No kā vīrieši baidās dodoties uz pirmo ("aklo") randiņu?

No kā vīrieši baidās dodoties uz pirmo ("aklo") randiņu?

gariks77  No būtnes,ko nevēlētos sastapt!

Vucis  Jebkurš neta randiņš būs "aklais". Jo tā bildīte tāpat patiesību neparāda. Patiesība ir uz paša sūtītāja sirdsapziņas.

neratni_stasti  Vucis (2015-09-14 22:27) viedoklis papildinot. Pašas pieredze ar vienu konkrētu kungu. Prasīja man foto, aizsūtīju vienu. Kungs pateica, ka es neesot viņa gaumē. Ok, man ta kas. Pagāja kāds laiks, kungs atkal raksta un prasa foto. Ponta pēc aizsūtīju, bet citu. Tad, izrādās, es atkal pat ļoti biju viņa gaumē. Abas bija druškas fotogrāfētas bildes iz vasaras, principā laikam izsu patikšanu noteica sejas izteiksme /mans pieņēmums/.

Smuidris  nerātnie stāsti, kad šamajam citas atteica, tad arī beigās Tu patiki :D

limonija  Tikai idioti ne no kā nebaidās...:)

uusins  Pacenšas mūsu pašu iztēle. Tēls izveidojas no dažādiem sīkiem gabaliņiem. Kā puzle. Bet patiesība ir tāda, kāda tā ir - no kā visvairāk baidīsies, to arī saņemsi.

LaskovijMerzavec  Frāzē kā gribi - žēl savu laiku tērēt uz "akliem", "pusakliem","oho" randiņiem.

Ok, atsūtīsi "nesavu" bildi - un tālāk? Labākajā gadijumā dabusi laipnu "solījumu" tikties vēl kādu reizi.
Bērnudārzs kkāds ....

pusnakts21  Pasi no sevis.jo ir nepaarliecinaati mikstmiesji, sarakstee plaatas, bet kad jaaiet tikties, tad izraadas, ka ir seedosja sunja augumaa, nesmukan figuram, un veel dumji, lieligi.tadi te 84 procenti.parejie vienkarsji narcisi.

stounsss  galvenais lai starp kājām nekas nekarājās :)))

draboss  Ir ziņkāre kā būs "dzīvajā ēterā", bet tās nu pavisam nav bailes.

MJooun  Baidos, ka vareetu aizmirst naudas maku ar visaam krediitkartem maajaas....un kurshs taadaa gadiijumaa par visu maksaas????

MJooun  Aa...es tak nepateicu pashas galvenaas bailes, ja nu pirmaa ´´aklaa´´ randinja laikaa peekshnji nestaav?! ...neko jau ar taam sievieteem nevar zinaat muusdienaas....noturees veel par geju!!!

neko  Jones: bet ja uz doto personu nestāv, vai nav vienalga par tevi notur?:))

Vaukskis  No tā, ka "pirmais randiņš" izŗadīsies tīri "uzmešana" no sievietes puses, jo nolūkotā neieradīsies, sliktākajā gadījumā pēc tam par lētticību, noticot domas par tikšanos iespējamībai, publiski izsmejot un nolamājot, piemēram, čatā.

neko  Bet ja par tēmu; nekad neesmu bijis uz "aklo randiņu". Man domāt gana nejēdzīga/neracionāla nodarbe. Lai es vispār kaut kur dotos manī ir "jāpamodina interesi" un "uz aklo" tas nu nekādi nevar notikt.

aroganis  Nebaidos, jo man piemīt izsmalcināta humora izjūta. Vispār neeju uz tādu, kamēr nav pilna dzīves apraksta un galerija ar dažādiem foto (t.sk., jahtas, mājas, dārza, kailfoto, u.c)

Nerons  neratni-stasti anketā takš teikts, ka NEiepazīstas, bet redz kā, fočenes sūta....
:):):):)

p_p  Pievienojos Laskovijam - bērnudārzs kaut kāds! Sveša bilde, samelots vecums vai ķermeņa masa, vai dažādi pribambasi varbūt panāks vienu vai drīzāk pus- randiņu, bet tas arī viss.

Domāju, ka šajā ziņā vīriešu un sieviešu bailes diez ko neatšķirās - nevienam negribās, ka uz randiņu atnāk kaut kāds personāžs, kas ir tālu no tā, kā izskatījās fotogrāfijā un ko par sevi rakstīja sarakstē. Tiec nu ar cieņu vaļā no tāda, un vēl tā, lai neaizvainotu viņa jūtas!

Lucy  No,kā tur būtu ko baidīties-nesaprotu,cilvēks vien ir,ja nu par,resnu,vai tievu,vai mazu,šķību vai vēl kādu,paskaties,aprunājies un dodies projām.
Protams būtu žēl sava laika,bet kurs neriskē,tas nedzīvo.

miglainaa_plava  Baidās no tā, ka nebūs ātrais. :) Tas skaitās - veltīgi laiks un nauda iztērēti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu