Vīriešu kūtrums, stulbums vai kas cits?

Kāpēc vīrieši ir tik stulbi- raksta, it kā grib tikties, pēc tam pārdomā? Te ir tik daudz kūtru vīriešu, kas negrib savu pakaļu pacelt. Vai tiešām vīriešiem negribas foršas tikšanās,bet tikai sēdēt pie datora un kritizēt sievietes?

suns  Žēl man Tevis, pusnakts21... Ja ar to Tava pieredze beidzas, diez kas nav. :) Šādas pieredzes pārbagātās arī visvairāk raud, ka nav "īstu" vīriešu. Kāpēc sēdi pie datora un kritizē vīriešus, vai tad visi jau pārbaudīti?

ramazoti  Eu veči, saņemas! Kas vāveres vietā gatavs sermuli stabā uzdzīt!?:D

pusnakts21  veel tikai truka visus parbaudit....neee, sunc, ja ir kads jauns, griboss un vaross, tad protams, nav runa ne par kadaam stulbaam kafijam....kam vinas vispar???? un ko tu te seedi?

Sibor  Sakarā ar to ,ka esmu stulbs un kūtrs,drīkst es savu pakaļu nepacelšu ? :D

ramazoti  :) Neuztraucies, p.eža kažociņ!:D

p_p  (Atkal kārtējais topiks-uzbrauciens pretējam dzimumam...)

par tēmu:
1. nevajag vispārināt - neba tu visus aptaujāji, neba visi gribēja, bet pārdomāja;
2. ja tā dara visi vīrieši, ar kuriem tu saraksties, tad varbūt ir vērs sākt pārdomāt, ka problēma ir tavā pusē;
3. ja vīrietis ir "kūtrs un negrib pacelt pakaļu", tad, mandomāt, viņš ar savu pārdomāšanu tev ir aiztaupījis štruntīgu (nevis foršu) tikšanos un lieku laika patēriņu.

irgo  Bet ko Tu, atskaitot problēmas, vari piedāvāt ?

Araabs  MAN VIENA PELE TEICA, KA BEZMAKSAS SIERS IR TIKAI LAMATĀS:((

Syringa  Sermule, pat maziem bērniem māca, ka lamāties ir slikti, bet tev gan jautājumā, gan tavā anketā, atbildēs uz jautājumu, tiek lietots vārds - stulbs, stulbums... Nojaušu, ka tie ir tikai pumpuriņi un tas viss no cilvēka, kam esot maģistra grāds un darbības sfēra izglītība.. Saved kārtībā savu leksiku, nervus etc tad viss būs čikiniekā. Esi vienkāršāka un cilvēki pie tevis tieksies :)

walmets  Vīrietis jau bija piecēlies un bija gatavs...., bet palasot šo, nolēma apsēsties!:)

Vucis  ...un atmeta ar roku, sakot "nu i mārrutks ar to Sermuli! Ja nav kazai piena, tad nav - paceļ ļipu un salej apakaļ!"

riks086  Secinājumus Tu, acīmredzot, izdari no savas pieredzes. Tad nu paskaties uz sevi un padomā, kāpēc viņi neiet.... un par randiņiem ar jaunajiem un seksīgajiem - tā, visticamāk, ir pašiedvesma :/

Lianna  Garu, garu uzmet garu, lai es labi pērties varu! Ja šamejie neiet, atliek pašai ar svaigi ceptiem pīrādziņiem ierasties pie viņiem tieši darba vietā un pie vārtiņiem sagaidīt! Varbūt pīrāgu smarža aizvilina pat līdz soliņam parkā!:DDD

estepat  :)-Ja ´vājais´, bet tik skaistais izdzimums, ka sermuļi skrien caur kauliem, uzbrūk visiem stiprā dzimuma pārstāvjiem vienlaicīgi, tad gan jau kāds ramazoti pamācīs, kā kaķēnu ar purnu kakā, par kakāšanu citu buduārā, kur tie šad tad mīlējas! Škic, vidējās dzimtes izdzimums!:D

jozolsen  Vai. mīlīt...Labāk to patiesību nezināt,viņa var būt skarba un pat aizvainojoša..
Aizdomājos ,30-gadnieces par to arī sūdzas?

Fredis13  Diezkas jau nav!-Tu cerīgi dodies uz randiņu,bet pretī nāk........visprastākā cūka uz četrām....:DDD

av2  Kur vislabaak iepaziit pirms tiecies? Tiessi sseit , pieredzes apmainnaa.Taapeec iesaku padomaat , pirms ko te raksti vispaar. Tas taa , ieteikums.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu