Nesanak man gimeni izveidot

Loti gribu nopietnas attiecibas! Sarakstē viss ok, nav jau tā, ka skrien ar kuru katru. Bet kaa aizeju uz kadu randinu, scenarijs aptuveni lidzigs - pirmais randins vel daudzmaz solids (bet bijis ari taa, ka taja uzbazas ar seksu), bet jau otraja randina viss velk uz sexu. Atsakos un ar to ari viss cauri. Jutos bezcerigi nodibinat gimeni :( Man jau mazliet pari 30, senaka pagatne esmu daudz piekopusi gadijuma sakarus un lidz ar to ari sakeru visadas zarazas, tikai nesen kartigi izveselojos un velos satikt virieti gimenei, bet nesanak. Nav vairs tas vecums, lai sevi izniekotu, gribas ko stabilu un pastavigu. Negribu ar kuru katru seksot un atkal sakert visadas slimibas, bet citadu variantu man dzive nepiedava. Darbs tads, kur viriesus vispar nesanak satikt, lidz ar to vieniga iespeja internets. Jutos briesmigi:( Vai kadai sievietei ir lidzigi un ko Jus darat sada situacija?

Sermule  Domā pozitīvi, stipri vēlies, lūdz Dievu un uzticies augstākiem spēkiem, dzīvo pilnvērtīgi, atrodi vienu vai divus drošus mīļākos (līdz laulībai)...neiespringsti...tad atnāks laulība...kaut maz laiks tev palicis...ej uz pasākumiem (kur vīrieši vairāk uzturas,piem., hokejs, medības, slidošana, slēpošana, sporta zāle...)...kaut kā tā...

joga  Jā , sievietes precēt vairs neviens negrib !

Torpedo  Nu, i nezinu, es ar pret gadījumu seksu un tikai par ģimeni, bet mani visas atšuj, jo esot par vecu un nebūšot kas par bērniem rūpējas, kad nomiršot

klava4  HA,HA,HA..Galvenais lūdz dievu..Dievam nav ko darīt,,,viņš skries un glābs,kārtējo Muļķi..ha.ha..Vislabāk iestāties Jehoviešu lieciniekos..tie palīdzēs vīru atrast...))Kārtējais buļļa Mēsls...ha.ha..bet izsmieties ,varēja...Uz Medībām ej..neaizmirsti slidas līdzi paņemt...Sermule Tu esi īsts draugs...))

klava4  Fargo,Tu lieto Tabletes? Vai Tu pirmdien piedzimi?

bitulis  Ābece! Ja uzreiz uz seksu aģitē,tad nav īstais variants. Sekss vienmēr vīrietim ir būtiska lieta,bet ja randiņā simpātijas un kas vairāk,ņem virsroku,sekss paliek kaut kad vēlāk,bet noteikti ne bez tā!

Tessa  trollis.

marselis  fargo (2015-10-09 15:17) viedokli
ne tikai asv.,sie fakti dramatiski.....
par tam saistibam , slogu-,iebildisu-,man patik saistibas , bez slogo butu tuksums,
neiebildisu par prata deformaciju,bet jebkuru ricibu-lemumu apdomaju(prognozejot),ja ko daru tad ta ir pilniga neatkariga mana izvele "skaidra saprata",ka "izveles manifestacijas triumfs"...
moralais aspekts, gods loti svarigs
briziem tos uzskatu par augstakam vertibam,tadel neciesu divkosibu-ka apkartejo nevaribu,liekulibu un nepamatotu mulkibu!
morale,gods-,ka pienakums par kuru var nolikt galvu!

jozolsen  Skarba realitāte..Šādus stāstus esmu dzirdējis arī realitātē..
Pēc 30 jau par vēlu to vīru meklēt....Izglītība ,karjera,materiālais stāvoklis.. un pēc tam vairs nesanāk,jo vienaudzi jau izķerti..
Atliek tikai meklēt otreizējā lietojuma kandidātus,bet tie jau ar atsistām nierēm no iepriekšējām attiecībām un vairs nevēlas būt par mazohistiem..

kisindzera  Nu jāāā, negrib tās sievietes precēt ( teic Joga)! Tagad jau daudzi vīrieši uz vīriešiem skatās! Ko lai iesaka problēmas autorei? Pati vien vainīga, ka sabojāji savu dzīvi jau jaunībā. Iznāk kā tam sienāzim, visu vasaru dziedāji un dejoji, kad atnāca ziema, tad citiem jāprasa padzerties, jo tā gribas ēst, ka nav kur pārgulēt!

fargo  klava4 (2015-10-09 19:32) viedoklis

ja tev ir kaut kas man jautājams, noformulē to saprotami.

REDS  Nekad nevajag izdomāt scenāriju (piemēram,es pirmajā randiņā neskūpstos...) jebšu personīgās/ intīmās attiecības ir tikai un vienīgi emocionāls lēmums... un sexošanu nenoliec plauktiņā ar savām labajām īpašībām- vienkārši BAUDI seksu. Tālākie jautājumi atkritīs... ģimeni ierosinās VĪRIETIS ar kuru Tev izveidosies saskaņa...

poga_parastaa  Kamēr visu šo lasīju, vesels domu kokteilis galvā samiksējās, bet tagad pietrūkst sakāmā. Ja bloga autore nav feiks, tad var tikai nopūsties par to, kas notiek ar cilvēka veselo saprātu, bet, runājot par iespēju internetā iepazīties un izveidot nopeitnas attiecības, uzskatu, ka to izdarīt ir tikpat liela iespēja , kā realitātē. Viss atkarīgs no tā, kas katram galvā notiek.

av2  feiks, bet teemaa, nu jaa, aktuaala gan. Nezinkaapeec man nav ssitaadu ptobleemu ?
Man padoms ir, nu labi, pagaatne lai paliek pagatnee, bet...kur ir jaasteidzaas tik lloti ssodien ???? Atnaaks taa miilestiiba...neaicinaata.

Anitah  Esi pārbaudījusi olvadu caurlaidību, ja ģimeni plāno un bērnus drošvien?? JO kā zināms, pēc STS jeb "zarazām" kā Tu dēvē savā primitīvajā valodiņā, olvadi bieži aizaug un sievietēm bērnu nemaz nevar būt! Par visu šajā dzīvē jāmaksā, saulīt, un tas it tikai taisnīgi.

adamsone  Piekoptie sakari nodod feikošanu. Arī par to dzīvē ir jāmaksā.;)

neko  Adamson..., bet tauta tak runā ka sakarus esot jākopj :))

annavanna  man šķiet, ka ir cilvēki, kuriem nevajag bērnus un, kuriem nevajag būt precētiem, viņi no tā tikai iegūst un arī apkārtējie

KlusumsL5  Kad dvēsele piedrazota (un gadījumu sakari to ļoti "lieliski" veicina), tā attīrās ļuooti lēni. Un veidojas paradokss: tie, kuriem vienu vai otru reizi dzīvē ir nogājis greizi, tad kļūdījušies arī trešo reizi, bet tas viss ir noticis it kā neapzināti - savas nepieredzes un kaučkādu ilūziju dēļ,- tie no sekša jau, nu, galīgi negribētu atteikties. Bet tiem cilvēciņiem, kuriem gadījumu sakaru rezultātā seksis ir kļuvis kā pēdējā plānā novietojama padarīšana, to nesaprot - viņiem visi liekas izvirtuši un par dzīvi sāk spriest līdzīgi kā mūžam nedabūjušu tantuku tikumapziņa.

bet Tev ir trumpis - ja daudzajos gadījumsakaros esi iemācījusies sniegt baudu vīrietim, izvēlies to kautrīgāko, apmierini, un viņš turēsies pie tevis nenogurdams ;) :D Protams, ja vienubrīd nesāksi gvelzt visvisādus tur niekus..

neko  Eh nabaga cilvēki.. un tā visu dzīvi; tiekas dēļ pi***, šķiras dēl pi***, apkārtējos vērtē pēc tā ka ko pi** vai nepi**** ij galā visa dzīve viena vienīga pi****. Vienmuļi un garlaicīgi...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu