Kas ir agresīvāks?

Kas ir agresīvāks - vīrieši vai sievietes? Nesen intenetā bija raksts, kur zinātnieki konstatējuši, ka, apgāžot visus pieņēmumus, patiesībā sievietes ir daudzreiz agresīvākas par vīriešiem. Tipa mīlīgais kaķis un agresīvais suns. A patiesībā kaķis ir nežēlīgākais slepkava, kāds vispār bijis dzīvnieku pasaulē. Nu, kaut vai iepriekšējā tēma.. Un arī, ņemot kaut vai oho PA, te skaidri redzams, ka tikai babenes ir agesīvas, bet veči uz visu noraugās no malas ar saprotoši iecietīgu smaidu .. :)

wodoo  Mans but veseligs pofig uz apkart notiekoso cirku, i nervi vieta, i vesalais saprats un gars ir ka vaig! Nju ar sieviestem laikam ka ar sunjiem, jo mazakas un vajakas vinas ir, jo niknakas samas ir.

Vucis  Nav apnikusi šī pretnostatīšana un dzimumu kariņi? Cik var?!

Visiem ir viena vēlēšanās: mīlēt un tikt mīlētiem, saprastiem un novērtētiem. Izņemot dažus provokatorus, kas savu aicinājumu saskata, laiku pa laikam uzsaucot "CUJ!". Un tad tīksmināties par to, cik labi vai slikti viņiem tas izdevies.

suns  Vuci, kamēr būs divi pretēji dzimumi, tikmēr būs to pretnostatīšana un māklīgi radītās kaujas, jo vienmēr būs dažādi viedokļi, dazādas domas, redzējumi un viens otru necentīsies pietiekoši vienkārši saprast. Īpaši jau sievietes mūs... :D

Vucis  Suns, tiešām? Neviena sieviete jūs nesaptrot? Neviena, neviena? Tādēļ, ka nav piedzimusi ar ficuku starp kājām?

Tessa  suns, tiesham, taisni jasmejas. ja jau neviena. tad jau problema nav sievietes, aga.

wodoo  O lembasts vel turpinas??? :D

psychobitch  protams, ka sievietes, tur pat nebija vajadzīgi zinātnieki, tiešs pierādījums tam ir PA...:))

Deisa  Es jau arī gribēju teikt - tas, kurš vairāk gaļu ēd, tas arī agresīvāks, taču tam arī labākas prāta spējas. Tāpēc jau Torpēdis ģenerē tēmu pēc tēmas un rāmā garā, bet sausais atlikums...

suns  Vuci un Tessa, pēdējā frāze bija tieši tāpēc, lai sievietes sāktu parādītu savu (ne)agresīvo nostāju... :)
Protams, ka ne jau visas, bet izvelkot vidējos...

siikaa16  Ar ēšanas paradumiem, agresijai nav nekāds sakars. Nevajag fantazēt. Sievietes ir agresīvākas, naidīgākas par vīriešiem. Ja izkausies divas sievietes. Turpinās domāt, ko vēl viņai izdarīt. Ja izkausies divi vīrieši. Nākamā dienā normāli runās, darīs kopā darbus. Sievietes nežēlīgāk izdara slepkavības, tas jau sen zināms.

MJooun  IIpashi agrasiivas vinjas speej buut teemaas par beerniem, to es esmu ieveerojis.dazhaam mazliet shiiberiitis var aiziet ciet, laikam jau dabas ieliktie instinGti..? Zeksha teemaas, ne tik daudz agresijas, kaa mulkjiiga nekontroleeta zvigaashanaas....aiz kam, liek domaat, sleepjas kompleksi aizspriedumi un visaadas h*injas no kaa normaalam viirietim jaabeeg pa gabalu!
Teemu par meliem nemaz nestudeeju..logjiski, reakcija buutu pavisam cita ja viirietis atljautos shaadas lietas.
Vispaar te PA cik noveerots, sievieteem vairaak tieksme personiski braukt augumaa(!) ...nez gan kaadu apsveerumu vadiitas, bet ir viena otra, kas dara to pilniibaa bez jebkaadas kautreeshanaas...un tas ir tik paredzami, kaa pulkstenis! Es pat dazhreiz pirms ievietoju teemu jau zinu,,vot shii un shii iedrikjelees to un to...tas jau viss ir izkoststs ;) Ja nevar neko citu, tad saak kaut aiz kraana raustiit...laikam mammas nav maaciijushas, ka nav smuki sveshu viirieshu kraaninjus aiztikt..?
Sievietes vnk zin, ka viirietis, atshkjiriibaa no vinjaam nesaaks, attaisnoties, kaut ko pieraadiit..vnk paklusees...liidz ar to vinjas juutas, kaa uzvareetaajas centraaltirguu! Nez,,,takta izjuutas truukums...!
Ko viirietis? Viirietis tik vien kaa iesmiin..! Neies jau nolaisties liidz beeerndaarznieku ´´tu taads tu taada´´ liimeniitim!!

SintijaJ  Tu, Torpedo, esi pasiivi-agresiivs, taa taada bailiigu cilveeku ieziime. Ja nezini, ko tas noziimee, nogooglee.

Lucy  (c)Agresīvs mēdz būt CILVĒKS

jozolsen  Šodienā arī meitenēm tiek audzināta agresivitāte.Multenes,filmas..Vēl jau tikai sākums,perspektīvē tas izpaudīsies vēl trakāk..
Būs tikai cilvēki,kuri varēs dzemdēt un kuri nedzemdēs..

preilene  Piekrītu tiem, kas rakstīja, ka sievietes nav agresīvākas par vīriešiem, bet gan nežēlīgākas, ja kāds viņas padarījis agresīvas.

Samila  Interesanti, kurā gadsimtā Tu esi aizķēries...? Nesen, tas ir kad? Pirms 100 gadiem? :))))

*Nesen intenetā bija raksts, kur zinātnieki konstatējuši, ka, apgāžot visus pieņēmumus, patiesībā sievietes ir daudzreiz agresīvākas par vīriešiem.*

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu