Ienaakums

Sievietes suudzas par iistu viirieshu truukumu.Kaadam ikmeenesha ienaakumam jaabuut iistam viirietim?

Lianna  Īsts vīrietis ir radošs un pelna tik daudz, lai justos labi. Tad viņa labsajūta nav atkarīga no sievietes un sievietes untumi, vēlme dominēt vai cita māžošanās nerada viņā tādu sašutuma vētru kā, piemēram, tas ir joz*els*nam:DDD
Gluži otrādi, īstam vīrietim visi tādi sievietes gājieni izraisa smaidu, humoru, vēlmi samīļot un pieņemt(apkampt) sievieti. Īsts vīrietis ciena sevi un nepazemo apkārtējos ar saviem pārmetumiem, kritiku, viņš pārvalda savu seksualitāti nevis taisa no tās problēmu:DDD

sakuri  ..nezinu cik jābūt..pat neinteresē..tomēr ,ja vīrietis visu laiku burkšķ par dzīves dārdzību,par patērēto automašīnas degvielu,par to ka kafija... ŠAUSMAS ...MAKSĀ TASĪTE 2EUR...tad nekāda īstuma (no vīrieša) tur nav, pat ja viņš pelnītu miljonu...:):):)

selnija_  Jābūt tik, cik pašam pietiek un plānotajām izklaidēm, par ikdienas maksājumiem nerunājot, lai nav jāskaita pēdējā sīknauda.

Araabs  Sievietei nebūs zināt cik vīrietim ir naudas,citādi rodas miljons "vajadzību".

p_p  Īstam vīrietim (tāpat kā īstai sievietei) vajadzētu pelnīt tik, lai nodrošinātu pašam savu eksistenci, parūpētos par saviem bērniem un parūpētos par saviem vecākiem, kad tie kļūst apgādājami.

Maijrozite  Precīzus ciparus jau parasti arī nezin. Vismaz es par to nejautāju tiešā tekstā :) Bet daudz ko var redzēt pēc vīrieša uzvedības, rīcības, vārdiem. Pēc tā, kā norēķinās par vakariņām, samaksā par izklaidēm. Vai to dara, brīvi izņemot no maka naudu/karti un atstāj dzeramnaudu, vai arī uztraucies tur rokā sažņaugtu iepriekš sameklētu precīzu naudas summu :)

Lolita_Lolita  Bet vai Jūs nekad neesat jautājuši, kāpēc vīriešiem ir svarīgi lai sievietei būtu labs ienākums...viņu viens no pirmajiem jautājumiem ir " kur strādā un cik pelni?"...

VECA_PIEPE  Kaadam ikmeenesha ienaakumam jaabuut iistam viirietim? (c)

"Iistu" viirieti nenosaka vinja ikmeenesha ienaakumi,...vinjam, kaa normaala paraadiiba,...taadi vienkaarshi ir. Un pilniigi normaali ir arii tas, ja vinjsh par tiem nerunaa plashi un gari publikas priekshaa,...vinjsh vienkaarshi nodroshina savas un savas gjimenes veelmes, iegribas un vajadziibas.

psychobitch  tas gan bija 20 gadi atpakaļ, kad saruna ievirzījās par izdevumiem, esot daudz vajadzību un nevarot pašreizējie ienākumi tās segt.. un uz jautājumu, ko darīt - pieklusināt vēlmes, saņēmu atbildi, nē, meklēšu iespējas vairāk nopelnīt, lūk, īsta vīrieša atbilde, vēl tagad to atceros... attieksme nosaka īstumu, ne naudas summa, katram tā ir sava, katram pēc savām vajadzībām...

lietuviete1  Pirmkārt, viņam ir jābūt ienākumiem, otrkārt, vīrietim jābūt veselīgai sapratnei par to, kādiem jābūt viņa ienākumiem, treškārt, viņa ienākumiem un sapratnei par ienākumiem jābūt tādiem, lai sievietei nerastos jautājumi par viņa ienākumiem.

pizastornis  Paradoks, - neīstas sievietes sūdzas par īstu vīriešu trūkumu!

Bellalife  Latvijā vidējais atalgojums ir ap 850 eur (bruto). Pēc komentāriem spriežot var secināt, ka te neiet runa par LV vīriešiem. Nu..vismaz ienākumi 2000 eur ir retajam. Bet es neuzskatu, ka LV nav īstu vīriešu.

bruce  :)) Maijrozitei ir pagātnē kaut kāda sāpe, ar šo jautājumu saistīta.... spriežot, ka jau 3x komentējusi konkrēto jautājumu.... (coffee)

ginters1973  Vai nu ienakumu limenii viss slepjas , vai nebutu labaak nodarboties ar labdariibu nekaa pabalstit dzives izmestas ledijas ,kuraam veelmes nesakrit ar ienakumu liimeni ? Galvenais ir lai pietiek dzivei ,ne jau summaa visa laime !

preilene  Īstam vīrietim „ikmēneša ienākumam” jābūt tādam, lai tas nevilktu uz leju viņa pašapziņu.

chaachaa  autoram gan ir mazvērtības komplekss.... naudā nav vērtība. par ienākumiem ir tikai variants, bet aiz profila stāv personība, ja ir tāda. cilvēks, kam būs viss kārtībā, spēs naudu vairot pietiekami. tikai tas, ka sievietes ķeras uz lieliem cipariem, matemātika taču viņām ir vajadzīga, nav rādītājs. nožēlojams topiks. diemžēl ne tikai sievietes, bet arī vīrieši vērtē otru pēc ienākumu lieluma. cilvēcīgums, pārējie aspekti, mūsdienu sapistajā kapitālisma pasaulē paliek mazsvarīgi. un pēcāk rodas daaaaudz problēmu.

mikjeliite  Varbūt svarīgāks par ienākuma lielumu ir tas, kā pret naudu izturas - kā ar to rīkojas, kur tērē. Katram nepieciešamo naudas daudzumu nosaka dzīves stils.

gariks77  Īsts vīrietis zin,cik pelnīt...patiesai sievietei!!!

gariks77  Sieviete jau ir ,kā caura zeķē ...dod cik vari būs par maz!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu