Laimīgs vīrietis

Citāts.
.................vīrietis ir laimīgs, ja spēj dot baudu sievietei. Tas ir apliecinājums derīgumam un vērtībai. Vienpusēji pašapmierināts vīrietis ir kā pāvs – greznu asti, bet noglaustu galvu. Turpretī svētlaimīgs vīrietis ir kā kodols, kas ar savu enerģētisko spēku ražo jaudu. Un šī jauda nes naudu, labklājību, nodrošinātību, pārticību un visu, ko sieviete var iekārot. Iztapināšana vīrieša vēlmēm seksā padara viņu par valdnieku seksā, bet enerģētiski tā ir izlāde. Lai enerģija vairotos, vajag saslēgties vienotībā, un tas ir sasniedzams vienīgi KOPĀ ar sievieti.........
Vai Jūs arī tā domājat?

Deisa  BritjaLila - nē vāji ir tie, kas bieži sekso, bet no sievietes neko nesaņem, jo to, ko viņi atstāj sievietē, tā pie normāla apgrozījuma sieviete atkal vīrietim atdod viņam palīdzot.
_Dane_ - vispār jau ir, bet daudz laikam nevarētu teikt, jo cik tad mūsu galu galā te Latvijā ir. :D Un tos arī ielās tāpat vien neredz, viņi ir darbā, mājās, mašīnās vai savos hobijos.
dauzone - nu re, tātad nav nemaz tik vienkārši vīrietim atšķirt - dot baudu sievietei vai dot baudu sievietei, kas ir līdzsvarota un harmoniska. Tātad viņam tomēr arī gudrību vēl vajag mācēt īsto sievieti atrast, ar došanu vien nepietiek. Un sievietei īsti nesaprast, ko viņa grib, ir dabiski, jo viņa ir emocionālas dabas - vienu brīdi tā, citu jau savādāk. Nu un šitām svārstībām ja kāds ņemsies izdabāt, būs nelaimīgs, ne laimīgs.

Labrador  LV laimiigaako viirieshu tops-Shlesers,Shkjeele,Godmanis,Slakteris,Beerzinjsh,Kargins,Belokonjs,Repshe,Rungainis,Kravcovs,ari
i Bususlis,Artuss Kaiminjsh,Kjirsons,Magonis,Lavents un tamliidziigi.Par vinjiem raksta prese,TV,peec vinjiem alkst sievietes,vinjiem vienmeer ir nauda.Paareejie ir luuzeri!Tajaa skaitaa arii es! Es esmu tik nelaimiigs,ka man nav naudas,lai veiktu plastisko operaaciju,lai izskatiitos peec Kobzona!

psychobitch  nē, laimīgs vīrietis ir paēdis vīrietis...

limonija  (2015-09-03 17:16) viedoklis - Tev gan nav taisnība - nupat oho dienas jociņu izlasīju - "baro vīru, cik gribi, vienalga, uz citām skatās":D:D:D

psychobitch  ...pašām nevajag rīt!:)

scheriff  Alise! Tomēr izraujot no konteksta šis citāts abus dzimumus padara atkal par (citēju) maitām. Vīrieši kārtējo reizi pārtop par neaptēstiem seksu pārgribējušies zvēriem, kuri dzīves piepildījumu gūst no dzimumorgānu frikcijas. Kur sievietes pienākums ir nodrošināt viņam šos pakalpojumus pretī gaidot - (citēju) naudu, labklājību, nodrošinātību, pārticību un visu, ko sieviete var iekārot. Cmoon!!! Es domāju ka labāk sievietei ir iekārot vīrieti, un ja neiekārojas, tad nevienam dzīvi nesarežģīt. Nu neinteresē visiem vīriešiem tupi drāzties ko šeit regulāri apcer. Tāpat neticu ka visām sievietē interesē vīrieša naudas maka saturs. Nav pareizi vīriešus un sievietes notriekt līdz pirāta un maukas līmenim. Tas rada sliktu viedokli kopumā un viens uz otru sāk raudzīties ar aizdomām.

P.S. Par akmeni nebēdā! Sakrāsi vairāku un sanāks ļoti laba ugunskura vieta ;)

RuudisR  Piekrītu Sibor rakstītam. Pareizi teikts, tā tas ir, bet tikai žēl, ka sievietes to saprot to pārāk vēlu.

jozolsen  Garām..´ visu,ko sieviete var iekārot´´ Ja tas proces ir neregulējams,tad beigu sākums..

dauzone  Nu neinteresē visiem vīriešiem tupi drāzties ko šeit regulāri apcer. Tāpat neticu ka visām sievietē interesē vīrieša naudas maka saturs. Nav pareizi vīriešus un sievietes notriekt līdz pirāta un maukas līmenim.(c) scheriff (2015-09-03 19:54) viedoklis

nu klau... nu mēs tak cilvji jau pēc būtības iedalamies dzīvniekos, kuros mīt instinkti, tas ka citi tos mācās ierobežot apgūstos inteligences saskarsmes pazīmes, nav nekāds rādītājs, jo tāpat šamie visi pa kluso drāžas kā badā bijuši.... viss ir tikai uz vairošanos balstīts, un nekā savādāk... mātītes meklē izturīgākos tēviņus, tēviņi labākās mātītes..

Stefaanija  Labrador, ja Tev būtu nauda, būtu dumjākais, ko varētu izdarīt, būtu ieguldīt, lai izskatītos kā kāds cits ;). Ieguldi sevī, savā dzīvē, tad nebūs jāuztraucās, ka sievietēm nāksies izmaksāt. Esi pats un tad arī dzīve būs veiksmīga.

Lianna  (2015-09-03 16:43) viedoklis 0 0(c)+++ Kobzonam!??? Super! :DDD
Lasot viedokļus, aizmirstas, kāds bija jautājums, bet līdzināties Kobzonam, tas ir labais!:DDD

neko  "nes naudu, labklājību, nodrošinātību"; nu nu... būtu jau labi ja ar labu seksu vien pietiktu, lai dzīvotu pārticībā:) Kaut kā nekas tāds novērots:)

Labrador  Shii teema velk uz peedeejaa laikaa populaaraa feminista Torsunova teoriju,ka viirietis paredzeets tikai un vieniigi sievietes labklaajiibas un labsajuutas celshanai.Vinja teorija veesta-ja sieva pamet viiru,tad tam viiram jaajuutas laimiigam,ka taa atradusi labaaku,un turklaat sievai jaaziedo viss sapelniitais,sakraatais,jaapaliek plikam un laimiigam!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu