Sievietes misija, meerkjis, suutiibaa = beerni/s?

Kaa jau nereti, iedvesmojos no shejienieshu domaam un citaatiem. Sievietes galvenaa (lasot likas,ka vieniigaa) suutiiba un laimes avots, ir vinjas beerni. Vai tieshaam taa ir? Radiit peecnaaceejus ir muusu pienaakums pret cilveeci un kopeejas miilestiibas apliecinaajums starp miljotajiem cilveekiem. Bet zinot to, ka visi beerni izaug un pat pusaudzju gados (jau sakot no 13g., pats sevi atceros shai vecumaa)) vinjiem jau ir pavisam citas intereses, nekaadi nesaistiitas ar vecaakiem, vai tieshaam taa/s sieviete/s buus muzjam laimiiga un piepildiita,ja vinjai buus tikai shie/s beerns/i? Kaa piepildiis sevi, kad beerni, peec 18/19g.pabeigs skolas un aizies no maajaam studeejot citaas pilsetas vai valstiis. Sazvaniisies (kad beernam buus laiks un patika), bet kas veel? Varbuut shoreiz sievietes no savas pieredzes var man izskaidrot sho "saukli: "visa sievietes laime un suutiibaa = beerni?!".

Kaa tur bija ar to "nabas saitespaargrieshanu", "palaist beernu valjaa", "beerni nepieder mums",u.t.t. ?!!

lode  Planerdelta, man nav skaidrs, ar ko Tu te tos bērna 13 gadus salīdzināji?
Manuprāt, tie 13 gadi, ko mini, kopā ar bērnu, izjūtot beznosacījuma mīlestību un laimes sajūtu, ir pietiekami liels cipars salīdzinot ar citām lietām, par kurām vari justies laimīga!
Nosauc vēl kādu piemēru, kad vari justies tik ilgi laimīga!
Jauns auto, jauns vecis, jauna māja, jauns darbs?:))))))))))))))Labākajā gadījumā pēc gadiem 3-5 vairs nejutīsi nekādu gandarījumu un laimi par tām un meklēsies pēc jaunām lietām:)) Bet bērni...tas ir uz mūžu!!!Cik nu kuram garš tas dots...

JurisK  Muktiana shoreiz laizh galiigo buljlju kaku! Visi cilveeki baidaas naaves, taapeec tiek ekspluateets jeedziens - reinkaarnaacija, atdzimshana, ieprieksheejo dziivju karma - tas viss ir vaajo mierinaajums. Labpraat arii to pienjemtu, ja tas nebuutu pilniigais bezsakars! Cilveeks IR nemirstiigs, kameer vinjsh turpinaas savos peecnaaceejos - taas ir vinja neskaitaamaas reinkarnaacijas, atdzimshanas un karmu atstraadaashana. Cilveeka meerkjis un suutiiba ir tikai vinja beerni - cita dziiviibu attaisnojosha meerkja nav. Cilveeki ir divu dzimumu, meerkji neatshkjiraas.

Tessa  nezinu, kur tu esi ravis to saukli, bet es redzu, ka viss, kas tava dziive notiek vai nenotiek (cik noprotu, tava jauna mega tieva sieva netiek pie berna), tiek pavilkts zem kaut kadam klishejam, iedomu patiesiibam, tu nevari piedot un pienjemt pats savas kljudas un es teikshu, nabaga tavs berns, atceroties temu par mantojumu un berniem.

berns ir sievietes lemums. pat ne velme. ja Dievs deva, lielakajai daljai ta ir laime un acuraugs, arii ja acuraugam ir 60. mammas vienmer pardziivos un uztrauksies, kads te sakars ar kkadu sutiibu vai vieniigo jegu dziive? ja tu nesaproti tik elementaras lietas, nu nevajag tev tos bernus. arii lielo tu matei atnjemi tikai tapec, lai vinjai ieriebtu, vinjsh tev nahren, nabags, nav vajadziigs.

Chris1986  Diez kas nav - sievietēm jau tāpatās galvās putra, a te vēl visi tie reliģiskie fanātiķi ar savām karmām un grēkiem jaucas - apmaisa to putru vēl biezāku, lai sieviec vispār vairs nesaprastu, kas un kā :D
a vispār - kāda mums vīriešiem daļa par kkādām sievietes sūtībām un būtībām - lai dzīvo pašas, kā uzskata par pareizāku un liek mierā vīriešus, tad viss būs ok

Zakonchitis2014  Sievietēm vispār nav misijas, nav mērķu, jo vispirms ir jābūt loģikai, lai visus iepriekšminētos jēdzienus sasniegtu un izpildītu, bet loģikas lielākai daļai nav tāpat, kā arī prāta nav:)))

Rinkulis  Es pateikšu nepopulāru viedokli...
Garbage in->Garbage out. Tādi bērni arī sanāks.
Ja sievietes vienīgā sūtība ir dzemdēt bērnu un tad ap viņu lēkāt, neredzot neko citu apkārt (kā barošanu ar krūti līdz 6 gadu vecumam, pamperus, putriņas, pulciņus utt), tad ko viņa vispār savai atvasei var iemācīt (Lielajai dzīvei - dupsi apslaucīt vajag tik pirmo gadu pusotru)? Ar realitātes šovu, sieviešu žurnālu, māņticības un tumsonības idejām apstrādāta...nu ko viņa var sniegt savam bērnam, lai viņam dzīvē veiktos, lai viņš spētu pieņemt adekvātus lēmumums un dzīves izvēles? Ja vīrietis, kas tur blakus figurē arī ir no tās pašas zortes, tad tieši tā arī būs - garbage in-garbage out.
Pirmām kārtām sievietei jābūt vispusīgi izglītotai un emocinonāli nobriedušai (pieaugušai), jo tad
a) viņa neuzrausies uz neatbilstošu vīrieti
b) varēs savam bērnam sniegt to labāko

Tāpēc nē - es neuzskatu, ka visa laime un sūtība ir bērnā...ir lietu un notikumu hierarhija. Vispirms vajag izaugt līdz tam, kad esi gatavs bērnam. Ar to, ka tev sācies cikls, nepadarīs tevi par labu māti. Protams, uz vīriešiem pilnīgi tas pats attiecas...atskaitot cikla daļu.

adamsone  Nevar būt viena misija un mērķis visām pasaules sievietēm. Sievietes ir dažādas. Nesen presē lasīju, ka kāda jauna sieviete ne pa jokam nopūlējās, lai tiktu pie dzemdes amputācijas operācijas. Redzēju šo būtni dabā - skaista ar savu skūto galviņu, laimīga un starojoša. Vai ilgi - kas zin, neviena laime nav ilgstoša. Ir daudz sieviešu, kuras iztiek bez šāda ekstremālisma, vnk izlemj dzīvot bez bērniem, ja dzīve neveidojas tā, kā viņām vajag.
Ir bijušas vienkāršas lauku sievas, kuras neko nedomā par to, ka vajag izaugt līdz bērnam, "vispusīgi izglītoties un emocionāli nobriest", izaudzina bērnus, kuri kļūst par izcilām personībām. Piemēru cik nevajag....
planieris un rinculis ir vietējie kuslīši - mocīsies paši, nomocīs visus citus sev apkārt, bet dzīvot tā arī nesāks.

jozolsen  Pat Madonna to ar gadiem saprata

fargo  cilvēka(arī sievietes) primārā, galvenā, svarīgākā misija ir piepildīt Dieva gribu. viss, pilnīgi viss ir tikai pēc tam, jo izriet no tās piepildīšanas.
tas ir pats iemesls dzīvībai kā tādai. dzīvība ir gribas rezultāts. pašai dzīvībai esot gribas rezultātam, tās jēga ir to piepildīt.
un pirmais uzdevums, ko Dievs deva cilvēcei bija: "Augļojieties un vairojieties! Piepildiet zemi un pakļaujiet sev to, un valdiet pār zivīm jūrā un putniem gaisā, un katru dzīvu radījumu, kas rāpo pa zemi."
ta ir Dieva griba. cilvēks ir šeit, lai šo savu misiju pildītu.

kā lai cilvēks zina, kādi viņa darbi piepilda Dieva gribu, bet kādi viņa darbi ir tai pretēji?
ikviens darbs, kas ir ļauns, ir pret Dieva gribu. cilvēks, pazīdami labu un ļaunu, zina arī savu darbu dabu. kāpēc cilvēks tos dara - savai savtībai, lepnumam, mantārībai, miesaskārībai vai mērķiem, kas ir pretēji tiem?

vai bērni ir sievietes misija? noteikti, bet tikai ģimenē. sievietei, dzīvojot saskaņā ar Dievu, šī ir viena no viņas misijām. bet ja viņai nav bērnu, vai viņa tādejādi nepilda savu misiju? nē. cilvēkiem ir ejams katram savs ceļš.
kā lai izšķir? "dari ko darīdams, dari to Dievam par godu", saka apustulis. vai karjera, darbs, netiklība ir kaitējuši sievietes ģimenei?
ja darbs ir bijis nepieciešams, lai būtu iztika, tad tas kalpo augstākam mērķim, pat ja prasa upurus šī mērķa vārdā. bet ja tas ir bijis pārprasta goda, lepnuma, karjerisma, merkatilisma dēļ, tad tas nekalpo augstāka mērķa labā, bet ir savtība ir nostadīta kā primāra, nemaz jau nerunājot par netiklību, kas apkauno pagātni un kaitē nākotnei.

nevar būt tā, ka cilvēks ikvienai sievietei, kurai nav ģimenes un bērnu var teikt - tu nepildi savu misiju. bet ja sievietei nav ģimenes un bērnu piemēram dēļ karjerisma, tad jā - savu misiju viņa nepilda.

fargo  kas attiecas uz ateistiem. savas dzīves jēgas definēšana ir atkarīga no viņu pašu vēlmēm. viņu dzīves jēga ir bioloģija. griba, jēga tās izriet no sevis, jo griba sākas ar sevi. cilvēks ir gribas, vēlmju, likumu avots. tāpēc, ģimenes un bērnu gadījumā, vēlme pēc bērna nereti ir ekstrēmi egoistiska, savtīga. "es gribu bērnu", tas ir kā minētajai madonnai. viņi nerada mūžībai, viņi rada iznīcībai. ķīnā, indijā katru gadu abortē miljoniem meiteņu. viņiem vajag zēnus. vajag. viņi to GRIB. bērni viņiem nav jaunas mūžības sākums. to eksistence izriet no viņu personiskās gribas piepildīšanas. un ja griba ir vēlēties zēnu, tad neeksistē nekādu šiem cilvēkiem racionālu šķēršļu, kas atturētu pat no savu bērnu slepkavības mātes klēpī, ja ir vēlme piepildīt savu gribu un mēģināt atkal.
sieviete nav spējusi izveidot ģimeni. nu, un? es GRIBU bērnu, tam pietiks ar mani. ES varu tam dot visu. un dzemdina bāreni, kam nekad nebūs tēva, vai mātes. nemaz nerunājot, kad divi homoseksuālisti "noīrē dzemdi", lai tiktu pie bērna. tikai viņu savtīgā, egoistiskā griba šeit ir svarīga. grūti aptverama pakāpe, kad notiek savu vēlmju likšana pāri visam. bet tas tikai progresēs, jo individuālisms un izlaidība tiek tikai veicināti.

šajos gadījumos cilvēki piepilda misiju. savu. sevis definētu. bet vai tā ir? nē, tikai tiekšanās piepildīt tieksmes, vēlmes, kuram nav cita pamatojuma kā pašu griba.

limonija  Vai tad nevar bez galējībām? Adamsone labi pateica, fargo arī. Mazāk vajag grābstīties gar augstiem jēdzieniem - tādiem kā misija, sūtība utt. Ko mēs par sevi zinām? Daži līdz sirmam vecumam savas "utis" neapzinās, daži pārspīlē, tās it kā apzinādamies:) Loģiski, ka savas miesas auglis cilvēkam ir pats tuvākais, bet ne vienmēr un ne visiem. Par iemesliem ne vienmēr viegli tikt skaidrībā.

jozolsen  Fargo..ja jau nēmies ar to bībeli,tad vismaz nemelo un neliekuļo par tur rakstīto..Izsstāsti ,kas tur ir cilvēks,kā ir definēta sieviete..Varbūt ar pats vismaz sapratīsi tur definētos pamatprincipus..Savādāk tādi umurgaini sagrozītie vāvuļojumi sanāk..

raina1970  Nu nav nekādas misijas, sūtības, u.t.t.--to piesauc tad, kad īsti nejūtas labi cilvēks pats ar sevi un savā dzīvē, kad dikti gribas piešķirt svarīguma un nozīmības plusu- sev, sviem darītajiem darbiem, savām izvēlēm. Bērni- brīnišķīga dzīves un dabas dota iespēja- turpināt sugu, piepildīt mīlestību ar savu mīļoto cilvēku... taču- ta ir - iespēja- nevis obligāts pasākums it visiem un ik vienam.Bērniem vajadzētu būt apzinātai izvēlei-nevis- oj, es tā milu x, tā milu, mums vajag bēbi, tad viss būs okay.. vai citu kādu - motīvu- vienalga- pēc..Un arī nemaisītu tā apziņa- ka audzina - darboties, izdzīvot- patstāvīgu vienību, nevis- stuti, mūžīgo parādnieku vecākiem, vai savu nepiepildīto ieceru realizētāju..

fargo_pa  vīrietis un sieviete ir radīti vienlīdzīgi. ne identiski. viens otru papildinoši. vīrietim virsvadības pār sievieti. un arī sievietei nebija pār vīrieti.
dēļ vēlmes pēc varas, vai nezināšanas nereti vīrieši domā, ka ir radīti parāki un tas labi atbilst cilvēka tieksmei pēc varas. to var priekš sevis ļoti izdevīgi pamatot.

cilvēki bija vienlīdzīgi.
bet kad pasaulē ienāca ļaunums, mainījās viss, kas ir šai pasaulē, kas to piepilda, veido.
vairs nebija drošības, pārliecības par rītdienu. ikviena radība tika pakļauta iznīcībai, dzīvība kļuva par aizdotu, nevis iedotu.
un šajā jaunajā situācija vīrietim tika dots uzdevums rūpēties par sievieti, bet sievietei tika dots uzdevums paklausīt un palīdzēt vīrietim. tie nav ieteikumi, rekomendācijas, padomi.

bet pec tam, kad šī sistēma beigsies, atjaunosies taisnība, atjaunosies arī vienlīdzība. cilvēki godās viens otru nevis dēļ ārēja statusa, spējas mantrausībā vai piepidītas tieksmes pēc varas, bet dēļ viņu taisnīguma, nopelniem kopīgās dzīves labā.
kā ir rakstīts: "Tad mēs vairs nebūsim mazgadīgi bērni, kas cilvēku viltus spēlē, viņu viltīgas rīcības piekrāpti, tiek šurpu turpu svaidīti, padodamies katram mācības vējam. "

"Izsstāsti ,kas tur ir cilvēks,kā ir definēta sieviete."

kā sieviete ir rakstos "definēta"?

sievietes vārds ir... dzīvība.

un padomā par to, kad vēlēsies viņas nievāt kā ne-cilvēkus.

Lianna  Sievietei katram vecuma posmam sava misija un katru reizi plašākā! Tas ir šaurajās pierītēs dzimis fenomens, ka sieviete ir vienīgi sugas atražošanas konveijers. Lai gan vēl šaurākās oho primātu pierītēs reizēm dzimst doma, ka sieviete ir svaigāks vai ne tik svaigs šašliks. Tā ir ļoti pieprasīta sievietes misija šeit!:DDD

violeta  Neesi jau vienigā,kas to apsver,man slikta pieredze,saku droši,bērni nav savas dzīves piepildījums.Bērni traucē visām citam attiecibām,ja neesi ar bērna tēvu,jo sveši bērni,nav svariigi citiem.Tie traucē.
Nav sūtība dzemdēt un audzinat sev,neizaugs tapat pilnvertigi...Sūtība būt sievietei,un tāda izaug no bērnības,lai nezin kas nozimē naglu sienā iedzīt.

MJooun  violeta, tav skaistas acis! Gan jau viss buus Labi!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu