Vienpusēja mīlestība!

Cilvēku mīli viņš nē!Ar varu ne vienu nespēsi sevī iemīlēties!
Mīlestība ir darbs kur jāpierāda ar darbiem attieksmi pret cilvēku!
/Nekas personisks!/

Samila  Tā lielākā problēma, manuprāt, ir uzticēšanās trūkums... ;) es nevienam neuzticos, es nevienu nemīlu, lai mīl mani... kopumā tā nekas nesanāk - katrs sēž savā ierakumu pusē un sapņo par lielo mīlu ;)

marrex  Mīlestība ir dāvana, kas jānovērtē, jālolo, jāsaudzē un jāizbauda, kamēr tā dota, jo reti kad mīlestība ir uz mūžu un iespējams, tā sāk mazināties ar brīdi, kad kāds padomā, ka tā ir mūžīga, ka nekur jau nepazudīs un nav ko pūlēties... Tas ir beigu sākums.

Postremo  miilestiibaa nekas nav jaapieraada ar, ibj, darbiem, naudu utt. Miilestiiba ir no pirmaa mirklla, vai nu nav. Un nav ko sisties ar pieri sienaa, jeegas nekaadas. Jaa, ja baigi ilgi centiisies, gan jau vienu otru arii pierunaasi, bet laimiigi nebuusiet ne viens, ne otrs. Personiigaa pieredze !
IR CITI CILVEEKI PASAULEE , MILJONIEM !

Lianna  Ja kāds mūs mīl, tas neuzliek par pienākumu atbildēt ar to pašu. Savukārt, es varu mīlēt, ko gribu, bet man nav tiesību to pieprasīt no otra cilvēka. Ja man tas mīlētājs vienaldzīgs, tad viņam nav nekādu izredžu, lai viņš kaut uz matiem stāv... Vispār tā vienpusējā mīlestība dikti apšaubāma, drīzāk egoisms un ietiepība, sevišķi, ja pieprasa pretmīlu.
Īsta mīlestība neko nepieprasa un nevienu neierobežo.

evelina37  Nu laikam jau nevar zināt cik stipri tas otrs cilvēks tevi mīl vai nemīl.Var būt vienkārši labi abiem kopā un daudz dažādu citu interešu.

keksene66  "Mīlestība ir darbs"........
Muktiana, garīgie skolotāji(vismaz es tā saprotu) ar darbu mīlestībā domā savu izjūtu(mīlestības) došanu jebkuram līdzcilvēkam......attiekties pret otru ar sapratni, pieņemt otru tādu, kāds viņš ir,nemēģinot lauzt(lauž jau pati attieksme pret cilvēku........kā sauc, tā atsaucās).

Upurēšanās(vienpusējā mīlestība) ir sevis apdalīšana un cilvēka stulbums. Ja būsi pazemīgs, tad pret tevi izturēsies kā pret kalponi( kalpu).Vobšim, kā jau teicu......kā sauc tā atsaucās.

sakuri  ...mīlestība nav DARBS , mīlestība ir sajūtas ,atbildība, prieks ,smaids ,kaisle ,bauda utt :)

Elektra  sakuri, piekrītu!

Muktiana  Jebkuras attiecības veidojas ar sajūtam, - tas pats par sevi nav nopelns. Bet tās noturēt ir darbs, ignorējot sajūtas. Bet tas ir iespējams tikai tad, ja ir saikne ar dievišķo enerģiju un izpratne, kāpēc vispār un kāpēc attiecības mums tiek dotas - un tieši tādas.
Bez Dieva apziņas no problemātiskām attiecībām mēs bēgam, jo tās laimi vairs nedod.Bet ar Dieva apziņu, mēs gūstam spēku izturēt grūtos brīžus, turklāt ir zināšanas, kāpēc ir jāiztur.
Vienpuseja mīlestība ir drīzāk iluzija, muļķība, bet tā visa cēlonis ir egoistiska dzīves uztvere. Ja cilvēkam ir saikne ar dievišķo enerģiju, viņš nejutīs tieksmi just mīlestību pret partneri, kuram ir sava dzīve un citas intereses. Tā ir zināmā mērā kā slimība, kā apmātība, kā alkoholisms. Un arī cēlonis tāds pats - tā ir ārējo spēku/enerģiju iedarbība, kas liek just atkarību vai vienpusēju mīlestību. Bet to var uzvarēt (tātad - karmu var uzvarēt), ja cilvēks ir kontaktā ar dievišķo enerģiju.
Bet, ja Dievu nezin, tad nekā.....Tad tik skrien un meklē laimi, bet tās nekur nav vai arī ir uz īsu brīdi un īsto dzīves jēgu tā arī neuzzin.

Muktiana  sakari,
atbildību just pret cilvēku, kurš mums izraisa laimes sajūtas, ir dabiska, un tā uzvedas arī dzīvnieks.
Saprāta jeb cilvēcības pazīme ir tad, ja mēs esam atbildīgi pret dotajiem solijumiem un uzliktajiem pienākumiem arī tad, ja jūtas ir pārgājušas. Tikai tā ir iespējams noturēt pilnu ģimeni bērniem. Un, ja grūtais periods tiek pārvarēts, balva atnāk - vai nu atkal jūtu veidā pret partneri, vai citos laimes avotos - labos bērnos, labā karjerā, labos dzīves apstakļos, aprūpētās, pārticīgās vecumdienās, labā veselībā. Bet jāatceras, ka centrā ir nevis tas, kā es jūtos, bet ko es labu varu dot šai pasaulei jeb centrā ir Dievs (un pārdzimšanas un karma tiešām pastāv).
Bet, ja Dieva nav, tad cilvēks meklē, kurš mani darīs laimīgu? Un "kalpot nevienam, ja nedod pretī, negribu"! Runa nav par to, ka ar jebkuru jāveido attiecības, bet tieši par prasmi un atbildību attiecības noturēt un pret otru izturēties ar cieņu (katrā no mums, arī otrā - ir dievišķā enerģija, kā izturies pret otru, tā izturies pret Dievu), nevis ka pret lietu, kuru var izmest un ir pakļauta iznīcībai (tikai ķermenis ir pakļauts iznīcībai, bet ne dvēsele, kura pārdzimst).

skabarga  Vienpusēja mīlestība? :) :):) Tukša padarīšana.:):):)

Lady  Miilestiiba nav darbs.. taa vai nu ir, vai nav.. darbs ir sadziive un rutiina... tu ir jaapieliek gan roka, gan kaaja.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu