Kādu vīrieti izvēlētos?

Sievietes, ja jums būtu jāizvēlas starp spēcīgu fiziskā darba strādnieku (teiksim, celtnieku) un kuslu inteliģentu (teiksim, skolotāju), kādu vīrieti un kāpēc jūs izvēlētos?

jozolsen  Pats pamatprincips nepareizi..Sieviete ļaujas vai neļaujas. Virīeši izvēlas, kurai uzmākties..Seksā izvēle liela sievietēm līdz 35 un tad piedāvājums strauji krītas..
Prihvatizējamā vīrieša dēļ ,sievietei krietni jāpacīnās ar konkurentēm un jaunākām..

Vucis  Izdarot izvēli, vērts ņemt vērā konkrētas personālijas, šo profesiju pārstāves. Ja konkrētāk, tad seska guru, kurš jau paspējis atzīmēties ar kārtējām netveramajām atziņām par sievietēm līdz 35, ir celtnieks. Kuslais inteliģents, veģetārietis, zirgastu un mazo dupšu cienītājs pašlaik ir bez vārda tiesībām.

Nu, tad kurš labāks?

limonija  (2015-08-17 09:11) viedoklis - galīgi garām! Piedāvājums nekrītas - ar laiku vnk krītas iespējamo kandidātu kvalitāte...Diemžēl.
P.S. Man patika variants - inteliģents celtnieks:)

Deisa  Celtnieki ir dažādi - zinu arī kādu inteliģentu, ar ko ne reizi vien uz teātri esmu gājusi, vēl ar kādu ļoti atraktīvu aizbraucām uz balli un izdancojāmies. Super! Diemžēl ar skolotājiem tā pašvaki, tās lielākoties sievietes, nevienu kuslu skolotāju personīgi nepazīstu, bet ūdeni liet netaisos. Ja šāda izvēlē kādā dīvainā apokaliptiskā veidā pienāktu, tad noteikti ņemtu abus - celtnieks, lai māju uzceļ, bet skolotājs lai, apkopojot savas zināšanas, saplāno tālākās rīcības.

Geisha  To kura dēļ taureņi vēderā kņud.

Neesmu_Alise  Ārkārtīgi neveselīgs piedāvājums. Pēc 40 visiem celtniekiem ir sačakarētas muguras. Savukārt skolotāji -vīrieši sieviešu kolektīvos novesti pirmsinfarka stāvoklī.
Bet jebkurā gadījumā, neatkarīgi no profesijas nosaukuma - es izvēlos smadzenes. :)))

Lucy  šiten tāds jautājums var būt tikai ar sēdoša soņa augumu un zīmulīti biksēs!:))
Kādu vīrieti,gudru,lai darbojās abas galviņas!

BritjaLila  Protams, ka fiziskā darba darītāju. Ja vīrietis nestrādā fizisku darbu, viņš var sākt strādāt muļķības ;D

Buchux  Ja sākumā man likās, ka nauda nav svarīga, tad tagad domāju ka ir gan. Jo savādāk vīrietis ir ņuņņa nepārliecināts un kompleksains, čīkst, ka tām vecenēm tik naudu vajag. Un ja tas skolotājs grabina tos centus.....nē negribu. Ne jau man to vīrieša naudu vajag, bet ir patīkami, ka vīrietis nežēlojas, nekomplekso, ir pārliecināts, labi ģērbjas, smaržo un ir arī dāsns. Jā gribiet sauciet mani kā gribat, bet man tos eirocentuskaitītājus negribas, pat ja viņam sešpaka vai doktora grāds. Mani šarmanta inteliģence un dāsna bezrūpība vilina.

Lianna  Laikam situācija domāta, ka pasaulē tikai šie 3 palikuši...pēc lidmašīnas avārijas uz vientuļas salas! Vienalga, es ņemtu skolotāju; musīšus var uztrenēt, bet prātiņa ja nav, tad nav!:DDD

bru_nette  to, kurš labāk kniebjas :)

raina1970  Spēcīgs strādnieks nebūt vēl nenozīmē robustu un aprobežotu cilvēku.. Kusls inteliģents-- nu tak sebe, ar inteliģenci vien arī ir par maz.. Izvēlētos - pirmo.

sakuri  nez vai fiziska darba darītāji ir vareni un spēcīgi..ir redzēti maziņi ,kuri skrien kā skurdiņas ..pelēki ,nopīpējušies un nepamanāmi un piedevām vēl pārguruši un rupji...no skolotājiem nevienu kuslu nezinu ..visi zināmie ir gari un plecīgi...man patīk (ja varētu pēc profesijas izvēlēties :) ) ķirurgi,policisti un mākslinieki :)

p_p  statistikai: izvēlos inteliģentu

dogville  Sporta skolotaaju:D

Neutrogena  Šī izvēle ir nepilnīga, turklāt, - kur rakstīts, ka kluss skolotājs nevarētu būt ar zelta rokām un labi veidotu augumu un prasmīga mīlnieka spējām? Nav arī teikts, ka visiem celtniekiem būtu jābūt stulbiem, bet ar atlētiskiem ķermeņiem.

ewitta  Izvēlētos pirmo, protams, no abām izvēlēm.

ne_meklejumos  No diviem piedāvātajiem, nevienu. Kā lai zinu, kas bez darba šiem vēl interesē. Ja būtu piespiedu kārtā tas jāizdara,spēcīgu fiziskā darba strādnieku, nav pieņemams kusls vīrietis.
Pret skolotājiem iebildumu nav, arī viņi mēdz būt fiziski stipri.

lietuviete1  Celtnieka skolotāju, vēlams profesoru. :-)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu