Bez attiecībām

Jautājums adresēts auditorijai, kura te ir gadiem. Varbūt arī tiem, kuri tikko ir te, bet ar situāciju pazīstami. Ne lai uzbrauktu, bet apmainītos domām, viedokļiem utt. Vārdu sakot, kā sadzīvojiet ar apziņu, ka nav un nebūs attiecību? Nav tā, ka bez attiecībām justos kā nepilnvertīgs cilvēks. Bet tomer, attiecības ir būtiska dzīves sastāvdaļa, vismaz man un domāju daudzām sievietēm.

Konkrēti man tadi secinājumi ir pēc astrologa apmeklējuma. Nav tā, ka ietekmejos no viedokļa, tikai secinājums, ka planētu stāvoklsi attiecības, partneri nerādā, apstiprina to, kas ir dzīvē. Un dzīvē ir tā, ka nu jau kādu laiku esmu viena. Ik pa laikam iepazīstos ar kādu, bet attiecības ta arī neveidojas.
Tie un tās, kuras ilgu laiku nevar izveidot attiecības, kā ir dzīvot ar domu, ka t nav un nebūs. Samierinieties, priecājieties, vienalga?

Maaris_M  Cien ,bruce ! Toties ir iespeejamas attieciibas ar mucu ,ja vien ir veleesanaas ! Izeju no bezizejas atrast var vienmeer .

evelina37  Ja kaut ko ļoti vēlas, tad noteikti būs, un nevajag domāt savādāk.

Samila  Nav jau tā, ka dzīvojot ar kādu ir tikai vieni plusi un īsta debesmanna... katrā situācijā ir savas priekšrocības un ir arī savi trūkumi, bet kā jau te teica - svarīgi, neieciklēties. Vismaz man neviens pareģojums nav piepildījies. Tādēļ, pa lielam, uzskatu, ka katrs var izveidot savu dzīvi pēc saviem ieskatiem un dabūt to, ko vēlas. Vajag tikai rakt... Zem stāvoša akmens ūdens netek.

Attiecības nav vinnests loterijā.

alvess  Kas meklē, tas atrod, dodies tautās, jautājums, ko gribas atrast, vai to, kas palicis pāri?

Madry123  Nenoliedzu, ka var būt bezattiecību zīmes, bezlaulības vainags, bet, ja par to visu laiku jāpiedomā, tad arī cilvēks pats sevi ieliek būrītī...
Uzskatu, ja pati esi laimīga, dzīvo pilnvērtīgi, tad iespējas būs!

lezzenia  Smags jautajumsMan lidzigi..Zemapzina ari saprotu ka jadzivo vienai.Un taari laikam bus......

MJooun  Ar vien vairaak saaku saprast, neesmu radiits, vnk. attieciibaam....mierinu sevi ar domu, ka ir kaada augstaaka missija shai dziivee paredzeeta! :))

HomoBeatus  Astrologa teiktam tā uzreiz tici? Tad tiešām būs pagrūti ar attiecībām. Cita lieta, ja pati sevī jūti nav un nebūs. Bet tad arī jāzin, kāpēc tāda diagnoze. Saprotama lieta, ja zini, ka vislabākais jau bijis un labāk vairs nebūs . Un tad var dzīvot ar mīlestību sirdī, bet bez ilgstošām attiecībām, kas tikai radītu kompleksus, nepilnības sajūtu otrajai pusei.

OJSimpsons  Varēji samaksāt man trešdaļu, ko maksāji astrologam es Tev pateiktu to pašu... Man ar nav super-truper anketa, bet vismaz skaidrs ka čalis vismaz kaut ko meklē, bet pēc Tavas siev. 44, dvīnis var atrast kaut ko ļoti specifisku un ar cilvēka mūžū var nepietikt, lai šis eksemplārs uzrastos :)

mis_parkere  Ja nav,tad nav.Dazreiz paraudu spilvena,uz laiku palik vieglak.

Torpedo  Pārāk augstas prasības - ķer kaifu no raudāšanas spilvenā, bet latiņu zemāk nenolaidīs

Nate  Man jau gadus 9 kā visi astrologi, burvji un kāršu licēji saka ka būs, pat 2 gb. Nav. Un zinu ka nebūs, jo esmu sapratusi, ka manos gados iemīlēt vecu,krunkainu, bieži vien nekoptu, 10-15 gadus/ kā viņi vēlas/ vecāku veci nav iespējams. Tādēļ jau ilgu laiku ļaujos 23 gadus jaunākam, precētam, smukam, gudram, labi situētam mīļākajam. Zinu, ka kādu dienu tas var beigties, bet arī tad ir varianti, dzīvot bez vai meklēt citu.
´´´´´´´´´´´´´´&a
cute;´´´´´
"Ja kaut ko ļoti vēlas, tad noteikti būs, un nevajag domāt savādāk." (c)- pēdējās muļķības. Tad mēs visi būtu veseli, bagāti un laimīgi.

quimera  Ne visiem vajag attiecības!
Dažiem patīk būt vieniem .
A KO sabiedrība domā par viņiem,kāda starpība?!
Viņi jebkurā gadījuma kaut ko domās !

Torpedo  Nu, un vispār - ja sieviete tiešām gribētu iepazīties, tad viņai te būtu megaanketa te ar n-tajām bildēm un albūmiem un tad viņa aizietu uz urā īsā laikā. Bet bez bildes un ar pāris rindiņām anketā - a la "uzmini, kas es esmu". Da pašla tak tu n.. Kas man nekā cita labāka nav ko darīt, kā mīklas minēt?! :D

Nate  Torpedo, kādēļ domā, ka viņai šī anketa vienīgā? Varbūt ir gan mega, gan ar albūmiem, bet mūsu vīrieši taču stāv ar metramēru un svariem,+ kabatā kādas supermodeles bildi salīdzināšanai.
Uz urrā šeit aiziet tikai ieķeksejot VP- nodarboties ar seksu. Tad ir milzu piekrišana, mēs uzreiz kļūstam skaistas, slaidas, iekārojamas.

Edgars37  Var tak ari nedzivot kopa un but ilgstosi pazistamam/-ai, kaut ar 10 preteja dzimuma parstavjiem/-em...un kas tad, tas nebutu attiecibas? Vai tad attiecibas skaitas tikai tad, ja abi katru dienu staiga rocinas sadevusies un iet kartot dabiskas vajadzibas uz viena poda???

neko  Patiesību sakot man nav skaidrs kā var nodzīvot līdz gadiem 40 un neizveidot ap sevi zināmu draugu/paziņu loku. Pat neko īpašu šinī sakarā nedarot, ja vien cilvēks vispār dzīvo, nav iespējams ka +/- 40 gadu laika viņš nav satuvinājis ar vismaz dažiem cilvēkiem. Tur jābūt izcili vienmuļai dzīvei un neciešamam raksturam + jādzīvo pilnīgā pašizolācija kurā "vispār nekad nekas nenotiek".

elf7  Ja jau tiecies, tad jau ir attieciibas ... , jautaajums tad cits vai nekad nebuus gimenes un beernu ... . Tas ir drusku nopietnaak ... .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu