Vai zinātniskā fantastika?

Ja,kas neizdodas mīlas attiecībās tā tiek vainota sieviete. Sievietes vainai tiek veltīti tūkstošiem rakstu medijos un 101 padoms kā sevi mainīt,lai būtu kopā ar vīrieti un viņam iepatiktos vēl labāk.
Bet,piemēram,vīriešiem veltītās auditorijas žurnālos ne ar pušplēstu vārdiņu nav pieminēts kā vīrietim sevi mainīt,lai viņam izdotos mīlas attiecības ar sievieti.
Nekur arī nav pamācības vīriešiem kā uzšūt sievietei skaistu kleitu,ja viņa ir uzcepusi super garšīgus pīrādziņus,piekrītot neapmeklēt kafejnīcu naudas taupīšanas nolūkos,piemēram.
Nedomāju,ka tikai sievietei ir vajadzīgas dzīvē mīlošas attiecības ar vīrieti,lai justos labi. Vīriešiem pat vairāk ir vajadzīgas mīlošas attiecības un bērni.

furnitura  Tāpēc, ka vīriešiem attiecības nav vajadzīgas. Vēljovairāk ģimene un bērni. Visi tie nabadziņi, kas pie tā tikuši ir iekrituši sieviešu lamatās. Tādēļ arī sievietēm tas jāprot.
A vīrietis vienkārši dzīvo... kāds esu tāds esu, parādu pupus, parausti pinci... Rie, kas bērnībā sisti, domā vēl par karjeru,lai atriebtos, pārējie tikai par alu.
A sievietēm tādēļ viss intelektuālais darbs paliek to muļķi ap pirkstu aptīt.

Vaukskis  Tā nu gan nav, ka neizdošanos mīlas frontē noraksta tikai uz sievietēm. Šajā portālā un citur lasot ir radies iespaids, ka tieši vīrieši ir pārsvarā tie, kuri attiecību izjukšanas gadījumā ir tie sliktie (ja ir vēl dzīvi), viņi ir tādi un šitādi, toties sievietes gan allaž līmenī, lai viņām 25 vai 75 gadi. Te varētu nošķirt maksas un bezmaksas plašsaziņas līdzekļus. Ja vīriešus vairāk vaino interneta blogos, portālos un/vai vortālos, tad tas ir ļaudīm bez papildus maksas pieejams saturs un par to tā nekurn kā tad, ja par sev adresētiem pārmetumiem vīriešiem būtu jālasa viņiem veltītajos žurnālos, par kuriem tiek speciāli maksāts, lai varētu kādu kopiju iegūt īpašumā, bet attiecībā uz sievietēm ir pierādījies, ka, lai arī par viņām un priekš viņām raksta, ka jāmainās augšup un vairāk, sievietes joprojām ir gatavas pirkt to maksas saturu un tas ļoti sen ir radījis precedentu, ka var turpināt tāamlīdzīgā garā tālāk, jo kādēļ gan lai kaut ko mainītu mediju saturā, ja var stabili nopelnīt ar lielāku sieviešu paškritiskumu un lasītkāri (piedevām lasot teju jebko, sākot no akciju avīzēm un flaijeriem) ?! Piekrītu tiem, kuri raksta, ka vīrieši vienkārši nepirktu izdevumus, kuros viņus allaž vainotu par kautko nu gluži kā baznīcā, uz kurieni viņi pārsvarā neiet, jo nespēj katru reizi zemoties Dieva priekša un sūdzēt savus grēkus, pa ja nekā īpaša nav ko izsūdzēt, toties sievietes gan ir salīdzinoši čadīgas ticīgās. Tātad sanāk, ka mediju saturs tiek ražots pēc pieprasījuma, sievietes joprojām pērk to, tā ir realitāte, nevis zinātniskā fantastika. Ja sievietes masveidā mainīsies tiktāl, ka viņām interesēs tikai, kurš konkrēti gultnis vajadzīgs viņas mašīnai remontam, kurā taras punktā nodot tukšās pudeles pēc darba un kuras hokeja komandas spēlētājam ir kādas izredzes palīdzēt uzvarēt spēlē, nu un pa vidu kā kautkur dabūt darbu un sagādāt bērnu, tad mediji noteikti sāktu rakstīt padomus par šīm tēmām.
Vīriešiem ir vajadzīg

gunda10  Vīriešiem patīk vieglprātīgas it kā no amerikāņu filmām par 50 gadiem , var jau tādas notēlot , frizūra , grims , puķaina kleita , kokteilis , nekādu problēmu . Ir kam patīk biezās nu tas gan grūtāk .

Zudis  Attiecībās neko tēlot nevajag. Paies gads, divi trīs un atkodīs patiesību tā pat.
Un ir arī pamācības vīriešiem ko darīt attiecībās. Takā nav tiesa ka nav.
Vienīgi vīrietim nav jāšuj kleita. Katram ir sava loma ģimenē. Tā tam būtu vismaz jābūt un tamdēļ arī sievietes un vīrieši ir stipri atšķirīgi pēc domāšanas un uzbūves.
Katram jāpilda sava loma šai ģimenē un vienam jārūpējas par mājīgu omulību, par uguni pavardā. Otram par to, lai gan būtu uz pavarda ko likt, gan lai būtu ar ko kurināt. Gan pārnestā, gan tiešā nozīmē. Ja kaut viena uguns dzisīs, tad nākotnes nebūs. Bet rūpēm jābūt ir komandā kur katram ir jāizdara sava pienākuma daļa. Prasīt no otra lai dara tiešu to pašu nedrīkst, jo tad ja abi tagad rušinās ogles tik lai labāk degtu, un nebūs kas pienes jaunu malku, tad nekas nesanāks. Nav nekāda vienlīdzība. katram ir savs amats un savi pienākumi.

chaachaa  atceries vienu lietu - attiecībās, ģimenes dzīvē, uzsvars ne velti tiek likts uz sievieti, jo sieviete ir vīrieša ķermeņa labākā daļa, kas veido un vada viņu. gudra sieviete nekad nerakstītu šitādu rakstu, bet palasītu attiecīgu literatūru, un ne jau cosmopolitian un citur aizokeānijas sviestus. izlasi kādu grāmatu par attiecībām, laulību, sapratīsi, kur robežojas tas, par ko raudi un tas, kā sievietes, gudras, rada no šķietami nekāda vīrieša īstu karavadoni!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu