Uz ko skatās pirmām kārtām ?

Uz ko Jūs pirmām kārtām skatāties un pievēršat uzmanību, novērtējat pirmajā randiņā ?

bruce  zinot sieviešu vājību, tikšanās reizēs cenšos neuzkrītoši sakārtot savu bikšu priekšu, lai sievietei ir iemesls paskatīties tur. :)

Liibaa  Es pirmajā brīdī pamanu vai vīrietis ir sagatavojis man vismaz vienu ziedu, ja ne vairāk :) un piedzīvoju vilšanos, ja tās rokas ir tukšas. Es laikam pārāk romantiska, jo tiešām gaidu, ka vīrietis uz randiņu būs gatavojies, lai es neesmu kārtējā garāmgājēja :) Kamēr pētu ziedu vai tukšas rokas, kā nu kurā reizē, nākamo jau sajūtu smaržu ;)

Bazhix  Uz pirmo kārtu arī skatās.. Ziemā tas varētu būt mētelis, vasarā - bikinii.. :D
Pēc tam jau skatās uz otro kārtu.. :)
Ja labi uzvedas (vai paveicas), tad reizēm tiek paskatīties arī uz trešo kārtu.. :D

mjamma  Ooo,Bazhix ir atpakalj:D Kur tu biji? :D

jollyroger  Uz kājām skatos, kā tās izskatīsies kailas uz maniem gurniem.

Piparkuka  Vīrieši skatās uz dibenu- skaidri esmu novērojusi, no malas skatoties un ko pirmo vīrietis skatās svešai sievietei.
Ja nevar uz to- uz augšu....
Uz ko es skatos pirmo, hmmmmm. Koptēlu, rokām, dibenu arī, muskuļiem, tērpu.... :) kurpēm! somu... nu uz bikšu priekšu instinktīvi acis aizslīd, viennozīmīgi!:)

Piparkuka  O! Un smarža, protams! Ja ir pareizā smarža, citam vispār var nebūt nozīme!

Torpedo  Vispirms skatos vai nav resna vai liels dibens - tādas atkrīt automātā. Tad, cik jauna un kādas acis, kādi mati. Ja īsi - atkrīt automātā. Tad skatos, ko spēj pateikt, jo neko nedod ideālas formas, ja sieviete prasta

Edg  Jautājums banāls, bet man smaids nāk kad lasu skaistu sieviešu komentārus šeit un ar kurām man bijusi sarakste. Smaidu ne jau par to ka nesanāca randiņš ne jau manas vainas dēļ, bet par to cik pašas te deklarējot stereotipus ir aklas un neredz tālāk par savu degungalu. Nikus man neprasīt, neesmu no tiem kas ar tiem mētājās :)

janisb  Uz biksītēm, ja tādas ir :D

Laivaikaa  Kaut kā pievēršās skats uz zobiem. Atbaida uzreiz, ja kāda priekšzoba iztrūkumu (kas pats par sevi jau ir tracinoši) vēl mēģina piesegt ar plaukstu...

edora  Kā uz ko? Uz pulksteni, mīļais! Precizitāte esot karaļu tikums! :)

JurisK  Pirmkaart seja, acis, miimika, smarzha, ja ieinteresee - peec tam pacenshos neuzkriitoshi paskatiities uz kaajaam un dibenu, no mugurpuses, protams. Bet tas bija sen, varbuut tomeer ne taadaa seciibaa:)

nansi  Ja kāds patīk, tas ir skaidrs uzreiz! Visi pārējie varianti, ka varbūt tomēr labs cilvēks, vai varbūt gudrs vai varbūt drusku bagāts, vai mašīna laikam skaitās kruta, ir tikai prāta apsvērumi, kas beigās nonāk pie tā paša, ka neskatoties uz visu to, tomēr nepatīk. Bet tas kurš patīk, var klausīties idiotisku mūziku, aizrauties ar figviņzinko, bet neskatoties uz visu to patīk un basta!

Lucy  Pirmais ko notamēšu kopskats,tad pāris sekundēs tiks ietāmēts viss atsevišķi,ieskaitot šekumu:DDDD
Pats galvenais lai viņš nesmird pēc sviedriem,lētas tabakas un nav dzelteni pirksti!

av2  100% pirmais- visuaalais . Katram savas idejas, bet ja nepatiks vizuaali, neaizbrauiks jumts vienkaarssi, nekas dizzs vairaak nemaz nebuus.
Muusdienas jau var daudzko izrunaat pirms taa randinna, kaut te, oHo. Apmeeram ir jau prieksstats par gaidaamo tikssanos.

Simfonija  Atieksmi pret mani.....

Ananda_A  Uz gribošajiem! Interesanti taču zināt, ko šie piedāvā! Iedvesmu smēlos šajā komentārā! (c) Nerons (2015-05-13 16:26) Varbūt varētu konkrētāk?Tieši ko piedāvāt?(c) :DDD

mieru_tikai_mieru  acīs.

werty  Acis,acis,tās zilās acis!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu