Vai interesējies par iemesliem, kāpēc tavai jaunizceptajai mīlestībai izjukušas attiecības iepriekš?

Un, galvenais: vai tu tiem notici? Vai vienpersoniski notici tam, kas tas otrs viņai/viņam bija baigais maita un jaunizceptie mēs taču tādi nebūsim? Kādi ir tie iemesli, kas tev neizraisa šaubas par jūsu attiecību nākotni? Kādi iemesli liek tev aizdomāties, vai ir vērts tuprināt?

adamsone  "Jaunizceptā mīlestība " skan tā nicinoši. Kaut kas uz ātro samudrīts un ne īsti pilnvērtīgs. Ar šādu attieksmi labāk nejautāt un dvēselē nelīst.

MJooun  Ak jaastaasta paarsvaraa visu labo, ja..??! Nu neko....vnk daudz erotisku aininju tur figureetu!!!! :DD

Labrador  Cik naacies satikties ar portaalu pasazhiereem,visaam bijushais viirs,beernu teevs ir bijis taads nelietis,kuru pat cietumaa nenjem pretii.Tikai nav saprotams-preceejaas taapeec,ka nelietis,vai par nelieti kljuvis kopdziives laikaa.Zinu arii shkjirtos paarus no malas.Shkjirshanaas iniciatore vienmeer ir sieviete,jo gadiem ejot,apjaush,ka viirietis nav tas iedomu teels.Shkjirshanaas ceelonji-80% gadiijumu ir tieshi sievietes materiaalie apsveerumi.

selnija_  Jā, ir interesanti, bet negribas neko jautāt. Cik cilvēks pats pastāsta, tik arī jābūt. Svarīga ir attieksme, nevis informācijas daudzums, detaļas u.t.t. Taisnība ir par tiem, kas nievājoši un ar naidu izsakās par saviem bijušajiem. Tā nav laba zīme.
Sevišķi kaitinoši izskatās tādi nikni apvainojušies čīkstētāji, kādi te vismaz pāris ir manīti. Tie,kuriem pēdējā kapeika izkrāpta, manta, māja un nez kādi vēl labumi. Merkantilās maitas atstājušas šos bezmaz vai plikus. Palasiet gudras grāmatas par to, ka tādā veidā dzīves mācība nāk, tās sievietes tiek sūtītas , lai kaut ko iemācītos.

jokapec  Jāaicina uz kafiju bijušās. Nekad nepienemt par faktu tikai vienas puses versiju.

_Krasula_  +Adamsone
Mīlestību nevar tā uz ātru roku izcept. Bet līdz tai gan jau pats izstāsta to, ko vēlas. Neesmu nevienam pirmā jautājusi par iepriekšējām attiecībām, taču savulaik ir bijuši vīrieši, kuri par tām ir stāstījuši man pirmajā tikšanās reizēs. Gan bezkaislīgi, it kā sausus faktus pasniedzot;gan gana emocionāli pāršķirot pagātnes lapu. Tomēr, cepuri nost,-neviens negatīvs apzīmējums neizskanēja "bijušo" virzienā. Izņemot kādu saraksti "draugos", kurā vīrietis apgalvoja, ka viņa sieva-bērnu māte ir bijusi viņa dzīves lielākā nelaime. To izlasot, kļuva nedaudz neomulīgi.
Taču arī tikai fakti un individuālais situāciju vērtējums var daudz ko par personību pastāstīt.

neko  "Jāaicina uz kafiju bijušās.´ ; nu es jau varētu paņemt līdzi ar bijušo, bet vai topošā nepārpratīs?:))))
Saruna ar abiem kopā varētu tomēr būt vēl objektīvāka:)

Labrador  Shkjirshanaas iemesls-videeji statistiskais viirietis neatbilda videejaas sievietes uzstaadiitajaam,augstajaam prasiibaam.Normaala sieviete centiisies saglabaat attieciibas un gjimeni,caciska maita-meklees labaaku,daasnaaku vaislas eerzeli.Taapeec itkaa briivo un likteniigo viirieti mekleejosho sievieshu prasiibas ir krietni augstaakas,nekaa taam,kuras dziivo kopdziivee.Itkaa shkjirshanaas iemeslu daudzas min viira dzershanu un saansoljus.Bet tas ir tikai sekas.Ceelonis ir attieksme pret viiru.

Lucy  Domāju tas tikai normāli,ka pajautā,kapēc šķīries,cik gadus kopā nodzīvojuši.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu