Pirmā vēstule

Ja jau te ir Pieredzes Apmaiņas :) sadaļa tad lūk , vēlme uzzināt par pirmās vēstules saturu svešam cilvēkam. Ko Jūs rakstītu, ko nerakstītu? Ir skaidrs , ka smaidiņi, vienteikuma un vienvārdu, tāpat ātrie seksa piedāvājumi pirmajā vēstulē atkrīt. Runājam par garākām vēstulēm. Kuru pamatdoma tiešām ir vēlme iepazīties ar šo svešo cilvēku.

Amy  Kur problēma apjautāties un pēc tam apspriest kādu flimu vai grāmatu, bet, ja otrs cilvēks to nav redzējis / lasījis, ieteikt noskatīties / izlasīt ?
Nesaskatu problēmas.

_Krasula_  Lai atbildētu uz šo jautājumu, man vajadzētu izrādīt iniaciatīvu un kādu laiku trenēties vēstuļu rakstīšanā. Bet es to nedaru.
Sarunas tematam, manuprāt, nav pat nav nozīmes. Dialogs, vai nu veidojas jeb ne. Izdomu, spēju pamatot savu viedokli, manieres un humora izjūtu parasti var novērtēt jau dažās vēstulēs. Arī temperaments un kāda rakstura iezīme var izlīst jau pašā sākumā. Un tad jau jūt-ir radusies interese, neitrāla attieksme jeb gribās mukt pa gabalu. Man gan jāatzīst, ka interesenta fiziskie dotumi arī iespaido. Varbūt pēc gadiem 60 būs savādāk.

Maijrozite  Var rakstīt kaut ko vienkāršu, pieklājīgu. Ja spēj izdomāt kaut ko interesantu un par konkrēto cilvēku, tas ir kā papildus pluss. Komplimenti nostrādā faktiski vienmēr :) (vismaz uz mani) Pirmajai vēstulei nav jābūt garai. Bet es neieteiktu sūtīt vienkārši smaidiņu - ko uz tādu var atbildēt? Tāpat arī ļoti nepatīk vēstules ar tekstiem "cau ko dari labi izskaties varbut satiekamies sovakar", kad var redzēt, ka cilvēks laikam pat pamatskolu nav pabeidzis, ja nespēj nevienu pieturzīmi ielikt tekstā. Tāpēc vēl viens ieteikums - pirms nosūtīšanas vēstuli pārlasīt, lai pārbaudītu, vai viss ir pareizi uzrakstīts.

brooke  > trumpis8 - es jau saprotu, ka nepatiik, ja tevi saadi ieveertee, bet nu pats so informaciju nevajadziigi tirazee..

>Anitah - jezinj, kas ar tevi?!? nomierinies-ieelpo-izelpo..vai vislabaak-aizej izguli dzeerumu.. tad arii par nervozaam un stervozaam buutneem aprunaasimies..

DC74  oops..nopubliceejaas ar nepareizo ID..gadaas..

> trumpis8 - es jau saprotu, ka nepatiik, ja tevi saadi ieveertee, bet nu pats so informaciju nevajadziigi tirazee..

>Anitah - jezinj, kas ar tevi?!? nomierinies-ieelpo-izelpo..vai vislabaak-aizej izguli dzeerumu.. tad arii par nervozaam un stervozaam buutneem aprunaasimies..

DC74  tev savukaart, Parastais, seja ir paraadiijusies... gadaas, gadaas arii labaakajiem no mums.. :)

Anitah  OO, super, izrādās DC74=brooke feiko un vēl kļūdās un citus apvaino, ka iedzēruši ;d;d Nu visi tavi aogalvojumi par neseno būšanu šeit pārplīsa kā ziepju burbulis! ;d Ne tikai NERVOZA UN STERVOZA, bet arī MELĪGA vecene! ;d

Anitah  Tev par nelaimi, DC74, es alko nelietoju vispār un zem sava goda uzskatu ar tevi turpmāk komunicēt, FEIKĀ, ŽULTAINĀ MELE !

Edgars37  ;D;D;D...kas par cepienu;D;D;D!!! Un principa, par ko, par kaut kadiem timekla personaziem...butiba, tuksu gaisu;D;D;D!!!

Merit  seksa piedāvājumi, no sērijas "liecies guļus, paplet kājas un esi gatava man, ērzelim" toč nav tā labākā pieeja. reizēm smaidiņi darbojas, ja vien cilvēks neta citā galā arī ko vairāk par smaidiņiem spējīgs otrajā vēstulē uzrakstīt.
katrā ziņā tā pirmā vēstule nav tā pati svarīgākā, svarīgākas ir nākamās - ir jāspēj uzturēt sarunu, jo es no savas puses varu izstiepties da sarauties, tak pati jautāt un pati atbildēt ilgi nespēju :)

canary  Nekam rakstītajam neticu, satiekos un apskatos derēs vai nē. Sarakste var būt sakarīga, bet nevar zināt kas ir rakstītājs.

Vucis  Nav nozīmes cik īsa vai gara ir vēstule. Neeksistē nekādi pirmo vēstuļu šabloni vai standarti. Svarīgi, lai ziņa būtu personiska un unikāla.

Vucis  Respektīvi, pirmajai vēstulei jābūt tādai, lai pat nebūtu iespējas neatbildēt!

Spoguliitis  Piekriitu Neko (2015-07-25 13:05) un fargo (2015-07-25 18:18) viedokljiem.

zako123  var jau rakstit gudri kadai jabut pirmajai vestulei,bet dzive parasti pirmas vestules ir banalas un neaprobezojas vairak ka ar CAU,KA IET vismaz vairakums man rakstosas sievietes ir sakusas ar sadu sakumu un vislielaka pilotaza no sieviesu puses ka uz jautajumu atbild ar pliku JAA jeb Nee

Nasty_Boy  Manuprāt, ir visai bezjēdzīgi sacerēt garus romānus vai dzeju 1. uzrunai svešam cilvēkam. Būtu gana jauki pieklājīgi sasveicināties un apjautāties vai cilvēks vispār vēlas iepazīties, apmainīties ar foto un, ja rodas abpusēja interese, tad jau arī runāt tālāk par iespējamo tikšanos klātienē, uzzināt kaut ko par uzskatiem un interesēm utt.

Lianna  Sekojot Vucis padomam, pirmās vēstules saturs varētu būt šāds:
1) ja ir foto- kāpēc nočiepi manas vecāsmātes kāzu bildes pusi? Kur grūdi vecotēvu?
2) ja bez bildes - atdod manu plaušu rentgena uzņēmumu, ārsts netic, ka tas plankums vidū tagad jau ir izzudis...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu