Kam rūp sievietes reputācija?

Ja pēc dažu nedēļu iepazīšanās galu galā uzzini, ka sieviete taču pirms tam ik pārnedēļas ir atdevusies pa labi un kreisi, kāda ir tava reakcija (voobščem jautājums dzimumiem proporcionāli atgriezenisks), kāda būtu (ir) tava reakcija? Esi iemīlējies/-jusies līdz ausīm un gatavojies piedot vai kā?

sakuri  ronis00
laikam ļoti tikumīgs:) bet varbūt kādai tā morāle pieleks ,jo šovakar saulgrieži :)

planerdelta  Piedot pagaatni pirms tevis nevar, var pienjemt vai nepienjemt.

gertrude  ak, svētie vīrieši! intereses pēc paskatījos, cik jautājuma autoram gadu. vai tiešām sievietei, pieņemot, ka viņa ir +/- Tavā vecumā, vajadzēja līdz 40+ gadiem sēdētar sakrustotām kājām un gaidīt Tevi?

rockers  Galvenais ir tagad un turpmāk...pagātnei ir mazsvarīga vērtība...neviens nav dzimis debesīs,..tepat vien uz grēcīgās Zemes.

Freja4  Ja nav attiecības, var darīt ko vēlas, pat ieteicami...

psychobitch  aga, uzticīgām jābūt ir tikai sievām, preci nost un būs tev tik vienam...

mjamma  Redzi Roni.... Es šonedèlj atteicu diviem,kuri piedàvàja. Viens mani uzreiz nosauca par tupu blondìni, un novèlèja burkànu p.....otrs par loseni. Un tas tikai tàpèc,ka atteicu vienas nakts seksu.
Tàdi jùs te esat.
A citas neatsaka,bet tas nenozìmè,ka viñas ir uzreiz gudras:-D

Domà,ja bez vienas nakts vìrieša,tad vientulja?? Muljkìbas!
Es jau simts x saku- tad labák viena,nekà ar to,kas nepatìk.

Maaris_M  Nu bet vai var konkretaak !!! Vardus ,adreses, telefonus un ja iespejams foto ,kaa arii savas atsauksmes . Saadas leedijas ir katra dzeka pieziimju gramatinas rota un glabsanas rinkis !!!

Super8  Pirmkārt.
Jā sievietē iepazīstas interneta,tad jā viņā ir atvērta arī sexam.
Un jā var arī jebkuru arī sarunāt tikai sexam.
Kā nu kurš māk skaisti runāt un pierunāt otru..
Jo ilgāk cilvēks ir viens,jo vairāk viņš vēlās sexu.
Un sievietēm sex ir vajadzīgs,lai nu ko viņas tur muldētu ..
Sarunāt var jebkuru. Bet ne kurš katrs.

Nate  Te dīvaina publika. Ja jautājumu uzdod šādi, tad JurisK (2015-06-21 02:38) viedoklis, ja pajautā, vai jūs atbalstiet seksošanu 1.randiņā/ kaut dienā tādi 3 gb, vai katru otro dienu ir tie pirmie randevū/, tad ar putām uz lūpām, ka tas bezmaz vai slavējami.
Neko nesaprotu, kā tomēr ir labi un kā nē.

mjamma  Super8 .....saderam,ka Tev nav taisnìba?
Sieviešu psiholoğiju nepàrzini. Tad,par ko raksti,ir spermas sakàpšana olàs. A sievietèm tà nav

Super8  Tur nav ko derēt! Taisnība man ir!
Izmisums dzen sievieti meklēt vīrieti interneta!

makinlijs72  -dakter, manai sievai tur lejā ir rudi.-jums tas traucē?-nē,bet draugi smejas.

_Krasula_  Sievietes reputācija rūp tam, kam nerūp pati sieviete. Un, kas ir tas, kas būtu jāpiedod??
Bieža partneru maiņa/viena alga-vīrietis vai sieviete/ liecina par to, ka cilvēks ir neizvēlīgs. Var būt arī seksatkarīgs, šādā veidā cenšoties no kaut kā aizmirsties, remdēt savus kompleksus jeb uz laiku aizpildīt tukšumu dzīvē, vientulības sajūtu.

Edgars37  Super8 (2015-06-21 22:04) viedoklis

Interesanti, kas dzen virieti meklet sievieti interneta;D???!!! Vot sito butu interesanti uzzinat;D;D;D!!!

MJooun  DanaL, ja par MJ gadiijumu, tad viss ir kaartiibaa - sieviete ir pie vietas, preceejusies, divi beerni, laikam, driiz buus treshais... Tas ka nav ar mani veel neko nenoziimee, tas bija vinjas izshkjiroshais leemums shai sakaraa, apsoliiju, ka taadaa gadiijumaa no vinjas dziives pazudiishu un joprojam to turu. Labi. Pa skaipu parunaajamies shad tad, bet tas ari viss!!

Postremo  man tikai jautaajums, par cik te iesaacies cepiens, ka varot jebkuru sarunaat. Nafig buutu bajadziiga jebkura???? Kautkkads debiilisms, ja pilnaa balsii bllauj, ka varot sarunaat jebkuru , sanaak. Priekskam vajadziiga buutu jebkura? Galiigi garaam. Varbuut kautkaadam 15gadiigam tiinim vienalga ar ko,ka tikai vaavere , bet normaalm viirietim neintresee visas peec kaartas. Pat tuvu tam nee.
Sievietes reputaacijai nekas nenotiks, ja iepaziisies arii Internetaa. Vienas no forssakajaam sievieteem esmu iepazinis tiessi Internetaa. Un tam nav nekaada sakara ar dabuussanu, nedabuussanu. Es runaaju par pavisam ko citu sseit.

Zakonchitis2014  Jāpiekrīt iepriekš teiktajam, ka no tām pārlieku "uzspīlētajām smukulītēm" nekā nav, ne gultā, ne sadzīvē, tik vien, kā tas vizuālais izskats, un arī pat tad, ja noņem visus tos smāķus no sejas un parādās dabīgā izskatā, iespējams, ka pat jāmūk pa gabalu no tādas:)) Būs kaut kas līdzīgs tam, kā Facebook.com jau viena TV dīva sevi izrādīja bez meikapa:))

raina1970  Mana reakcija uz situāciju, ja uzzinātu šādu info par cilvēku, ar kuru tiktos... normāli, katrs kārto savu privāto dzīvi tā kā uzskata par sev labu esam. Tas bija pirms mēs satikāmies un man gar to nav nekādas daļas, tik vien kā informatīvi- par cilvēka temperamentu un nepieciešamajiem pasākumiem , lai nebūtu nepatīkamu pārsteigumu - veselībai.

adamsone  No kā uzzināji? Klaču kolektors..:(
Seksuālā ziņā neizvēlīgi subjekti vērtējami kritiski, no visiem viedokļiem un kas te vispār ir apspriežams.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu