būt sakarīga priekš viņa.

Bet Tavā vecumā sievietes vēl joprojām nodarbojas ar pašapmānu- tipa, būšu uzticīga savam sapņu p(r)incim blā, blā, blā u.t.t. līdz kapa malai, bet patiesībā līdzko tā manta ir izgaršota un viņš Tevi sacēlis debesu spārnos, tad vienubrīd sagribās jau ko citu, jo vienmēr kaut kur iemirdzēsies kas vilinošāks, un ja vēl bez saistībām...

Piparkuka  Tādo gados viss notiek utr, ārā!.... Ap un pēc skolas laika:)

Paula6  Tādi vīrieši nav retums un pie tam...izglītoti, bet, cik zinu, tad viņi vēlas kontaktēties arī ar izglītotām, bet ne vīzdegunīgām, un tādām, kurām ir dzīvesprieks un interese par dzīvi. Pašai tādai ir jābūt, tad tādu arī satiksi. Man patika kā teica viena interesanta persona...ir gudras sievietes un ar augstām prasībām..ir gudras un izskatīgas, tās tādus vīriešus arī satiek un ar tādām vīrietis grib pavadīt arī ikdienu. Izklaidei un rotaļām der daudzmaz izskatīgas un tās, kurām galvā tukšums...nekā personīga.

kokto  nu te jau peec runaam vispaar neviens un neviena neko nemeklee tikai taa aizpilda tukshaas vietas iepaziishanaas portaalaa un garina laiku darba laikaa urbinot degunu :))) Jaa es sevi uzskatu par jaunu pievilciigu un briivu viirieti :) nu vismaz peedeejais ir simts punkti :)))

neko  "jauns, pievilcīgs un brīvs vīrietis" neizsaka piedāvājumus, bet izvēlas no piedāvājumiem:)

Postremo  bilde nekaada, prasiibas debesiis dalleeji, princci izvelaas passi tomeer, nevis Tu izvelies. Tu vari tikai teikt jaa, vai nee. Vot i rezultaats :( Ka izlabot situaaciju?
Ieliec normaalu bildi, un nevienu vien. Prasiibaas atstaaj tikai, ka veelies nopietnas attieciibas, paarejio bs taapat neviens nelasa. Ja baigais izmisums, ej, un ej, un veelreiz ej uz randinniem, jo seezzot nettaa neko daudz nespiid....satikt ideaalo.
Un veel, ideaalo nemaz prirodaa nav . Truukumi ir visiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu