Morāle, vai tomēr dubultmorāle!

Šeit sarakstoties ar dāmām, bieži nākas dzirdēt atbildi:
Man ir labs draugs ar ko man ir arī sexs, bet es meklēju kaut ko nopietnu.Un tapēc esmu šeit.
Viedie vīrieši! Vai jums būtu vēlme ar šadu sievieti veidot ko nopietnu?

Hustler_  Ar tādām nav vērt pat pīties. To viņām tik vajag - mīļi parunāties,nu varbūt kādreiz uz kādu lepnu krogu lai aizved vai kādā eksursijā. Bet sekss būs ar citu. Ja viņa savu vīrieti nevar iedvesmot tā,ka viņš pagādā visu nepieciešamo priekš viņas,tad viņai ir nulles vērtība. Lai sēž savā Maxima kasē un priecājas,ka mājā gaida uzšāvējs.

wolands  Nē, nē, nē, es tik ar 50 gadīgu jaunavu apsvērtu. Vot tā ir vērtība! :D

Kazhoks  Vismaz godiga atbilde, tas jau ir + :))

velies  So, what? Kāda Tev darīšana par cita privāto dzīvi? Patīk cilvēks...draudzējies, ja ne, tad ne! Arī sex ir veselīgs.....badošanās parasti noved pie nelabvēlīgām sekām!!!! Vēlies labāk tikties ar slimu vai izbadējušos būtni, kas nevienam nav vajadzīga????

bauda  Piekrītu Geishas un Velies viedokļiem.Kāpēc nevarētu veidot nopietnas attiecības ar sievieti , kurai ir regulārs un veselīgs sexs ? Labvēlīgu sakritību rezultātā tas turpināsies jaunajās, nopietnajās attiecībās.

Jo9  Neesmu gan vīrietis, bet iekomentēšu -
manuprāt, ar šādu sievieti nopietnas attiecības izveidot ir pat lielāka varbūtība, vismaz nebūs vakaros jāklausās atrunas par kārtējām galvassāpēm :)
un atklātība arī ir pluss attiecībās, jo lielāka iespējamība, ka attiecībās būs mazāk skeletu skapī :)

tā ka grāb tik ciet, ja ir patikšana! :)

Geisha  Nu jocīgi te daži kungi - daudz ir dzirdētas vīriešu sūdzības "mīļāko meklēju, jo sieva nedod", bet, ja sieviete sievietes gados piekopj normālu seksuālo dzīvi tad atkal ir slikti. Vai tad 45 (+-)gados sievietei joprojām ir jābūt bez seksuālās pieredzes vai tikai tāda vajadzīga, kura sevi apmierina ar sexšopa mantiņām? Un tajā pašā laikā Jūs, godātie kungi, meklējat sievieti ar kuru pavadīt laiku gultā būtu interesanti, aizraujoši, kura negulētu jums blakus kā baļķis. Sievieti, kura atdotos vīrietim kā ķiršoga līdz pašam kauliņam, kuru atceroties ķermenī rastos savāds siltums .

velies  Patiesībā problēma ir nevis morālē, bet tēmas autorā, kas nav pārliecināts par savu potenciālu, ka būs spējīgs konkurēt ar sievietes draugu! Saņemies draugs!!!!

Geisha  Neron! Nu taču pats meklē sievieti ne tikai nopietnām attiecībām bet arī seksam. 35 gadīgu jaunavu gribi?

buu2000  Nu īstenībā - godīga un atklāta sieviete tik bieži nemaz negadās. Plus vēl veselīga attieksme pret dzimumdzīvi.
Līdz ar to neredzu nekādus reālus šķēršļus, lai ar šādu personu nevarētu "veidot ko nopietnu" :)

sakuri  Kāda tur dubultmorāle? Sieviete atklāti deklarē ,ka nesēž ,teiksim ,gadu sakrustotām kājām....:)

velies  Klausos, boss: "Nerons"....jautājumus lasam un ir arī savi viedokļi par tēmu! Ja vēlējies viedokļus nedzirdēt, varēji pievienot P.S., ka pārlieku jūtīgs no tiem.
Konkrēti man būtu nopietna vēlme veidot ko nopietnu ar sievieti, kas aktīva un kurai interesē arī sex, kura šķiet pievilcīga un gudra arī citiem vīriešiem. Tātad, rozā briļļu sindroms arī atkrīt!!!!
Tev, kā tēviņam, būtu jāuzvelkās no fakta, ka vari pārspēt citus tēviņus ar savu personību, nevis žēloties, ka mātītei labāk patīk draugi nekā kekss ar Tevi!!!

jokapec  Oi, izklausās, ka autoru atteicās ar koņčām pacienāt un tagad ir milzīgs aizvainojums ;)

Vanesa15  Tad jau nemaz tik laba tā sieviete nav, ja sexa draudziņš nevēlas pats viņu paturēt un veidot ko nopietnu. Parasts dežūrcaurums.

susurs999  Būtu labăk priecājusies kad ir kas věl kuprā raušās.
Kas nozīmĕ " kaut ko nopietnu"????
Vienīgi tā var būt stūlba aita kas grib uzsist sev cenu. Stipri śaubos vai viņai pědějā gada laikā vispār zexs

straume22  Ja gribi nopietnas attiecības, tad tev ir jābūt brīvam no jebkurām attiecībām -juridiskām, faktiskām un fiziskām!!!Tev ir jābūt tīram un skaidram, tāpat kā tev patiks, ja manta- varbūt ne jauna, bet ir jaunā iesaiņojumā, nevis apbružātā, ar pagātnes tauku pleķiem pa virsu un smaku.
Sagatavo sevi jaunām attiecībām, esi patiess un noņem rozā brilles, pie reizes.
Visas attiecības sākas skaisti un...arī tad, šad tad vajag to iesaiņojumu reizi pie reizes mainīt:)

velies  Neiron! A pats, ko īsti vēlies? Pelēko lauku peli, kas gulta gulēs kā dēlis, stervu, kas ik uz soļa Tev melos un svētuļos, vai atklātu sievieti, kas nekaunēsies par sevi un saviem darbiem kopa ar Tevi!

_Krasula_  Dubultmorāle būtu tad, ja šī sieviete piekoptu paralēlas attiecības.
Ja attiecības aprobežojas un balstās tikai uz seksu, tad ir tikai normāli, ka tiek meklēts kaut kas cits. Būs pagrūti atrast sievieti, kuru ilgtermiņā apmierinātu tādas attiecības. Tiesa, iemīlēšanās un patiesas kaisles periodā nemeklēs neko, līdz ķīmija beigs savu darbību. Bet šeit laikam ne tie gadījumi.
Ja partnerim šīs attiecības ir kas vairāk kā sekss, tad turpināt tās tomēr ir egoisms un otra izmantošana.

psychobitch  vispār, nevaru saprast, kāpēc, sievietei tas būtu jāafišē citiem ar ko viņai ir vai nav sekss.. tas biku tā velk pirkstu pagriezt pie deniņiem viņas virzienā, vai domāts tā uzsist sev cenu?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu