Tetoveejumi....

Vot es domaaju un domaaju....ko par sievietes psihi diez liecina paarmeeriigs tetoveejumu daudzums uz kjermenja,,? Piem.,..uz rokaam, veedera visaadi multfilmu varonji, komiksu motiivi..uz kaajaam indiaanju galvas...kaut kaadi engjelju spaarninji uz muguras...un kaa centraalais nedaudz virs kruutiim mazs saataninjshs rokjeles izpleetis...???

Lianna  Nekad nav interesējuši lietot sev. Domāju tas ir kaut kāda vajadzība iziet cauri sāpēm- dienēšanas armijā vairs nav...puiši sevi testē! Sievietēm, varbūt tā atbrīvojas no spriedzes?

Ir taču dažas psihiskas slimības, kurās cilvēki sevi baksta ar adatām, nodara sev sāpes.
Vispār...ja nav galīgi nekādu talantu, nekā, ar ko izcelties, nekā, kā atdalīt sevi no pelēkās masas, varbūt tas ļauj justies īpašam vismaz spoguļa priekšā.
Nezinu!

Lucy  Man personīgi nepatik nekādi tetovējumi/pat riebjās/ viena jauka jauna ledija nesen uz rokas lielo tetovēju uztaisija,biju šokā,pa manam viss viņas šarms pazuda:((

Deisa  Katrs kaut kā pašapliecinās - kurš sevi izpauž aptetovējot, kurš valdot, pārvaldot, bet kurš internetā spriežot par citiem. Visiem viena būtība - pašapliecināties. Un šitāda spriešana ir gluži tas pats - pašapliecināties - es neesmu tāds, es esmu citādāks.

adamsone  Pārmērīgs daudzums ne par ko labu neliecina, bet ja ir kāds viens vai divi, meistarīgi izpildīti un cilvēks zin, kāpēc tos ir taisījis, tad kāpēc ne. Kādu brīdi nopietni apsvēru iespēju sev uztaisīt, bet tagad tas brīdis ir palaists garām, nav vairs aktuāli.

skabarga  Man patīk ,ja ir tetovējums ar nozīmi,kuru zinu tikai es ,man tāds ir un ko domā citi ..pilnīgi vienalga.

breakdown  Skatos ka sheit veeljoprojaam apgrozaas sameeraa aprobezjoti cilveeki, kas nespeej pienjemt citus taadus, kaadi tie ir. Viens ir skaidrs, netetoveets cilveeks nekad nesapratiis tetoveetu.
Taa, tagad gaidu zulti :D

puaro  Mēģiniet rast citu iespēju, kā izpausties.
p.s. ...lai, pēc laika, pārvērtējot situāciju, nenāktos mainīt dekorācijas.

selnija_  Ja pārmērīgi, tad gan vairs nav smuki. Bet vispār man tetovējumi patīk, ja tie ir vīriešiem. Sev negribētu, ja nu vienīgi noslēpt defektus, tas var būt labs risinājums. Ja ir viens vai divi gaumīgi un noteikti kvalitatīvi tetovējumi, tad ir labi.

neratni_stasti  Nezinu, ko tas liecina par psihi, bet divas domas man tāpēc vienmēr ir prātā: 1) sabojāta imūnsistēma, 2) iezīmēta persona. Ar cilvēka pieņemšanu vai nepieņemšanu tam nav nekāda sakara.

saulite43  katrs dzīvo kā vēlas...tava izvēle...nepatīk neskaties.

Meloni  Labi, ka līdz šim esmu satikusi cilvēkus, kuriem mans tatoo paticis, vienīgi viņi žēlojas, ka nevar izlasīt tā vēstījumu...;)

fargo  (2015-09-24 07:02) viedoklis

man tev ir jaunumi - par tādām lietām pienākums ir nevis klusēt, bet runāt.
un tā ir slikta lieta un runāt pozitīvi te nevar. vēl jo vairāk, ja cilvēki ir par piemēru un mudina jauniešus sekot savam piemēram.
cilvēki ir brīvi darīt to, ko grib, līdz zinamai pakāpei, bet viņiem nav nekādas imunitātes pret sekām. arī pret savu darbu nosodījumu. un otrādi, klusēšana, konformisms nozīmē veicināšanu, tātad dalību.

es saprotu, tev tas ir jūtīgs jautājums. bet tas nav par tevi.

riks086  Savulaik strādāju viena gudra cilvēka, kurš 20 gadus bija nostrādājis slepkavību izmeklēšanas nodaļā, vadībā. Cilvēkus pazina labi un vērtēja nesaudzīgi precīzi. Viņš viennozīmīgi apgalvoja, ka tetovējums liecinot par problēmām ar pašnovērtējumu, lai arī cik pārliecināts šis cilvēks izskatītos un ko runātu...
Manuprāt, tetovējumi liecina par vēlmi
a) izcelties, šai gadījumā ar tetovējumu (ja nevar izcelties, ar kaut ko būtisku, tad to dara ar tetovējumu); primitīvajām tautām tetovējumi, lielākoties, bija tieši ar šādu nolūku - norādīt stāvokli cilts hierarhijā;
b) norādīt savu piederību kādai lielākai grupai; pie šīs grupas pieder cietumnieku tetovējumi (spilgtākie piemēri - Krievija un Latīņamerika), karavīru tetovējumi (karaspēka veida vai vienības simbolika).
Izvērtējot, jāsecina, ka laikam manam bijušajam priekšniekam bija taisnība. Vieni (a) pašvērtējuma problēmu dēļ grib izcelties individuāli, otri (b) grib pasvītrot savu nozīmi ar piederību kādai grupai, jo bez piederības šai grupai īsti nav, ar ko izcelties...
Dažkārt, redzot skaistus sieviešu ķermeņus ar tetovējumiem, nodomāju, ka skaistums ir vienkārši sabojāts.... nu gluži kā baloniņa ķēpājums uz jaunas, tīras, tikko skaisti nokrāsotas, ēkas sienas...
Manas pārdomas patiesi ļoti, ļoti subjektīvas - "dziedāju" to, ko redzu un jūtu...

chaachaa  par cilvēku spriest pēc tetovējumu daudzuma vai motīviem.... muļķīgi. katram tetovējumam, ja ticēt vairumam cilvēku, ir kāda jēga, saistība. piedevām, tas ir kā... atkarība. kad parādās pirmais, gribas vēl un vēl. tas tikai agrāk saistījās ar zekiem un cietumu, bet tagad jau sen šī tendence ir pazudusi.
cilvēks pats izvēlas, ko darīt ar ķermeni savu. tetovējums ir sava veida apliecinājums kaut kam konkrētam. konkrēti manas domas ir: iespēja būt citādākam, un ar kaut ko atšķirties, liekot uz ķermeņa kādu atgādinājumu par kaut ko. LV vēl izteikti daudz tetovējumu nav. skandināvijā cilvēkiem to ir pa pilnam, līdzīgi kā asv. :)

Katema  Nez kā vīriešiem ir ar to psihi, kad ir satetovēts viss ķermenis ar visādām kopā neejošām lietām! Meistaram atliek vien rokas noplātīt, jo ko klients vēlas, tas arī jāzīmē! Cita lieta, ka ir skaisti un gaumīgi tetovējumi gan sievietēm, gan vīriešiem. Tomēr ir jāatceras arī teiciens, ka par gaumi nestrīdas! :D

aborigeene  Gribu tikai aizstāvēt savus aborigēnus,viņiem man šķiet nav tetovējumi,tie ir cietumniekiem un kādreiz bija ielas meitām ,lai atšķirtu kura tā ir.Bet es domāju ,ka tas ir briesmīgi sāpīgi,man no vienas potes jau ģīmis otrādi.

_Krasula_  netetoveets cilveeks nekad nesapratiis tetoveetu/c/
-------
Nav tik traki. Man savulaik bija draudzene, kura uztetovēja sev mazu ķirzaciņu. Nedaudz virs krūts. Skaista ķirzaciņa. Taurenis vai, piemēram, rozes pumpurs, būtu pārāk salkani un banāli viņas atraktīvajai, sabiedriskajai dabai.
Konservatīvai, atturīgas dabas sievietei grūti iedomāties šādu "rotu". Kaut ej nu sazin,-varbūt pēkšņi rodas vēlme pārsteigt pasauli...
Par psihi es neņemtos spriest. Gaumi gan novērtētu savas gaumes izjūtas robežās.:)

tyco  Tāda sieviete nav "pelēkā pele", viņai ir raksturs un brīva domāšana, bez aizspriedumiem. :)

Tessa  omg, butl, man un jutiigs jautajums :D
es izskatos pec tadas, kurai svariigs citu viedoklis? :D
vienkarshi shita pirkstinjbakstiishana. a pirkstinjsh dibinu slauciija, ka jau visiem. neka personiiga, alegorija.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu