Krāpšana starptautiskajos iepazīšanās portālos

Ja kādai vai kādam ir pieredze , padalieties lūdzu. Kādas metodes šie krāpnieki izmanto?

Sibor  Jā,kamēr būs aitas tikmēr būs cirpēji !

sandra111  nesaprotu,,,man nekas tads negadas.
normali cilveki-pasi atlido uz lv, tiekamies lv.esmu lidojusi ari ciemos-neviens nav lietussargu atnemis,,,
vel jo vairak -man ir dels,ta ka ari vina intereses tiek nemtas vera.
damas,saku velreiz-nebaidieties.
ak, ja tie generali ari ir rakstijusi, bet to tacu uzreiz jut-kas un ka,,,,

Lemonna  Kur problēma? Nopērc jaunu priekšapmaksas karti un iedod nr. Pēc tam vari izmest! Bet būsi pieķērusi noziedzīgā nodarījuma brīdī!

bai_bai  shema vienkarsha. vinsh it ka lidos uz Aziju sezhot majas uz divana. un tad tev pazinos, ka Azija apzagts, jo tikai Azija ta var gadities un ta ka bus jau puscelja pie tevis, lai savienotos laime un saticiba, tad vinjam biku pietrukst , lai tiktu lidz Rigai. nu tad ari zvanis tev un to pazinjos. raudadams. un tu tachu gribesi , lai tads miloshs puisis tiek pie tevis. nu un tad tu sutisi vinjam naudinju. arzemju iepazishanas portali mudzh no tadiem scammeriem . galvenais nekad nezaude realitates sajutu. ja bus janak istajam, tas notiks. pats uzrakstis, pats atbrauks. turi acis valja. un visas bildes var iemest interneta scammeru mekletaja. nebrinies, ka tas izmetis vienu bildi ar dazhadiem vardiem. esi agjents Dzeims Bonds un viss bus ok.

Deisa  Eh, ka nav attapības pret šitādiem. Prasa tel. nr.? A pasūdzēties, ka naudiņas nav telefonam, kur nu vēl abonēšanai? Lai atsūta naudiņu I-phonam, ja tik stipri mīl, slabo? No sērijas - atsūtīsi- iedošu. "Un vispār, man tik neērti atzīties, ka esmu tādā situācijā...":D

slieks  Tieši ar krāpniekiem nav nācies saskarties, bet ar minhauzeniem gan. Domāju, ka tie ir vīrieši, kas nonākuši naudas grūtībās un dzīvo iedomu pasaulē, kādu īstenībā sev nevar atļauties. Vēstulēs - tad nu gan romānus saraksta. Bija arī viens īsts romānu rakstītājs, kuru laikam nepublicē. Atsūtīja savu sacerējumu man izlasīt. Un pat patika. Viens ir skaidrs - viņi simts veidos zīmēs ainiņas, kā varētu satikties, bet īstenībā nekad dzīvajā savu ģīmi neparādīs.

Geisha  Vispirms aizsargā savus datus un tad jau vari muļķi palaist.

Rashela  Vienkarši nevajag par sevi pārāk daudz stāstīt un baigās bildes sūtīt. Kur nu vēl dokumentu kopijas. Tas nav nepieciešams avio biļešu iegādei. Ja tiešām ir abpusēja vēlme tikties - izmantojiet Skype, Viber, WhatsApp piedāvātās komunikācijas iespējas. Un labāk lai pirmais tas ārzemnieks uz LV atbrauc. Un paliek viesnīcā. Ja ir patiesas simpātijas - šāds variants būs pilnībā pieņemams...

Rashela  Ziema...Pēc Tava stāsta gan man neizskatās, ka tur ir baigā krāpšana plānota... Drīzāk pēc šizofrēnijas vai bi-polārā izklausās... Amerikā tādu eksemplāru netrūkst. Un te lielākais risks ir tas, ka viņš pēc tam varētu Tevi vajāt/ stalkerēt... Un tas galīgi nav patīkami.

Freja4  Piemānīt nevienu nevar, ja pats neļaujas! Rozā brilles un sapņi nestabiliem cilvēkiem.

velies  Ja kāds vai kāda vēlas ar Tevi iepazīties kā ar personību, tad to arī darīs un nekas nebūs šķērslis, pats savas problēmas risinās, kā varēs un nekad pirmajā iepazīšanās fazē nejautās Tev pēc finansiālās palīdzības. Ja tomēr tas notiek un jautā pēc finansialās palīdzības, nav svarīgi vai tas ārzemju iepazīšanās portāls vai latvju bāleliņš vai zeltracīte, esiet modri, spicējiet ausis un mēģiniet izvairīties no šādiem afēristiem, jo viņus interesē tikai Jūsu naudas maciņš un nekas vairāk! Ja vēlies palīdzēt vai aizdot naudu, tad tikai tik daudz, cik pašiem nebūs žēl zaudēt. Aizdod piečuku un pasaki, ka nav vairāk.....ietaupīsi laiku nākotnē, kam lietderīgākam, jo netērēsi laiku lolojot cerības par nākotni ar krāpnieku kopā.
Personigi mani lielākie zaudējumi ir bijuši uzticoties labi pazīstamiem cilvēkiem, no sērijas: "Gribi zaudēt draugu, aizdod viņam naudu"!
Saistībā ar ārzemniekiem gluži tāpat....vienkāršas apstrādāšanas shēmas apelējot pie Jūsu vājībām un sirdsapziņas. Mans pēdējais atgadījums, kad itkā meitene no ārzemēm brauc ciemos uz latviju ar dāvānām utt.......īsi pirms izlidojuma, sākās presēšana ar zvaniem, sms un epastiem no "itkā" lidostas drošības dienesta, ka Jūsu paziņa brauc pie Jums ciemos, bet diemžēl mēs viņu nevaram palaist, jo kaut kādi noteikumi paredz, ka nepieciešama drošības nauda 2000–3000 eur. Ja Jūs fiksi parskaitat uz tadu un tadu kontu, mēs viņu palaižam un tiklīdz viņa būs lv, varēs Jums atgriezt šo naudu noņemot no konta. Šādos brīžos daudzi ir afekta stāvoklī un pavedās uz to pārskaitot naudu. Tas tāpat, kā vienu laiku bija modē zvanīt radiniekiem un informēt par kādu negadījumu ar tuvinieku,.... avāriju, policiju vai ko citu izmānot finanses.
Tāka nu esiet modri.......nejauciet kopā draudzību ar biznesu........draudzība ir draudzība un finanses ir finanses..........divas dažādas matērijas!

velies  Ar telefona nr. tiešām problēmu neredzu......priekšapmaksas karte vai skype.....no problem, ja protams esi noturīga psiholoģiskā plānā un Tevi nevar ietekmēt neparedzamos gadījumos, kuros citi ir afekta stāvoklī un bieži sastrādā muļķības par kurām vēlāk paši nožēlo un nesaprot, kā kaut ko tādu varēja izdarīt!
Arī tam ir nepieciešama pieredzes bagāža, jo ikvienam ir savas vājās vietas pie kurām var apelēt. Un kāreiz bieži mazpieredzējušie ir bravūrīgi un citus uzskata par muļķiem vai aitām, kamēr paši neuzķerās uz šī āķa, jo dzīve ir pārsteigumiem pilna.............. tāpēc, ja nav pietiekama pieredze, labāk vispār izvairīties no šādām situācijām un neizaicināt likteni!

Pillerina  Kas ir āķis situācijā, kad karavīrs no misijas dienvidos sūtīs paciņu uz mājām? Tagad esot tāds sižets sarakstēs facebookā. Kādam ir pieredze un kā viņš ir nelaimīgos karavīrus atšuvis? 2016-06-20

engeliteS  Man ir bijusi pieredze ar auto pārdošanu, kad ārzemnieks atsūta čeku kā samaksu par auto, bet čeks izrādījās viltots. Nu, protams, ne auto , ne naudu viņs nedabūja. 2016-06-20

coldlands  Lasu un domaju, vai tiesam cilveki ir tadi idini?! 2016-06-20

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu