Varbūt, tomēr bija vērts paciesties?

Cik jūs pazīstat sievietes, kas pēc ilggadējas laulības šķiršanas, jo vīrs ir _tāds un šitāds un mani nesaprot_, būtu izveidojušas vismaz līdzvērtīgas jaunas attiecības? Vai vispār sieviete var justies laimīga, ja pametusi to, ar ko ilgi gadi nodzīvoti _gan priekos, gan bēdās_? Nē, nu, uz āru jau visas bļaus, ka tagad tik beidzot ir laimīgas, ka vienas, tikai neviens bikšainis vismaz līdzvērtīgs eksvīram, kkā nepiesakās uz jaunas ģimenes veidošanu. Varbūt, tomēr bija vērts paciesties ar _zināmo vellu_?

DanaL  Diez vai kāds ir pa īstam laimīgs, saraujot attiecības, atstājot aiz svītras kādu savas dzīves etapu, jo ir taču bijis arī kaut kas labs, laimīgie brīži, utt. Tomēr dzīvot ilūzijās un vilkt nožēlojamu kopdzīvi ar mūžīgiem strīdiem un ķīviņiem arī ir muļķīgi.

Un šķiršanās taču nenozīmē automātisku nākamo attiecību meklēšanu vai veidošanu. Kāda mārrutka pēc man vispār vajadzīgs kaut kāds "vells", vienaga, zināms vai nezināms.

Ronis26  /...ja mūsdienu lv pirmā laulība tiks šķirta ar varbūtību 50%. tad otra ar varbūtību 75% un kopdzīves laika periods būs attiecīgi īsāks kā pirms tam..../ Fargo /

Nu,nav tā statistika tik vienveidīga ! ( Tew ,varbūt sava Pieredze -kura nav jāpieņem par Dogmu)
Man ,toties ,katras nākamās Nopietnās attiecības IR Dubultojušas kopdzīves Laiku ! ;)
...pieņemot Tavu (bet šoreiz Apgriezti proporcionālo ) Teoriju...-nākošās varētu ilgt 14 gadus :D.

...bet Dzīvē viss gan nenotiek -pēc Matemātikas ! ;)

Elektra  Kā te izteicās, man arī ir žēl zaudētie gadi, nevar jau viennozīmīgi teikt, ka viss bija slikti, bija pat ļoti labi, bet ilgtermiņā....sapratu, ka paies vēl laiks, un var būt pilnīgs aplauziens, ka sāksim viens otram riebties....Var jau sakost zobus un dzīvot kopā...jautājums atvērts...
P.S.ir jau dažādas situācijas. Man nebija ne sitējs, ne krāpējs...

Arnisx  Un kāpēc vienmēr ir vainīgi tikai un vienīgi vīreieši!?Ir arī sievietes gan dzērajas gan vazaņkes!?Un ja nu vīrietis ņem un bērnu dēļ to pacieš-vai tad viņš ir idiots ka nepamet ģimeni????!!!!
Jūs sarkastiskās...........,tad jūs nezinat kas ir mīlēt un necensties pārmainīt citu pēc savas līdzības un seklās sapratnes.Dzive ir DAAAUUUUDDZZ sarežģītāka .Lasot šos (vienu otru)iereakstus,rodas sajūta,ka dzīvē nav nekā kraisaina,ir tikai mels-reizēm pelēks.Bet ko sagaida no veča,kuru bija iedomājušās par burvi?!Vīrietis nevar( un arī nevajag)UZMINĒT jUSU DOMAS!Tam ir domāta mute,lai pateiktu,ja nemāk ,tā ir cita lieta.
Un vēl viens apsurds-teiciens ka kaut kad tevi atradīs tavs cilvēks ,var ievilkties citā dzīvē,piemŗam,kd tu būsi kaķis,Jeb gaidot sagaidīsi tikai pensijas pabalstu.Dariet,kustieties,DZĪVE ir tikai viena!!!!Jo vadzīgas arī kļūdas!!!

jozolsen  Neviena bāba nepieminēja bērnus?!!Nu gan jau savā ego cilvēcībā aizgājušas marazmā,aizmirsušas bērnus!!!Un nesen vēl bija Mātes diena...

MrJones  Nu..cik es to sievieshu paziistu, vismaz shaadas detaljas netiek apspriestas..taapeec, nezinu, ja godiigi! :)
Internetaa ir interesanti paveerot... Nez..kaadreiz biju iedomaajies, ka sievietes ir taas, kas turas pie lauliibas zobiem n´agiem, ka tik kaut kas nepajuuk. Galvenais, ka tik sakariigs vecis - nedzer, neslinks, pa krogiem nevazaajas, nemaukojas..vobshem, godaajams cilveeks! Izraadaas, priekshstats bijis visai maldiigs..! Shai zinjaa, starp viirieshiem un sievieteem nekaadu dizho atshkjiriibu neredz - vareetu buut 50/50
Vai ir veerts vilkt? Cik es sevi paziistu, tad vairaak taads ciiniitaajs. Liekas, nav taadu neatrisinaamu probleemu. Cilveeks mainaas, bet ne jau totaali izmainaas, ka buutu kas pavisam cits kaa saakumaa, tiko iepaziits.. Jaa, gadaas briizhi, kad pavisam nolaizhas rokas, liekas, kaut kas saak iet pavisam shkjeersaam...bet tad atkal jaameklee jauns risinaajums!
Taadi ir bijushi mani, liidzshineejie uzskati attieciibaas....jo attieciibas, jau nav tikai gultas daliishana, tas ir tev tuvs cilveeks, kuru tu cieni, vari uzticeeties, kurshs ari uzticas tev. Bet dziivee viss nav kaa pasakaa. Bija man viena draudzene ar nelaagu pieredziiti...tas bija smags gadiijums, visbiezhaak probleemas saakaas ne no kaa...mulkjiiga greizsirdiiba. Pat ja ienaaku uz paaris minuuteem oho..vinja ierauga uz ekraana kaadu sievieshu bildi (normaalu) un saak stresot! Uzreiz: ´´ Jaa. Tu jau tikai uz taam maukaam skaties. Es tev nemaz neintereseeju! ´´ Tieshi taadaa tekstaa. Un tas vinjai taa kaut kaa bija ieseedies apzinjaa, ka pat gruuti bija paarliecinaat par preteejo! Ljoti biezhi to pat nopietni nenjeemu, neteicu vispaar neko, jo neuzskatu, ka man buutu par ko jaaattaisnojas. Laikam, tas padara situaaciju veel smagaaku...? Cilveeks saiet pavisam sviestaa! :( Tas bija crazy periods...pat aizgaaja liidz pashnaaviibas draudiem,..taads baigais spiediens..saproti, viss ir galiigaa tutee, be

MrJones  .....bet jaameegjina jaameegjina kaut kas labaak. Agraak, pusaudzhu gados esot jau nokljuvusi slimniicaa, sakaraa ar tableshu sariishanos.. :( Un taa, kaa pa celmiem..kaadreiz liekas, viss ir ok,..te ne no shaa ne no taa saakas probleeminjas. Uz beigaam gan, taads kaa atslaabums bija iestaajies, bez visaadiem, taadiem izleecieniem..pat taads kaa veesums. Neko aizdomiigu nesaskatiiju..driizaak, nopriecaajos, labaak taa..beidzot abi var uzelpot! Bet she-ku re-ku, kameer biju Daanijaa, pagaaja 3 meen. un atpakalj holidayjaas, sagaadaaja paarsteigumu...! Es taa sapratu, vinja gaidiija izdeviigu momentu.. un tas bija vnk ideaals.. Bet....vienalga, kaut kaa savaadi....? Prieksh kam tad tas viss jampadracis bija vajadziigs? Tik drausmiiga panika iestaajas, bailes, ka es itkaa vareetu pamest..a te pie pirmaas izdeviibas, ar mieriigu sierdi, itkaa nekas nebuutu noticis..? Atta. Es sho sievieshu logjiku laikam, muuzham neizpratiishu... :(

Nujaa...no shiis dienas poziicijaam, pat nespeeju iedomaaties, kaada vareetu buut taalaakaa dziive, velkot...nekad neko taml. negribeetu atkaartot! Viss jau buutu labi....ja vien nebuutu kopiigs beerns.... :(

Araabs  Nekad nav tik slikti,lai nepameklētu vēl sliktāku variantu:((

limonija  Katram ohujistam sava sāpe pagātnē...Un "vilkt" arī var tikai līdz zināmai robežai - kad tā ir pārkāpta - tad - viss. Āmen.

Aija_66  Neredzu nekādu motivāciju ciest un mocīties ne ar zināmu, ne nezināmu netīkamu partneri. Racionāli ir jāapsver savas iespējas un resursi, lai mainītu situāciju un tad attiecīgi enerģija jāpārvērš darbībā.
Partneris, ar ko ilgi gadi ir nodzīvoti kopā, manuprāt, vienmēr būs svarīga dzīves sastāvdaļa. Ar laika distanci sajūtas kļūst tikai gaišākas,- kā pāršķirstot bērnības albumu. Dzīve rit uz priekšu un katram vecumposmam savs skaistums. Sarežģītāk tiem pāriem, kuri ir izšķīrušies, kad bērni vēl mazi. Gan mātes, gan tēva instinkti pret saviem bērniem, savstarpējie vecie aizvainojumi, greizsirdība pret jaunajiem partneriem rada auglīgu vidi emocionālām vētrām un negaisiem.

Dexta  Nekas iepriecinoss

Aija_66  Ilggadējo laulību (20+ gadi) šķiršanās motīvi parasti nav otra partnera trūkumi. No sievietes puses tā ir ilgstoši un rūpīgi pārdomāta stratēģija savu mērķu sasniegšanai.

Tie pāri, kuri ir izvēlējušies savstarpējās komunikācijas veidu: _vīrs (sieva) ir tāds un šitāds un mani nesaprot_ arī pēc 20-30 gadiem šādā pat garā turpina tālāk vai jau sen kā nav kopā.

erucanob  Man ar visiem bijušajiem ir kolosālas attiecības, jo ar visādiem sūdabrāļiem steigā gultā nelikos.

av2  nu cilveeks nevar buut nekaads robots , kuirss var vissu preciizi apreekkinaat, izreekkinaat, kuram buutiibaa ir vienalga viss. Kad visa pacietiiba truukst, cilveeki sskkiras. un, tici man, vismazaak domaa par to, kaa buutu, ja buutu karojussi taalaak.
Vari jau neticeet, bet zinu sievietes, un envienu vien, kas peec sskkirssanas tiessaam dziivo laimiigi 10, un vairaak gadus jau.Ir beerni piedzimussi, un visaadi citaadi....pa kilometru rtedzams, ka ir ieksseeji, jaa, tiessi eik,sseeji, uzplaukussas, unj ir laimiigas beidzot.
Ja esi taads proPesors, tad ko, varbuut iesaki ciiniities taalaak ar neglaabjamiem dzeeraajiem, narkomaaniem, un tiem idiotiem, kuri nevienai "sskkirbai" garaam paiet nespeej aiz sava mazveertiibas kompleksa un glleevuma, a??? :(((

Cafe_Noir  paciesties var vienā gadījumā - kad ir rinda uz tualeti. bet tas ir vienīgais gadījums, kad var un vajag paciesties

sau_le  Burtiski nesen kaut kur lasīju atziņu, ka laulības noslēgšanas pamats ir mīlestība, bet saglabāšanai -pacietība un piedošana. Tagad tam piekrītu! Tagad savā dzīves situācijā būtu rīkojusies dzivesgugrāk!

salve  Jebkura dzīves pieredze ir laba, arī attiecību pieredze. Ja domā, ka iepriekšējās attiecības bija sliktas, tad jaunās nebūs labas (arī būs sliktas). Bijušais ir jāatceras ar labo un bez skumjām. Atbilde uz autora jautājumu ir "Jā". Un vārds " pamest" ir tāds jocīgs.

edora  Ja esi laimīgi, vai ne tik laimīgi ticis no savas "nastas" vaļā, vai ta uzreiz jāsagrābj kāda cita? Kur tāda steiga? Vai arī kādam k-kas ir jāpierāda, lai tikai nepadomātu, ka k- kas ar mani (tevi, viņu) nav riktīgi? kāda bērnišķība!!! :)))
Manuprāt, neviens nevar būt laimīgs "...ūdos līdz ausīm", bet, kas esi mazliet izkārpījies, tad vismaz ir cerība, ka k-kas var dzīvē mainīties... vai ne tā?
Un šādā aspektā domājot, savas gudrības par pacietību, iejūtību un sapratni varat sarullēt un noglabāt dziļi, dziļi...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu