Lai būtu mazāk aplauzienu.

Lai būtu mazāk aplauzienu, varbūt, vīrietim vajag mēģināt uzrunāt tikai tās sievietes, kuras ilgākā laika posmā izrāda viņam netiešas nepārprotamas simpātijas? Kas neizrāda, tur arī nekas nebūs, jo viņš viņām nepatīk?

neko  Nu... ir sievietes kam tu interesē/patīc un ir tādas kam ne. Visu dzīvi interesējušas tikai tās kam interesēju es. Kas tās vispār par muļķīgām idejām skraidīt pakaļ tām, kam tu neinteresē.

Reizēm izklaides nolūkos jau var, bet tādi "iekarojamie objekti" nekad nebūs nekas vairāk par īslaicīgu izklaidi. Nomedītam zaķim novelk ādu un liek uz pannas un "lieto pie aliņa", nevis stiepj mājas un sāk aprūpēt:)

jozolsen  Aplauziens jau ir tikai tiem ,kuri nepamatoti sacerās..Pieraksti šo dzīves patiesību.

annija005  VIŅŠ jau runā par..... tām... pirmajām, kuras ilgākā laika posmā izrāda viņam netiešas nepārprotamas simpātijas.

Neciešu pasīvus večus!!!
UN pareizi dara ka tevi visas atšuj!

deniza50  Šādi aplauzieni ir visu dzīvi,nav iespējams izplānot dzivi,no punkta A līdz punktam B,ja jau šeit atrodamies,tas vien liecina par kļūdām,nepiepildītām sapņiem.Kamdēļ iedomājamies,kad tagad būs bez kļūdām,bez vilšanos.Neskatoties uz dzīves pieredzi,tiekoties ar kungu ,kas ir tīkams,mulstu un ir jāpiedomā,katrs pateiktais vārds un žests,līdz ar to nespēju pirmajā tikšanās reizē,būt pati ES un seko aplauziens,kaut gan varbūt iespējams būtu citādāk,bet visas pasakas sākas Reiz bija

puffff  Kaut,,kur dzirdeju teicienu,,,vinjsh mani labi aplidoja,,,,
Ja nopietni pasham njirgas nak,,,par tik leti trulu saikni,,,bet okey,,,,tad jau tu slikti aplido,,,ka juties nestabils,,,ka sieviete,,,var arii atteikt,,,
P.S,,,, jebkura sieviete ir kaa atsledzinja,,,vajag macet vinju atslegt,,,un viss notiek,,,dzivee viss ir vnk,,,

av2  hmm, sava doma tur jau ir, tikai....es formuleetu mazliet svaadaak. Uzrunaa Tu taas, kuras Tev sskkiet simpaatiskas, un tad no visaam kaada NOTEIKTI atbildees ar to passu, un buus viss ok.
Taa, ka vissam patiksi nebuus nekad. Neesi jau dolaars.
Konkreets viirietis tiessaam pa iistam patiik....nu tik tiessam lloti, llloti retai sievietei. Ja runa iet par patiesaam juutaam.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu