Vai Dvīņus pēc horoskopa pamet vairāk?

diez kāpēc, ļoti liels vairums sieviešu šeit, oho, ir tieši dvīņi - zīme, kam divas dabas. pēc dzīves pieredzes ar šiem cilvēkiem varu teikt, ka saprotu, kāpēc tā, bet tomēr, vai tiešām dvīņi ir viens no ellišķīgakajiem horoskopiem un cilvēkiem, kurus pamet, kas ir vieni?

sieviete_dieviete_  vajag labu,vai nevienu:))

2411laura  Šo zīmi tiešām OHO "pielīmē" visiem, kas paši nav norādījuši. Un runa nav par dzimumu. Pati no šejienes zinu pārīti Dvīņu, kas nemaz tādi nav. Tā ka ticēt šeit norādītām goroskopa zīmēm pārāk nevajadzētu - protams, ir gana daudz tādu, kas tiešām viņi arī ir, bet nu galīgi neapgalvotu, ka mēs, īstie, būtu lūzeri, nekrietneļi, čakarētāji utt. Tādā pašā garā varētu piesieties un nolikt jebkuru zīmi, jo dzīvē domāju katrs ir saticis kādu riebeklīti Aunu, Mežāzi, Jaunavu vai ko nu tur vēl...

dacika  Dvīņu horoskopu tos lielos procentus šeit veido tas, ka ļoti daudzi tā arī nemaina anketā piedāvātos dzimšanas datus (kas automātiski piedāvā 15.jūniju), kas ir dvīņu zīme, dzimš.gadu pamaina un viss ! Tā ka nevajag tāpēc veidot virspusējus secinājumus.

lode  JAdore, tur nav ko apskaust-zinu tādas vairākas. Viena no tām ir mana bērnības draudzene, kura nemaz nesaprot, ka prasa no vīrieša to, ko pati ar savu piedāvājumu ne par gramu nevar atsvērt:((Loģiski, ka vīru pameta tad, kad naudas bija aprtūcies, kaut pati vairāk par iztikas minimumu nebija pelnījusi, bet vīrs pat māju ģimenei uzcēla:)))Cerēja atrast nākamo, kam būs vēl vairāk naudas:))Aplauzās, protams!!!:)) Kad līmējas kādam klāt, vajag tomēr izvērtēt gan savas turpmākās spējas, gan iespējas...Tikt no viņām vaļā tiešām neiespējami, kamēr pašas "nepamet"...(ja to tā var apzīmēt):))))))))))))))))))))))

Dexta  Piekritu 100% Lodei-divkosigi,pretiga zime.

Kemina  To pašu var teikt par svariem, zivīm un vēl dažu labu. Dvīņi vienkārši netērē savu un citu laiku! Nav vērts malt to, kā nav un nebūs!

Hustler_  Nezinu kā ar dvīņiem,bet aunus horoskops nepamet nekad. :)

saulitte69  Pilnigi pekritu,man pazina ir Dvine,tad vina ta mak melot,bet attiecibas tak uz meliem neizveidosi.Sakuma viriesi vinai notic,pat ir bijusas ilgstosas attiecibas,lidz kaisle beidzas un virietim nokrit roza brilles,jo dzivojis melos.Un ta vina joprojam ir viena savos meklejumos.

ledus  Dvīņi ir briesmīga zīme abos dzimumos. Ļoti koncentrējas uz sevi. Kā divi cilvēki vienā. Brīžiem jauki, bet tad pašiem pat nesaprotamu iemeslu dēļ paliek nejauki. Tuvas attiecības ļoti grūti panest ar viņiem. Nav brīnums ka viņi ir vieni.

puffff  nezinu,,kaa ar virieshiem ,,,bet sievietes,,,dvines ir kaa atrabotka,,,,,vinjas vienmeer ir nolietotas,,,,,,kad tu ar vinjaam ko sac,,,atceries,,,ka to jau kaads ir micijis,,,nu tipa tur,,,

kenija_kenija  Puffff, nerunāsim par tevi, cik tevi un kādas ir mīcījušas, bet tāpēc jau nesaka to pašu par visām zivīm.

ewitta  Nav briesmīgāku cilvēku par mežāžiem abiem dzimumiem un priekš attiecībām vīrieši-svari nekam neder.

lode  Jap, domāju, ka briesmīgais Mežāzis labi sader ar Dvīņa sievieti-abi sava "aroda" piepratēji:)))Tāds tādu atrod:))

pelnupele  Nu ir tas Dvīņuks nejauks radījums, pati esmu Dvīnis, un ļoti labi to apzinos. Visu vai neko, jo pati protu nostāvēt uz savām kājām, un ejot prom, paņemu līdz tikai savu pauniņu, cita man nevajag. Toties Dvīņa sievietes vīrieši nevarot nekad aizmirst. Un nav taisnība, ka vārtās pa visu gultām. Līdz gultai jau netiek, jau pa ceļam vīrietis apnicis.:D

SaintSin  Tie, kas šeit atrodas, visai mierīgi var pieiet pie spoguļa, izvēlēties tur redzamo personu, noteikt tās horoskopa zīmi un apgalvot, ka šīs zīmes cilvēkiem īsti labi ar attiecību veidošanu nesokas. (To gan neattiecinu uz tiem cilvēkiem, kas savus mīļos ir zaudējuši kādās nelaimēs, un tikai kaut kā cenšas padarīt interesantāku savu dzīvi)

lode  He, he, nu, protams, cik naudas vai dārglietu tajā pauniņā jeb koferītī salien, tik arī paņem:))Nesaprot jau, ka tas nepieder viņai:)) To skaidrot ir tas pats, kas sētas stabam, kurš sen jau nav zaļojošs koks,bet pats vēl to nav piefiksējis:))) Ja vecis tomēr izrādās nabags, tad gan ir sāpe par izšķērdēto laiku.Bet, ja koferis kodēts un no tā neko paņemt nevar, tad piezīžas pie īpašnieka tik ilgi, kamēr uzzin kodu vai vienkārši ar laiku no kabatas izvelk tik daudz naudas, cik nepieciešams, lai vismaz sev dzīvokli iegādātos, lai ir kurp aiziet:)) Arī ragi nav par smagu, kamēr darbojas sevis labā:))

iga  Te,man šķiet,apgrozās viss horoskopa zieds,un riebekļi ir sastopami da jebkurā zīmē.Un lielākais stulbums meklēt vai "atšūt", vadoties pēc horoskopa...

kenija_kenija  Lode, nevajag spriest pēc sevis un žēl, ka tev profilā nav norādīts tavs horoskops (kas nozīmē to, ka tev JAU ir, ko slēpt; tikai, lūdzu, neaizbildinies ar to, ka tev viss dzīvē ir vislabākajā kārtībā un tu neko nemeklē:)), tad mēs varētu tevi apriet:) un beigu beigās "piezīsties" jau arī jāmāk un kura katra to nevar, tāpēc jau arī te cepās:) bet, ja nopietni, tad dvīņi ir pārāk lepni, lai ciestu ragus un paņemtu to, kas viņiem nepieder, pelnupelei taisnība. Un prāts viņiem bieži valda pār sirdi. Bet vai tad tas ir slikti?:)

jadore  Lode, atslābsti, pirms otru sievieti nomelno, paskaties uz sevi no malas. Vismaz pēc rakstītā anketā, Tu neatpaliec :). Vai tik netiek meklēts citos tas kas sevī ir tik ļoti pierasts un atpazīstams?

kenija_kenija (2015-03-28 11:33) viedoklis uzrakstīja diezgan precīzi.

lode  He, he, uzreiz ieraudzīju, kuras te ir Dvīnes:)) Visus komentus vajag lasīt.Varbūt tad pieleks, kāpēc uz konkrētu jautājumu ir konkrēta atbilde!!! Ne es viena te, kurai ar Dvīņiem dzīvē daudz darīšanu bijis. Strēlniece(ideāliste pēc horoskopa), tāpēc č...o uzreiz acīs duras.Tā lūk!:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu