kur un ka var iepazities ar sievieti?

Velos iepazities ar sievieti ar ridzinieces bet man neizdodas.

Deisa  Netēmē uz tām rīdziniecēm, kas Tev nav aramas, jo ir no citām aprindām. Esmu gana pārliecināta, ka atlasi pēc smukām bildēm, bet tādu nepacelsi neesot nekas īpašs. Tēmē uz tādu vienkāršu, acīs nekrītošu, bez izglītības, gan jau kaut kas sanāks.

Torpedo  Vo, vo, klausi, ko Deisa saka: "Smukas meičas maksā smuku naudu!" :D
A vispār rīdzinieces vēl salīdzinājumā ar liepajniecēm ir "božie oduvan4iki". Kas iepazīsies ar kaut cik likvīdu liepājnieci, tam uzreiz jādod vismaz Tautu Draudzības ordenis!

Nausikaja  Bibliotēkā, ja proti lasīt.

adamsone  Kādā bibliotēkā, ko viņš tur darīs...Analfabētisma likvidēšanas kursos, ja tādi kkur ir. Citādi kulsies vēl 40 gadus kā viens otrs onka šeit, klusi klabēdams pie sevis : "kāc esmu, tāc esmu, kāc esmu, tāc esmu..."

Lieliskaa_guloshaa  Analfabētisma likvidēšanas kursus pabeidz, ar izcilību nokārto gala eksāmenu, tad mēģini kādu atrast.

Nerons  Sviests!

Elektra  Torpedo, Tev kāda liepājniece nodarīja pāri?:D

Poteriks  normāls jautājums pēc būtības, visi te ierēc, neviens tā arī neatbildēja. fui, cilvēks padomu prasa, bet mēs...
ja es zinātu, noteikti atbildētu, ja nekautrētos, pievienotos vaicātājam, bet gan jau, ka atrautos pēc pilnas oho-programmas ;)

resistire  Kur var iepazīties ar sievieti? Jebkur. Kā? Tas gan jau ir sarežģītāks jautājums un atbilde ir atkarīga bieži vien no cilvēka paša. Necenties atdarināt filmās redzēto, bet mēģini izdomāt savu unikālo pieeju! Atrodi savu īpašo lietu, kas liek cilvēkiem Tev pievērst uzmanību un izmanto to! Kas ir pats svarīgākais - esi, domā un dari vienmēr to, ko Tev saka sirds!

zebrus  Man liekas, ka nav iespējams Latvijā iepazīties ar sievieti... Kaut kas ar viņām nav riktīgi...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu