Kaadas sievietes viirieshii apprec un kaadas nee? Kaadi ir shie iemesli?

Izlasiiju ljoti labu jautaajumu pie "dienasgraamataam", reti taadi labi te paraadaas. Bet tur laikam auditorija mazaaka un diskusijas nenotiek tiks aktiivi kaa sheit, lai arii teema taa veerta.
Buutu ljoti interesanti dzirdeet tieshi viirieshu personiigaas pieredzes: kaapeec vienu apprec, bet citu nee?!

JurisK  Domaaju, ka praktiski apprec visas, kuras veelaas patieshaam appreceeties. Veelmi appreceeties traucee dazhas citas prioritaates un tad nu tauta runaa - taada smuka un gudra, un nevar viiru atrast. Pienaak laiks, un gribaas to viiru, bet briivo vairs nav, kas ir, tie netiek liidzi gudrai un skaistai.

psychobitch  kā tad nav brīvo, pilns OHO ar brīvajiem, tikai jādabū vēlme apprecēties...

Edgars37  psychobitch (2015-06-17 10:00) viedoklis

Ko ta briviba lidz, ja vienai pa skibu, vienai pa resnu, vienai pa vecu, vienai pa jaunu, vienai uzruna ne tada, vienai maks pa planu, vienai sekss tabu, vienai...;D, az pret stenderi ar galvu sities, neizdodas appreceties nu ne ka;D;D;D!!!

Araabs  Vai tad te maz precēšanas vērtas maz ir? Šaubos:((

psychobitch  man te ar viens paziņa brīvs un nekādi nevar tikt no tās brīvības vaļā, aicinot visas uz jūru, tad pajautāju: tu vienu nevari uzaicināt, kam tev visas?:D
sievietei vajag ļaut sajusties, ka ir īpaša, ne paķertai pirmajai no bara, tas viņā raisīs drošības sajūtu un uzticēšanos, kas atsvērs visas tavas uzskaitītās "nedienas"..

Nerons  ...planiera pasažieri tagad aprecējies, jo pieteicās bērns...
pavisam nesen viņš savos memuāros PA izteicās pavisam savādāk par minēto...
nu tīrais sviests.....kā tēmas tiek dzemdētas.....bez priekšpēles!

Elektra  Araabs, liecies mierā, baudi savas vecumdienas viens pats!
Man šķiet, ka Tu dzīvē tā vīlies, cinisks pret visiem un visām, jūtas notrulinājušās, vispār skumji, ka līdz tam nonāk:(

Edgars37  psychobitch (2015-06-17 11:08) viedoklis

Bet vai vienkarsi "Uzaicinajums uz juru" vinai, vienai, nav nekas ipass;)??? Nu tacu neuzruna ta: Zini, atbrauc uz juru, bus skaisti, saule, smiltinas, udens, ka ari Natasa, Sindija un vel...nu ka vinu sauca...aizmirsu;D!!!

psychobitch  tur jau tas stulbums, ka aicina visas pēc kārtas, visām un tām pašām dzirdot, pilnīgi vairs neviena aicinātāju neņem pa nopietnam, skatās viena uz otru un kikina, gaida, kura tad tā drosmīgā būs.. nu nebūs, nebūs, būs jābrauc atkal vienam pašam..:))

Edgars37  psychobitch (2015-06-17 21:45) viedoklis

Tad piekritu...Tiesam tehniskais brakis;).

HomoBeatus  Dažādi katram tie apsvērumi. Pats apprecēju sievieti, kas ir dzīvesgudrāka par mani, jo bija nepieciešamība attīstīties, vēlme būt pēc iespējas vairāk kopā ar viņu uz viena viļņa.

Rinkulis  Kuras apprec? Ū kāds jautājums...
Atbilde - gandrīz visas! Kāpēc apprec? Kādam vajag mammu, kādam vajag mājsaimnieci, kādam paliek neērti savu 40-pāri gadīgo dzīvesbiedri saukt par draudzeni radu draugu klātbūtnē, kāds vienkārši sagrib tāpēc, ka mīl. Vai tad ir tāds viens iemesls?
Kādas ir vērts apprecēt? Tas tač ar nav viennozīmīgi atbildams jautājums - būs, kam patiks sterva, būs kam patiks, ka viņu zem tupeles pabāž, būs kam patiks kluss peļuks.
Manuprāt, jautājumam bija jāskan savādāk - kādas ir tās super-sievietes īpašības, kādas vīrieši girbētu redzēt savā dzīvesbiedrā (un atkal būs dažādas atbildes).

velies  Nevis kādi ir iemesli kādu sievieti apprecēt, bet kādi ir iemesli, kāpēc šo sievieti apprecēt!!! Laulība jebkurā gadījumā ir aprēķins, kā vienam, tā citam(iespējams daudziem neprāts vai manipulācijas sekas)......svarīga ir cieņa, ticība, uzticība, mīlestība un viss no tā izrietošais, ko nevar ne nopirkt ne arī salaulāt. Vai nu tas ir vai tā nav starp pusēm neatkarībā no statusa.....laulība šajā gadījumā (ja tā nav)nebūs glābiņš, bet būs nopietns apgrūtinājums sačakarēt divu cilvēku tuvāko nākotni!!! Tas pārbaudīts fakts!

guni32  Ir dzīvē dažādi brīži-var justies gan kā izmisis lūzeris, nelaimīgs un nevienam nevajadzīgs vai arī ar visu būt apmierinātam, bet tik un tā būt vienam. Arī tā izmisusī reiz atradīs savu īsto, nenoniecini tādas! Tas,ka neapprecās 20 gados,nenozīmē ,ka neaprecēsies 45 gados. Visam savs laiks un pacietība. Galvenais taču ir skaisti dzīvot, nevis sevi nomocīt ar domu,ka tik neapprec kādu, kas nav skaista, gudra, slikta gultā un izmantotāja.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu