Virtuaalais burzinjshs

Jautaajums vecmeebeleem. Jums neskiet, ka gadiem ejot, nepaartraukti tuseejoties OhO-PA zaudeejat sharmu (vismaz shajaas lokaalajaas aprindaas, noteikti)..?! :))))
Tas viss, par ko mees te bazareejam....nez..normaali sabiedriibaa ta tak nenotiek, t.I. - pa tiesho kaa blieziens ar aamuru pa pieri!!! :))
Itka jau nav ne vainas,,interesanti...tikai, kaa jums skiet, ka tas preteejaa dzimuma aciis vareetu izskatiities (par to jau neaizdomaajas, nemaz..)! :D :D

baikeris  Nu, man nekāda šarma nav, uz randiņu ar mani neviena nenāk. Ko tad vēl es varu zaudēt? Sen viss ir zaudēts un pazaudēts. Varbūt, nākamajā dzīvē veiksies labāk

VECA_PIEPE  ...ko juus man to koshanu censhaties pieshuut????????! (c)

Tuvbraaliibas ta laikam kopaa ar teemas autoru ir kodushi,...ta tik taalu pashi ir bijushi paarkodushies, ka SHAaRMU..?? (c) taa arii ir pazaudeejushi,...nu tikai vairs kaa veco kuulu sapiipeejot,...uzbur fantaazijaas visaadas familiaaras aininjas, it kaa vienaa gultaa guleejushi un ar vienu dekji buutu segushies!:D

VECA_PIEPE  Ko tad vēl es varu zaudēt? Sen viss ir zaudēts un pazaudēts. Varbūt, nākamajā dzīvē veiksies labāk (c)

Nu, ja...kaa nemirstiigais Kashcjeis- nomaini tik jaunu niku un ceri uz labaaku naakamo virtuaalo dziivi! :D

sandra111  sabiedriba ka sabiedriba-atnaku , uzsitu klacinu, atbildu uz vestulem un spurdzu talak,,,
nedomaju ka zaudeju sarmu-ne seit, ne ari tur ara,,,
velu visiem laimi!

limonija  Reizēm te ir interesanti...Ja garlaicīgi - eju ārā. Romantiski iepazīties te nav izdevies - bet par to bija jāpārliecinās - ka mans šarms strādā citādos apstākļos - ne šeit:) Nekas īpaši nav zaudēts, drīzāk daži ieguvumi;)

jadore  Ir te citādāk kā dzīvē, neapšaubāmi. Remdeno te nav :), var labi saprast kas ir kas, bet jāņem vērā, ka daļa no komentētājiem dzīvē nekad netļautos to, ko atļaujas virtuāli... Par šarmu citi iegūst , citi zaudē, bet atkal, tas ir tikai virtuālais un var būt stipri tālu no reālā...

Bellatrixa  Šķiet, zaudējumu nav, arī tikai ieguvumi. Identitātes dubultošanās par spīti pāris jauniem nikiem arī nav. Kāda biju, tāda esmu, tik īpaši komentēt te negribas vairs.
Kas attiecas uz Tevi pašu, ja jau zelējam autora kauliņus, Tu vismaz domā un neesi biezādains, tā kā viss zaudēts nav ;)

adamsone  Kam man šarms, ja vienīgais ieguvums no tā var būt vēstule pastkastē ar tekstu: "seksu gribi"? Virtuālais šarms man ir pie *****.

bruce  nē, man tā nešķiet.
Mans šarms ar gadiem tikai vairojas.

Deisa  Ne, man šarma pietiek visiem jaunpienācējiem, kuru ir krietni vairāk par vecmēbelēm. :D

kokto  noteikti preteejaa dzimumaa tu esi tik miilsh un pashsaprotams kaa oho un noteikti nekas seksuaals vairaaks chomisks . :)))

Lucy  (c)Virtuaalais burzinjshs
Esmu te darba dienās,neesmu sastopama ne vakaros,ne brīvdienās,ne svētkos,īpaši vasarā lai es te kvernētu un lasītu ko azabočenji te vaimanā,nu nē,tik nu es atkarīga neesmu gan,lai savu brīvo laiku te pavadītu beztemās,beztolkā!!
Tessa (2015-08-22 22:31) viedoklis ir pilnīga taisnība,pats tu sevi esi te izreklamējis,ka alkašu,pat reiz stastiji,ka dzerumā izcirti savu draudzenes māsu vai draudzenes draudzeni,īsti jau neatminos.Atradis jau ar ko lielīties!
Labāk ap šo laiku MrJones 2015-08-22 21:51...būtu pie jūras laiski gozējies,spelējis bumbu,vai vnk spaidījis tur kādu zaķi:))

klava4  Es Te ne par vienu neko nezinu..neinteresē..neiedziļinos...vienkārši šo vietu uztveru par izklaidi..utt..mani nesatrauc,kas te kaut ko muldās..tas taču nav nopietni...ha..ha..Mēbeles to saprot...Jaunkareivji,nē..ha.ha.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu