Morālās paģiras

Cik smukai jābūt sievietei,kura Tevi paved,lai pēc tam nebūtu morālo paģiru?

simonetta  KAS tas par jautājumu? atsaldētie tādus sliktus darbus dara.

Lapsa_Alise  Bet cik neaptēstam jābūt vīrietim, lai viņam būtu morālās paģiras no sievietes, kuru viņš pirms tam iekārojis ???? ;D

slaida  Jabut pilnigam idiotam,lai butu moralas pagiras aprecot sievieti,kura ir devusi dzivibu vina bernam,cik gan nozelojams radijums ir tas ´´virietis´´
Parasti moralas pagiras ir tomer saistitas ar nepareizu ricibu ko atruma ir sadarijis,varbut pat dzeruma.

bitite27  Tā iet,kad mazā galva komandē lielo.

Closing_Time  nav ko mocīties, jāarstējās uzreiz ar citu.

adamsone  Par ko morālās paģiras? par to, ka atkal kāju nagus neesi nogriezis? saņemies, puisi...;)

jozolsen  Ka var pavedināt (rīcības atruna) vīrieti?To jau ierasti darīja ar sievieti..Visi paliek par = cilvēkiem..´
Paģiras jau ir no kautkā cita..Var tikai personīgajai sirdsapziņai neērti justies..

Ronis26  Nu,Morālās Paģiras ...var iestāties tikai pēc Faktiskajām Paģirām(kad izdzertais daudzums-->ne tikai Ziloni nogāž,bet arī - visu apkārtējo izgaismo Leonardo da Vinči skatījumā! ) ;)

p.s. ...nu ja nu vienīgi kāds piejaucis kafijai (melnai un uzlejamai) to balto pulverīti (ko sauc par koka...)--->garša nebūs,bet "Jumtu" var aiznest ,bez Atmiņu Paliekām (tad gan ir Morālās Paģiras) :) ....

DanaL  Mani neviena sieviete nekad nav pavedinājusi, tāpēc nevaru sniegt padomu vai morālu atbalstu. bet dikti jau gribas zināt vai tevi patiešām grib pavedināt, jeb tev vienkārši rādās kaut kādas baisas erotiskās fantāzijas.

Varbūt pie vainas kāda no iepriekšējām tēmām, kur dziļi un pamatīgi tika iztirzāta "mūsdienu bābiešu" un daudz citu mitoloģisku sievieškārtas būtņu garīgā tumsonība un šaurā pasaules uztvere?

Ek, neuztver to visu tik sāpīgi!

JurisK  Cik te tomeer amoraali cilveeki sapulceejushies lielaakoties! Bet varbuut es kljuudos - tikai sirdsshkjiistie un 100% uzticiigie, kuriem ne reizi nav kaajele pasliideejusi pa kreisi. Ja kas - nekaada sakara ar alkohola pagjiraam! Moraalaas pagjiras ir katra tikumiiga cilveeka dveeseles staavoklis peec nepareizas riiciibas izdariishanas. Lai met man ar akmeni tas, kas pilniibaa bez greeka! Bet par konkreeto jautaajumu - cik smukai jaabuut, lai nenozheelotu gaajienu pa kreisi - domaaju, ka pat pasaules skaistuma karaliene nepaliidzeetu, ja tevii ir kaut pile tikumiibas. Jaa, viirieshi ir tikumiigas buutnes!

Postremo  nesmuka ( manaas aciis) tak nespees ieintreseet pat.

KlusumsL5  Morāli nelīdzsvarotajiem vienmēr tādas būs, proti, paģiras..

voldemars123  Kaut kads murgs,laikam sim kungam ir moralas pagiras sadus izteicienus seit paust rakstot so rakstu,dama tur ne pri com.

lietuviete1  Cik daudz alkohola Tevī jāielej, lai būtu tik smuka, ka pēc tam Tev morālās paģiras?

HomoBeatus  Sievietes smukumam te maz sakara. Drīzāk jājautā, cik dīvainam jābūt vīrietim, kas pēc pavešanas jūtas morāli paģirains.

Geisha  Nu, ja tu kniebies ar tām meičām, kuras mētājas ceļa malā tad štrunts ar tām morālajām paģirām, bet aizej pie venerologa, ka tik neatrod kādu "suvenīru".

puffff  nezinu...kaa ar sieviet,,,kura paved,,,bet atceries to uz visu muzhu,,,ja vel neesi to zinaajis,,,vai kaa,,,SMUKA IR TIKAIJ CUKA,,,,macies student,,,

elf7  Kompleksains jautaajums ... , uz kaadu kroksi tad uzraavies kad galva vairs nevaarija ... . Ja negribi ne uz ko uzrauties tad vnk. pasuuti jaunas beibes pa telefonu un nebuus par ko gausties :).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu