Vai tiešām visas skaistās (piedodiet pārējās) sievietes ir tādas ...?

Skaistajai sievietei līmējos klāt jau ilgu laiku, viņa tam ļāvās, kaut arī dzīvoja ar citu vīrieti - teica, ka ar alkoholiķi ilgi neizturēs un atstās viņu, tas man deva cerības. Regulāri savai mīļotajai pirku skaistas drēbes, apavus un veļu, braucām ceļojumos un gājām uz teātri. Man likās, ka tas ir tikai laika jautājums, kad mums izveidosies kas nopietnāks, kaut arī jutu, ka no viņas puses atdeve ir minimāla, nekādas lielās intereses par mani nebija, bet staigājām rociņās sadevušies un arī gultas prieki nebija bieži, bet ļoti patīkami!
Līdz kādā brīdī palūdza manu palīdzību pie pārvākšanās, ejot prom no tā cilvēka un sākšot dzīvot viena - biju kā spārnos, pārvedām viņas mantas, samaksāju par īri, sagādāju dažādas nepieciešamas lietiņas jaunas dzīves uzsākšanai. Bet mīlestību jau nenopirksi - visi mani uzmanības apliecinājumi un komplimenti un arī viss pārējais palika bez atbildes, jo viņa grib dzīvot viena, nelielu atraidījumu jūtu, bet palīdzību pieņem, kaut arī saka, ka man to nelūdzot?! It kā saprast jau var - atpūsties no iepriekšējām smagām attiecībām, bet kā lai saprot, ka pēc 2 nedēļām redzu "draugos" bildes no ceļojuma ar citu vīrieti... Droši vien, ka biju pārāk naivs, bet sirds tāpat sāp ļoti...

bb_briesmonis  Mdaaa lielākā kļuda ir līdzjūtību meklēt šeit dzives apdalīto pabērnu iespēju zemē izliet aizvainojumu un žulti uz apkārtējiem

selnija_  Nē , visa pārējās nav tādas. Varbūt tev tieši tāda bija sūtīta, lai gūtu kādu dzīves mācību.

ne_meklejumos  Tādas ir sievietes, kurām konkrētais vīrietis nav īsti pa dūšai. Pats jau raksti, ka no viņas puses atdeve ir minimāla, nekādas lielās intereses par mani nebija. Tas arī visu izskaidro, piecieta kamēr bija izdevīgi, ar skaistumu tur nekāda sakara.

Lapsa99  sieviete parasti jau pasha sakuma nolemj, kadu lomu virietis vinjas dzive pildis - friendzone, milakais, milotais, utt. Pec tam ko mainit it loti gruti... tur vari censties, bet ja vinja ir nolemusi, ka neesi Istais, tad tur neko nevar darit. ar skaistumu tur tiesham nekada sakara...

ecodzeks  Lapsa 99 saka patiesību. Tā tas ir. Tāpēc vīrietim vispirms jādzīvo sev. Sieviete ir lai radītu bēnus, seksam. Ja gribi seksu, tad tas nemaksā tādas naudas kā esi izdevis, sex ir stipri lētāk.
Tu tāpat neizmainīsi viņa viedokli. Paskaties uzdzīvi savādāk, no šāda viedokļa.

Karmensita  pats izdomāji vai kautkur norakstīji?

Balagan  ghhhhh..... vot lohaparaac.

White`n`Naughty  Tādas spindzeles, ja pašam liekas ka viņa patiešām ir vērtīga, ir jāpaņem pie žaunām un jānoliek sev blakus. Tādā veidā tu, kā vīrietis, parādi savas spējas, ar tādām nevajag cerēmonēties, jebkurai, es uzsveru JEBKURAI, daudz maz izskatīgai sievietei ir vairāki izvēles varianti un viņa skatās kurš tad nu būs īstais. Īstais būs tas, kurš par viņu gādās, bet arī mācēs nolikt pie vietas, kad šai uznāks sprēgājamais noskaņojums. Visas lielās PA speciālistes te var kaut uguņus šaut manā virzienā, bet tā tas ir. Cilvēki pie pārlieku lielas izvēles izlaižas un iedomājās sevi kungus esam.

iga  Nu, neko, tā ir dzīves pieredze,diemžēl tāda,kāda tā ir...Izskatās,ka vienkārši esi ticis izmantots.

suns  ja sieviete saka, ka pametīs kādu kāda dēļ - pat, ja apgalvo, ka ceturtdien trijos būs finišs, nevar tam ticēt. Pat, ja viņa jūtas ne sevišķi laimīga un apmierināta ar esošajām attiecībām, tad Tu ar savu aplidošanu un pozitīvo sajūtu radīšanu liec viņai sajusties labāk arī esošajās "sliktajās attiecībās". Rezultātā Tu paliec pie sasistas siles, bet viņai kādu laiku "viss būs atkal kārtībā". Šajā gadījumā Tu palīdzēji viņai tik pie kāda cita. Bet vari būt lepns, ka tas ir lielā mērā Tavs nopelns :)

aborigeene  Man arī gribētos ,kādu kas ļaujas,bet neveicas.

Zakonchitis2014  Absolūti visas ir pēdējās staigules, absolūti, it sevišķi tās, kuras mīt šeit.

Ar_saulainu_smaidu  Atbildēji pats: "Man likās, ka tas ir tikai laika jautājums... kaut arī jutu, ka no viņas puses atdeve ir minimāla, nekādas lielās intereses par mani nebija..."
Atliek vien novēlēt, lai nākamreiz uzticies savai intuīcijai un saņem tādu mīlestību, kādu esi pelnījis. :)

Ar_saulainu_smaidu  to: Zakonchitis2014
Nespried pēc sevis.

Closing_Time  Es tādu būti nospārdījis kājām, uzčurātu virsū un aizmirstu par viņas esamību.

Zakonchitis2014  Piekrītu Closing_Time teiktajam:)) Te visas absolūtās staigules, degunus gaisā saslējušas, sazin ko no sevis iedomājušās un savus caurumus divtik pārvērtējušas, ka nevienam daudzmaz sakarīgam vīrietim tie vairs neinteresē, pat ne šeit esošajiem:D

Elektra  Zakonchitis2014, man žēl Tevis!:(

chaachaa  līdzjūtība, spēja iežēlināt vīrieti, šinī gadījumā, nospēlēja lielo lomu, galveno. piedevām, arī cerība uz kaut ko, deva vēl vairāk spārnus. bet... aplauza Tevi. dzīve dažkārt ir tāda kāda tā ir. par visu jāmaksā, un tici man, karma strādā. viss labais, ko izdarīji, nāks atpakaļ Tev, bet ne viņai! galvenais, censties neuzrauties uz tādām čīkstulēm un salmu kūlējām, kas kā deputāti sola kalnus, bet beigās pat sauju smilts nevar pacelt!

inito4ka  .....optimists ... odnako :D

Vucis  Vēl kāda doma iešāvās prātā šīs tēmas sakarā: par dāvināšanu. Ja kādam kaut ko dāvina vai tas apdāvinātajam uzliek kādus pienākumus? Pie nosacījuma, ja, kā šajā gadījumā, sieviete nav neko lūgusi un neko solījusi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu