Vai programmēšana?

Kā jārīkojās sievai,ja vīrs pēc alko kodēšanas atsācis dzert?Iepriekš izskanējusi tēma par sievietes slēptu programmēšanu.Vai ļaut vīram iegrimt alko atkarībā vai ietekmēt viņu to nedarīt.

raina1970  Savākt savas ( vai viņa ) parpalas- un doties prom( vai izmest no savas dzīves).. Nu nebūs tur nekas jēdzīgs, kamēr- vīrs pats izlems, izies visu ceļu- no apzināšanās- dzeršana sagādā problemas, man tās nevajag,līdz- es esmu alkoholiķis, man vajag palīdzību , es eju palidzību meklēt un strādaju pie tā , lai problemu nebūtu.. Cilvekam ar tendenci uz atkarībām- nav iespejams likvidēt tās atkaribas- var atturēties no tām, var kaut ko likt vietā-- ja pietiek gribasspēka( kas pats par sevi- ja ir maz iespejams, jo nervu sistema nav adekvāta).

BritjaLila  Ja vīrs mēdz iedzert, tad parasti sieva ir "zāģis". Īsāk sakot, tu nenovērtē savu vīrieti un viņš tādā veidā no tevis distancējas.

vvr  Man neizdevās atturēt. Šķīros. Vispirms cilvēkam pašam jāizdara izvēle, vai ļauties atkarībai vai dzīvot tālāk.

Deisa  Zinu dažus cilvēkus, kas IR alkoholiķi, kas gadiem vairs nelieto to mantu, bet visi kā viens pie lēmuma nonākuši paši, ne kāda vārsoti, programmēti, vilkti.

dogville  Sakraameet chemodaanu,jo no shii netikama izejas nav!

dogville  Sakraameet chemodaanu,jo no shii netikama izejas nav!

puffff  riks086,,,,,,,,,,,,,muljkibas visu var,,,visu,,,i atmest,nomest un parmest,,,,
Viss atkarigs cik mes to ljoti veelamies un gribam,,,,,draugs smeekjeja desmit gadus,,un naakoshaa ritaa vairs nesmeekjeja,,,tagad gadus astonjus vairs nesmeekjee,,,,
Dzivee viss ir vnk vajag tikaij maacet lietas pareizi darit,,,,

Geisha  Nekad neviens nebeigs dzert dēļ kāda - sievas, bērnu, vecāku, darba vai vēl kāda iemesla. Tikai un vienīgi, ja pats sapratīs, ka alkohols viņam traucē dzīvot. Manu bērnu tēvu izvazāju pa anonīmajiem alkoholiķiem, kodēšanām, adatu terapiju, raudāju, lūdzos un beigās viņš vienalga nomira no pārāk liela alkohola daudzuma savos 44 gados. Alkohols ir daudz stiprāks par smieklīgām kodēšanām.

Vucis  Bildes un lietotājvārdi mainās, bet komati rindā paliek,,,,,,,, fufff!

gariks77  Katram savs viedoklis.....bet tur nekas nebūs!!!!

psychobitch  saka jau, ka nav neglītu sieviešu, bet par maz ir dzerts.. noteikti ieteiktu viņam nomainīt blakus sev sievieti, tas ir viņa vienīgais glābiņš un ampulu var iešūt sev pati sieva, ja noved tik tālu ar savu attieksmi savu vīru... pie reizes arī draugus vajadzētu nomainīt...

derevnja10  Ja sanāk luste tikt vaļā,janomaina viss,dzīves vietu ieskaitot. Personīgā pieredze.......

gertrude  kamēr pats nesagribēs pa īstam, sieva var kaut vai uz galvas stāvēt. labāk laicīgi izšķirties, būs mazāks nervu čakars. tie, kuri piespiesti kodēties parasti ātri uzlauž kodus vai ,otrais variants, paliek īgni, viegli aizkaitināmi un neciešami.

Edgars37  Ja Tu sadu jautajumu uzdod, tad kritiska masa vel nav sasniegta un nekas nemainisies, kad busi izskirusies par ricibu, sadu jautajumu nebus, bus adekvata riciba apstakliem.

SintijaJ  Cik lielaa apmeeraa tas alkoholisms ir? Paaris alus pudeles katru vakaru? 5 viina pudeles nedeelaa? Vai taa, ka uz darbu aiziet nevar? Ja pirmie 2 varianti un beerni jau ir uztaisiiti, tad es saku - lai dzer, buus mieriigaaks un laimiigaaks. Ja tresais, tad nezinu, ko ieteikt, vienigi to ka vajag meklet celonus nevis cinities ar sekaam.

AveneSarkana  SintijaJ (2015-09-14 01:13)..lai dzer, buus mieriigaaks un laimiigaaks.

.. un pēc gadiem desmit attapsies līdzās dārzenim :(

LucreziaBorgia  SintijaJ, alkoholisms vai nu ir, vai nu nav, nevis cik lielā apmērā.

SintijaJ  Alkoholisma apmeerus aprakstiiju trijos piemeeros. Divos pirmajos var mieriigi dziivot, latviesu valodaa tas saucaas "inteligentais alkoholikis", man gan labaak patiik angliskais termins "functioning alchocolic", jo nekaa inteligenta sajaa situaacijaa nesaskatu. Taadi par daarzeniem nepaarveersas, puse pasaules ar taadiem alko daudzumiem dziivo un nekaadas vainas.
Probleemu gadiijums ir tikai tresais, jo tur cilveeks vairs nefunkcionee.

adamsone  Ietekmēt tu neko nevari.
Runā, ka esot jānodarbojas ar sevi. Un tas nenozīmējot pirkt jaunu kleitu vai iet pie friziera. Sāc ar to, ka godīgi pasaki sev, ko tev nozīmē vīra dzeršana - tu jūties varena un pārāka pār viņu, bez dienišķā stresa, skandāliem dzīve nešķiet īsti piepildīta, nav asuma, tev patīk, ka tevi žēlo un tev palīdz, tu vari atļauties nedarīt to un šito??? .... jo tev tak ir vīrs, kurš dzer. Sāc ar to.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu