Skats no malas.....

Vecāks vīrs,jaunāka sieviete. Vecis cenšas dažādos veidos,tik kundzei,cik zinu,ir vajadzīgs,lai no rīta uztaisīta kafiju,brokastis,aizvestu uz darbu. Tālāk sākas cita pasaule.Darbs.No kura negribas mājās iet....... Ne dēļ tā,ka būtu kāds mīļākais,vai kā. Vienkārši negribās. Cenšos ieskaidrot,ka nav vērts,nekas nemainīsies. Jūsu domas?

Geisha  Tev ir tā jaunā sieva? Un tāpēc vazājies pa pasauli? Vai ta jaunā sieviņa tajos retajos brīžos kad atved piķi nevāra rīta kafiju? Bet vispār ir tāda teorija, ka tās jaunās prec tos vecos, bet nobriedušās sievietes meklē jaunākus vīrus.

lapsene  Viena galva,viena bēda,bet kad divas ,tad daudz bēdu.

eksim_braalis  Kārto nu labk pats savu dzīvi, viņi paši tiks ar savējo galā. Šitādi palīdzētāji ar savu "skatu no malas" var ātri vien var vislabākās (citu) attiecības izjaukt.
Vai Tev tā sieviete pati stāstīja, ka viņai negribas vakarā uz mājām? Varbūt pats esi noskatījis to sievieCi un gribi nocelt savam čomam, a?

labsa  nebāzt degunu citu darīšanās.... tā ir viņu dzīve un viņu attiecības,,,,
labāk stutē savējās....

sandra111  kadel jums kas butu vinam jaskaidro?!?!?
vai sis virietis jums to ir prasijis ?
koncentrejaties uz savu dzivi un nemaisaties citu cilveku dzive ar nevajadzigiem padomiem!
blin,,,,nokaitinajat mani.

dogville  Nu,ja tas"vecis"ir TUR bijis,taa jau ir diagnoze.
Vienaa teikumaa-ljubofj proshla,zavjalji pomidory...

atspole19  Man atrakstīja kungs ( 58) un uzaicināja satikties. Jau runājot pirmo reizi pa telefonu , sapratu, ka vecis. Tā arī bija. Kad ieraudzīju, biju šokā. Padomāju, vai es ar tādu būtu gatava parādīties savu draugu pulkā. sapratu, ka noteikti nē. Pēc dažām dienām atkal viens(57) uzradās. Atkal tas pats variants. Bet iedomība un stāsti, kas reiz bijis, kādos amatos, kas piederējis, utt., tikai nezin kāpēc viss palicis tai sliktajai sievai. :))) Nesaprotu tās jaunās sievietes, kuras nepadomā, kas būs pēc 10 gadiem un vēlāk.

Closing_Time  Ja man no rītiem būtu jātaisa kafija un brokastis, es tādu būtu nospārdījis kājām un aizmirstu par viņas esamību.

TATIJA  Tas ir mīlestības izsīkums...tur nekas nav saglābjams.Skarbi,bet patiesi.

jadore  ´´a te izkusa...... rodas jautājums,kāpēc.....´´(c)

to sauc par mīlestību... Toreiz viņš bija bezbailīgs, bet tagad emocionāli atkarīgs no jaunākas sievietes, kurai viņš nepatīk :(.

swim  Loģiski ka viņai riebjas tas vecais vecis, kurš vairs ne isējs ne karognesējs. Tā ir un būs visās ģimenēs ar nepareizu gadu starpību.
Izņēmumi ir tikai tad, kad apprecas vēl jauni, kopā noveco, pamazām pie vecā pierod. Ja tā pēkšņi, tad ko brīnās. Tikai miljonāri spēj kaut cik uzturēt dzirksti, ar dāvanām, izklaidēm, ceļojumiem, bet ko var parastais Latvijas večuks, neko, plus vēl iedomīgums, domā ka vēl baigais ērglis.
Ja nav viņam /da i viņai arī/, nebūs. Lai tik dzīvo un mokās atlikušo mūžu, viens degdams mīlas liesmās, otra ar šausmām domājot par vakaru.

slieks  No malas grūti runāt par pāra nesaderību. Ja ir kopā un jau ilgi, tātad k-kas tur tomēr ir. Gan jau kādā citiem nezināmā veidā stipri līdzīgi. Es nu gan neņemtos uz sevi to krustu citu attiecības regulēt...(ja gadījums nav galīgi ekstrēms).

psychobitch  cik ilgi skatīsies no malas, ņem ciet un ved pie sevis...

Neesmu_Alise  Cipars pasē nav diagnoze. Atšķirības ir lielas. Viens - rūpējās par savu ķermeni, galvā miskasti netur, izskats jauneklīgs un domāšana arī. Cits ar to pašu gadskaitli - sačākstējis, lēna motorika, veca ķermeņa smarža, demences.......Tas pats sievietēm.
Par konkrēto gadījumu - garantiju nav nekam un jāpriecājas par tiem retajiem, kas atbalsta, mīl, gaida viens otru un kam ielāpi nav vajadzīgi.

Deisa  Skats Tev, autor, ir no malas. Tieši tā - no malas. Tev nav tās laimīgās acis, viņam ir. Tad kāpēc to nīcināt? Nu beigsies tas kādreiz. Nu beigsies. Un... Vai tāpēc cilvēkam kaut uz brīdi atteikties justies laimīgam? Varbūt iespēja vienkārši būt blakus tai sievietei sagādā vņam vairāk prieku kā saņēmis visa mūža laikā. Nu lai tak pirms vecuma un veselības kaitēm papriecājas onkulis!!!

kokto  hmm nu vinja ir eerti iekaartojusies vinja dabuun to ko vinjai vaig :))) no riita kafiju un bezmaksas transportu :) Vinja ir tik tieshaam tik veeta lai vinsh taa sevi pazemotu ? Ko vinja vinjam dod pretiim ? Paldiesu labu vaardu komunikaaciju fizisku kontaktu gariigu mieru ko ?

preilene  Vienkārši viņai tas vīrs nepatīk. Un viss. Ko gan lai viņa dara mājās ar vecu vīru? Protams, labāk pa darbu dzīvot, internetā paložņāt, kafiju ar kolēģīšiem padzert un papļāpāt.
Bet varbūt tam vīram arī šāda dzīve ir laba. Gribēja taču jaunu sievieti blakus un apzinājās, ka intereses būs atšķirīgas. Tātad – varbūt viņam pietiek tikai ar to, ka šo sievieti var saukt par „savu”?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu