kopts virietis

Kadam ir jabut virietim.lai to varetu klasificet ka koptu?Nu par sievieti skaidrs. jabut nagiem lakotiem. krasotam lupam .frizurai utt.bet kam jabut ir virietim .lai teiktu tas ir kopts virietis?

Araabs  Rādās ka pasažierēm nav sajēgas,kas ir sakopts vīrietis.Nevis pats sakopies kā mācējis un varējis,bet sakopts.Par zilajiem šoreiz nerunāsim:))

guni32  Mazliet jūs, pilsētas cacas, pārspīlējat. Nevajag vīrieti pataisīt par sievieti. Ko tad darīt tādiem mehāniķim,kuram grūti atmazgāt rokas? Vai ko darīt lauku vecim,kurš visu dienu sēdējis traktorā vai racis zemi? Ciest nevari švītus ar baltām zeķēm.Dodiet man veci,kas pēc siena pļaušanas ielecis ezerā un izmazgājis zobus, man pietiks. Un, ka tik tā brūnā svītra jums pašām negadās....

Nausikaja  Galvenais - lai nesmird! Detaļas - tīra apakšveļa, vēlams arī virsu drēbes, maina zeķes, nav melns aiz nagiem un zobi spīž. Mati varētu būt bez blaugznām. Degunu šņauc ne slaidā lokā pret asfaltu, bet nēzdogā ( kauč papīra). Tā ir fiziskā puse. Gauži labi, ja vīrišķis kopts arī emocionāli un garīgi. Tādi - reti briljanti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu