Kāpēc domās pazib mirkļi par pagātni?

Attiecības sen izirušas. Viss cauri. Salikti visi punktiņi uz i. Bet kas notiek? Apstākļi, lietas vai kāda dziesma Tev pēkšņi izceļ kādu mirkli no pagātnes, kas liek saskumt. Kāpēc? Un cik ilgi tas vajās?

planerdelta  Ja saskumsti, tad neesi veel izbeigusi attieciibas, kaut domaa, ka "punktinji salikti", jebshu Tava tagadeejaa dziive ir slikta. Atminjas nav pieredze, pieredze, kuru izmanotajam sev par labu tagadnee un naakotnee, ne klausoties kaadu tur lirisku dziesminju apraudaamies.

Normaali, ja atceries sava beerna beerniibu, forshus mirkljus, draugus, studiju gadus, kaadus briizjus ar vecaakiem kopaa, bet atminjaas grimshana par bijusho partneri ir baigi neveseliiga un cilveeks nevar buut laimiigs tagadnee.

edding  Tas nozīmē, ka viņš Tevi vairs negrib, bet Tu viņu vēl neesi pārstājusi mīlēt. Daži kādu mīl visu mūžu, kaut precas 6 reizes. Tur neko nevar darīt. Tā tas ir un cauri.

runcitis15  Visu laiku tiks atcerēta pagātne!Galvenais atcerēties skaistākos brīžus kas bijuši ,un neturēt naidu uz aigājušo cilvēku!Tāda dzīve!Viss mainās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu