Sekss par naudu - kekss par velti

Shodienas, totaala viirieshu deficiita laikos, kaa pashas sievietes te regulaari meedz uzsveert, vai nebuutu laiks pashaam ari mazliet piepuuleeties, kad jau tas viiriesha produkts ir noskatiits, nevis gaidiit un gaidiit kaa princeseem uz zirnja??
Saprotams, par naudu sheit neiet runa burtiskaa noziimee, kaa laika un energijas ieguldiijums lai nonaaktu pie veelamaa rezultaata. Mazliet AKTIIVAAK!! TAK KAUT KAS IR JAADARA!!!!

P.S. Atcereesimies, teemas autors ir tikai jautaajuma uzdeveejs, kuram var nebuut tiesha sakara ar pashu jautaajumu. Taakaa,,veelams fokuseeties uz taa buutiibu, kunstrueet racionaalus virziibas plaanus!!

Geisha  Sestdien bijām izbraukumā uz vienu pasākumu. Mašīnā 4 sievietes un viens vīrietis. Mūsu pašu vietējā ražojuma arābu šeihs. Braucām (ar manu mašīnu) Rīga - Madona - Rīgas jeb apmēram +- 350 km. Meitenes degvielai sametās, bet kungs (strādājošs pensionārs) pat nepajautāja vai vajag piemest degvielai. Tad kurš kuru izmanto? Un tāds kungs nav ne pirmais ne pēdējais. Nākošā izbraucienā šito bagāžu neņemsim, lai turpina gulēt uz dīvāna un sapņot par ziedu feju.

Tessa  nure. Geishas gadiijums. mums visur maca-viirieshi majienus nesaprot, tiem jabliezh piere. nesaprot, tad apvainojas, ka no vinjiem gaidiija, ka sapratiis. a mammas nav iemaciijushas, ka uzvesties un ka riikoties, ij lupinja uzmesta: gaidiijat, ka piemetiishu, a ko tad neteicat?
burlaki, tpfu, ar zoberlacinjiem.

dogville  Tessa,ja vecim jaadod maajiens,ka auto pateeree degvielu,tad ,lai staigaa kaajaam...nelikviids!

gggx13  Vienkārši jāpaiet vienam otram solīti pretī tad arî viss būs, bet ja viens tikai gaidīs brīnumus no otra tad nekas labs tur nevar sanākt.

Piparkuka  Nu attiecībā uz paša jautājuma uzdevēju arī varētu konstruēt attiecīgu plānu vai rīkoties aktīvāk!...:) Domājams, ka būtu vērts.
Taču tā, vispārēji runājot- domāju, ka sievietes ir aktīvas. Arī tai ziņās. Nu kas nav, tātad tai arī ne vajag, neko. tikai runāšana... Kā zinu te 1 sievieti no Ventspils, šķiet, kas tik noraidoši un pilnīgi nekustīgi izsakās par vīriešiem.....
:-O ka tur uzreiz var bēgt prom..:))

Piparkuka  Geisha- nu ja, a ko jūs viņam nepaprasījāt vai nepateicāt- no katra, piem. 10 Eur degvielai un braucam.
....?!

VECA_PIEPE  ...nevis gaidiit un gaidiit kaa princeseem uz zirnja?? (c)

Nu vispaar, es juutos manaami aizskarta, kaa jebkura ohujinja karaliene,...kuru teemas autors par princesi ir nodeeveejis.

Geisha  Piparkūka. Zina viņi visi cik un kas maksā. Muļķi tēlot ir izdevīgi. Par eiriku vecim rokas nebučošu. Pārāk daudz goda.

chaachaa  nav īsti atkarīgs, vai sieviete ir slinka, mazaktīva attiecību pirmsākumos, vai tas ir vīrietis. ja nav īstās uguntiņas, tad neviens neko nedarīs. vīriešiem tikai sekss, sievietēm - jūtas. vīrieši parasti sasniedz seksuālo vēlmi jau pēc.... pāris minūtēm, sekundēm, sievietes jūtisko - daaudz ilgāk. nav ko prasīt no pērtiķa, lai tas risina augstākās matemātikas uzdevumus, tāpat kā, nav jēgas prasīt no sievietes/vīrieša, lai dara ko vairāk, lai lec bez drošības sajūtas bezdibenī.

no_matter  /Eh, "caur puķēm" ir palūgts "neķidāt" autoru, ta nekā... ies pameklēt kur var "paķidāt" :D/

jozolsen  Kādreiz bērnībā lasīja pasakas par prinčiem,tagad jūsmo par Greja 50 krāsām...Tā grāmatu jau tā pati pasaka tikai vecākām..Palasa,pasapņo,pafantezē,pajūsmo un tik gaida,vīlusies realitātē..
Realitāte šodienā kāda ir tāda ir,tikai neprot to pieņemt..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu